我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

543 回覆
76 Like 277 Dislike
今晚更新咗新一集!🥳
#51 第一次網調男M
https://www.penana.com/article/1394881
好緊張!夜夜係一個有經驗嘅女M,如果唔做夠準備,恐怕會畀佢笑。

每逢星期二,屋企人就會返鄰國公幹,屋企空無一人,所以唔洗book酒店,直接去我屋企就得。

每一次調教,主人嘅責任非常重大。BDSM或多或少係一種有危險性嘅活動,唔小心處理,隨時有機會出意外。所以上我屋企有好處,因為我對自己屋企係最熟悉,比起酒店,喺一個熟悉嘅環境,我可以更加容易去掌控調教嘅情況。

我下晝已經預先將需要嘅道具攞出嚟,再喺腦海入面幻想調教項目,點樣走位,要分成幾多個步驟等等,一個有經驗嘅主人應該喺調教前已經準備好一切,我今次又係第一次,唯有花多啲時間。

調教就好似拍戲,主人係導演,奴係演員,演員嘅表現固然重要,但最重要嘅係一個好導演,令演員好好演出一套劇。

第一次實調,夜夜仲係經驗人士,我話唔緊張就假啦!

不過我身為男主,必須要有踏出第一步嘅覺悟,既然夜夜信任我,將自己交畀我調教,我都要努力回應佢依份覺悟!我一定要做好主人嘅本份,將一切盡力計劃得完美。

初次出征,一定要好好睇睇!

夜夜今晚要收夜,所以我哋約咗夜晚10點喺地鐵站等。希望第一次可以順利啦!

「我到咗喇。」

「B出口上面等啦!」

我懷住緊張嘅心情,見到夜夜搭住扶手電梯,慢慢咁出現係我面前。

黑色背心,墨綠色嘅軍大衣,藍色牛仔短褲配黑色絲襪,依舊係咁不拘嘅打扮。

「哇!咁多嘢嘅?」我驚訝咁望住夜夜拖住一架紅色買餸車。

「係呀,返工嘢呀嘛。」夜夜笑住講。

「行啦!」我幫夜夜攞住手推車,頭都冇回咁行前。

「近唔近㗎 ?」夜夜跟喺我隔離。

「好快㗎咋。」我將手推車攞落去天橋嘅樓梯。

頂!真係好重!好彩我屋企距離呢度唔遠。

行入大堂,見到大堂看更用奇怪嘅眼光望住我,算啦,佢一定以為我隨便帶女朋友上屋企。我同夜夜企喺屋企門口,內心祈禱屋企人唔會突然間返嚟。我叫夜夜企埋一邊,費事如果我屋企人真係喺度我唔知道要點樣解釋。

我㩒完門口密碼,輕輕推開木門,見到屋入邊漆黑一片,個心即刻鬆咗一口氣,不過仲係唔係好放心,行入屋入面檢查咗每一個角落,確定無人之後先叫夜夜入嚟。

「打攪曬!」夜夜好有禮貌。

「你放低啲嘢先。」我開哂屋入面嘅燈。

「你頭先做野辛唔辛苦呀?」我問。

「呢排搞緊個表演,陣間仲要整埋啲嘢。」夜夜話。

「你可以搞咗先。」我將客廳嘅梳化床打開。

「唔緊要啦,陣間先都得。」夜夜答。

我瞓喺梳化度,拍拍身邊嘅位置,示意叫夜夜過嚟。

夜夜除咗佢身上嗰件墨綠色軍大褸,淨係着住黑色背心,呢身裝扮顯得佢似一個MK妹又有啲性感。夜夜上咗梳化床,依偎喺我懷裡入面,我輕輕咁摸佢嘅頭。

「喵。」夜夜嬌聲叫一下。

夜夜真係似一隻可愛惹人憐愛嘅小貓,不過我知我等一陣一定唔會畀呢一隻貓咪好過。

「叫聲主人。」

「主人。」

調教嘅開始同結束總係唔容易,從來都係一種學問,要做到行雲流水、又唔奇怪,每一位主人有唔同嘅方法,點去完結算係容易,最簡單可以用高潮嚟結束。不過點開始調教對我呢個新手主人嚟講卻係一個要細心思考嘅問題。

22年嚟除咗小蕎,亦即係我女朋友之外,第一次有異性咁親近瞓係我懷內。

緊張嘅我,淨係識得摸夜夜個頭。

夜夜睜大對眼望住我,眼神中帶有期待,好似等緊我做下一步。

我個腦高速運轉,努力思考如何進入調教。

突然,靈機一閃。

「你有冇着底褲嚟?」我問。

「有啊。」

「以後見我唔準着底褲。」我雙手慢慢除咗夜夜條牛仔短褲。

我竟然用咁白癡嘅藉口去除女仔嘅褲!

