我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

805 回覆
89 Like 362 Dislike
Push
習慣一旦建立咗就一發不可收拾。

當然我身有屎,畢竟我瞞住小蕎收奴,最後乖不停又錫又氹先令小蕎消咗啖氣。

我送走小蕎之後搭地鐵去咗灣仔站。

「我到啦,你喺邊呀?」我send畀夜夜。

「我行緊過嚟啦,你喺C出口等我啦。」

我等咗約15分鐘左右,就見夜夜笑笑口行過嚟。

夜夜身穿黑色長袖外衣,藍色牛仔長褲,係一身正常嘅工作服。

夜夜笑咪咪面帶含羞企喺離我遠幾個身位嘅位置。

「做咩啊?行過嚟。」我命令夜夜。

「嘻。」夜夜聽到之後就即刻行埋黎。

「你遲咗15分鐘,陣間打你Patpat。」

「唔制呀。」夜夜聽到要打pat pat立即抗議。

「冇得你決定!下次唔好遲到。」

「我要幫啲同事買M記先啦。」

「好啊,反正我都未食飯。」

我哋就沿着駱克道,經過修頓球場,行過對面嘅M記,見到夜夜手上面染曬灰色嘅顏料。

「你今日油成點啊?好攰?」。

「今日由朝油到晚啊,要油好多個道具啊。」

「冇人幫你咩?一陣幫你油啲啦。」

「好呀。」夜夜笑着點頭。

「我之前做過油漆㗎。」我笑住講。

「真係?咁好容易啫,希望12點前搞得掂。」

12點?我望一望手錶,依家先9點,應該仲夠時間嘅。

呢一間M記人流唔算多,唯一缺點就係喺地牢,收唔到手機訊號,回想起2014年佔中運動,呢一間M記成為一班抗爭者嘅避難所。

我嗌咗一個麥樂雞餐加大,夜夜就嗌咗六個餐。

「一陣間你啲同事都喺度?」我為免等陣場面會尷尬。

「有一部份啦。」

「佢哋咪會問我同你咩關係囉。」

「可能啦。」

「你會點答呀?」

夜夜應該唔會答係男朋友掛,朋友又唔會親密到帶我一齊返學校,更加唔會叫我做主人……

「同佢哋講你係我主人。」夜夜好平淡回答。

我喺度偷食薯條,聽到之後差啲將口中嘅薯條噴咗出嚟。

「你講笑咋嘛?」我聽同夜夜嘅回答非常驚訝。

「佢哋知道我玩BDSM架,冇乜所謂。」夜夜微笑回答我。

我眼前呢一個女仔未免太過強大了吧……

夜夜真係好大膽!我都好想係咁!可以話畀全世界聽我玩!對於拍緊拖搵奴嘅我,可以公開講對我係奢侈。估唔到夜夜一早已經做緊我想做嘅嘢,我身為佢「主人」竟然係要收收埋埋。
今晚有新一集😘
#60 不如我哋搞聚會
https://www.penana.com/article/1427311
「你唔怕畀人知咩?」

「我唔介意,又唔係咩錯事。」夜夜若無其事咁講。

我諗如果係我未必會公開,對於一個女仔嚟講咁樣需要幾大嘅勇氣。

我對夜夜愈嚟愈有好感,夜夜完全同小蕎性格相反。

我同夜夜拎住勁多外賣行去演藝學院,原來夜夜嘅Twitter已經有163人follow,而我剩係得96人,果然女M係比較受歡迎。

今日夜夜要去會展做嘢,前往會展嘅路程唔遠,眨吓眼就到,呢一次係我第一次入會展後台。

夜夜帶我入入面,入邊係大,不過對夜夜嚟講就好似佢屋企一樣,佢好熟悉咁帶我去咗一個大型工作間,沿途嘅職員個個都同佢打招呼,就好似每一位都係佢嘅家人同朋友。

「你同啲人好熟?你好似好出名咁喎。」我好奇咁問,我喺學校雖然係學生會主席,都冇夜夜咁受歡迎。

「我人緣好啊嘛,有好多friend㗎我。」夜夜開心咁話。

「你真係好受歡迎。」

「受歡迎有時會好多麻煩㗎。」雖然我唔認為夜夜嘅眼中真係覺得受歡迎係一種煩惱。

「我拎咗啲嘢食畀啲師兄先。」夜夜一邊講一邊行去一班職員隔離。

我同夜夜一齊行咗過去,放低咗啲外賣,夜夜好熱情同佢哋傾偈,亦將我介紹咗畀佢哋。因為初次認識,佢哋講嘅校內人士八卦我都答唔到嘴,我就識趣企喺一邊食我嘅晚餐,等夜夜同佢哋敘舊。

我企喺一邊望住夜夜同佢哋傾偈,夜夜嘅熱情同性格,令我大概可以明白點解佢咁受歡迎。

我哋食完晚餐之後,夜夜帶我穿過曲折嘅職員通道,最後到達一個大型嘅工作間。

與其話係工作間,不如話係後台比較合適,呢度約莫有兩個演講廳咁大,天花上面掛咗唔同嘅舞台燈光,四周圍都放滿各種道具同埋佈景。

夜夜行到去一個木製嘅箱前面,指着個箱話「就係要油曬佢啦。」

眼見呢一個面積大概1米×1米嘅木箱,應該唔會用太耐時間去完成掛。

「點解唔用噴漆啊?」我拎起旁邊嘅油漆。

「今次個老闆要求好高㗎。」夜夜邊講邊除件長袖外套,只剩一件黑色貼身嘅運動小背心,顯得佢好性感,「唔可以留白呀,所以一定要油。」

一共有幾件木製家具,我同夜夜各司其職,佢油木箱,我就幫一張完成咗七八成嘅木枱上色,呢一個工作間冇冷氣, 十分侷促,我將外套除咗,夜夜熱到臉脥緋紅,額頭上有小汗珠,顯得佢更加美艷。

夜夜拎住熟練地操作油掃喺木箱上飛舞,木箱慢慢變成黑色。夜夜專心工作嘅樣真係好吸引。

「個show幾時上啊?」我好奇問。

「唔……應該好似係下兩個星期。」

「我之前都睇過話劇,不過係黑盒子。」我回想起之前我曾經同小蕎一齊欣賞同事嘅大學話劇演出。

「我哋今次係大場,唔係黑盒子。」夜夜諗咗諗再問,「你有冇興趣嚟睇啊?」

我諗咗一下就應承咗,呢個係一個了解夜夜日常生活嘅好機會。

果然,兩個人一齊油,唔使好耐就將眼前嘅道具油成漆黑,一啲留白嘅地方都冇。

「終於搞掂喇。」我坐喺地下,「我哋走得未啊?」

「等埋呀貴先,我畀埋啲嘢佢就一齊走。」

「其實你點解要揀做依行?」我好奇咁問。

「我本身鍾意藝術。」夜夜抬頭望住天花繼續講,「我認為可以一班人一齊去創造一個活動好浪漫,好有意義。」

確實,夜夜呢一份工作畀咗佢好多自由時間,所以我有時先可以間中搵佢食飯行街。

好多對主奴冇咁好彩,由其是係大家都有工作要返朝9晚6,唔計星期六,星期一至五已經要返工,可以抽出嚟見面同調教嘅時候唔多,本來感情係要透過時間建立,更何況「調教」呢個活動需要好多情感基礎同互相了解,要花嘅時間更加多。本身冇乜時間見面好難做到好嘅調教。
今晚更新咗新一集😘
#61 Tiffany嘅質問
https://www.penana.com/article/1430551
今晚更新咗新一集😘
#62 冰與火
https://www.penana.com/article/1433087
想入坑 搵女玩BDSM
最鍾意吱女仔 想搵女專玩TK 有咩門路?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