我除低夜夜嘅短褲,夜夜下身得返條黑絲,黑色絲襪中隱約見到透出嚟嘅底褲。

「啪!」我打咗一下夜夜嘅patpat。

「聽唔聽到!」

「嗯。」

「咩「嗯」啊?」我嚴厲惡咗夜夜,又喺佢patpat打咗一下。

夜夜輕輕咁叫咗出嚟「知道主人。」​​​​​​​
今晚更新咗新一集😘
#52 Tiffany的小秘密
https://www.penana.com/article/1394883
夜夜輕輕咁叫咗出嚟「知道主人。」​​​​​​​

上一秒,夜夜仲係好似一隻乖巧小動物,任人魚肉,下一秒突然一下奸笑,露出狡猾嘅眼神,我仲未嚟得切反應,佢已經伸出雙手解開我條褲,將我條長褲同底褲除咗落嚟。

我仲未落任何命令,夜夜已經發情。

其實主人未落命令,奴就擅自行動,理當責罵,不過始終我冇經驗,亦估唔到夜夜會咁主動,我當場呆咗。

當然,我嘅肉棒一早已經硬咗。

夜夜望我一眼,將頭湊近我嘅肉棒。龜頭傳來一陣温暖,夜夜已經用佢柔軟嘅小嘴啜住我嘅肉棒。

夜夜不斷用脷逗動住我嘅肉棒,又將佢含喺嘴打圈,完全唔需要任何指導,明顯係經過鍛鍊嘅熟習。

之前小蕎間中都有幫我含,唔係我想比較,不過小蕎嘅功力點可能比得上身經百戰嘅口技。啲人成日講畀人含有幾爽,我一直都唔大感覺,直至依刻先明白,原來畀人含真係爽!

夜夜善用脷尖,不停係我敏感嘅位置進行刺激,時慢時快,當刺激到咁上下,又會轉用脷身慢動作舔我肉棒。好有節奏,好似係我肉棒上跳舞一樣。傳嚟一陣陣類似急尿嘅麻痹,又帶來一浪浪嘅溫熱。

我一邊享受住一邊輕輕摸佢嘅頭,讚賞夜夜嘅努力。

我望住夜夜幫我口交,我還有一絲猶豫,因為只要打破呢一道防線,我就正式暪住小蕎同其他女仔有肉體上嘅關係。

不過夜夜冇畀時間我考慮。平時小蕎幫我口交都係我要求先畀,佢仲要我清潔好先開始。我第一次體會到女仔畀主動,更加唔洗講我成日冇沖涼,下體嘅味道連我除底褲嗰下已經聞到,不過夜夜並唔介意,甚至當係美食一樣品嚐。

我細心欣賞夜夜為我落力口交嘅神情。

隔咗一陣,我將肉棒從夜夜口中攞出,抬起佢嘅下巴問「好唔好食啊?」

「嗯!」夜夜含笑點頭。

「等主人獎勵你。」我好笑咁講。

我喺梳化後面嘅窗枱櫃入面拎咗一個深藍色嘅布袋出嚟,入邊全部放晒我嘅調教工具。

身為一個男主當然要自備一個專屬嘅工具袋啦。

我露出不懷好意嘅笑容望向夜夜,喺袋入邊拎出一個肛塞,係一個長形幼身嘅玻璃塞,闊2.5 cm,但係就有5cm長,2.5cm係新手都可以輕鬆進入,但係5cm長嘅肛塞就好少見。

「主人送呢個塞畀你。」我奸笑。

「唔……」夜夜臉上露出不願嘅神情,皺住眉咁搖頭。

「擰轉面, pat pat對住我!」我好cool咁講。

夜夜聽到我命令之後將成個身體轉過嚟,我將佢嘅絲襪連底褲除低哂,夜夜露出佢嘅美臀對住我,我摸一摸佢嘅pat pat ,唔算豐滿圓潤,但就柔軟無比, 十分舒服,另有一番風味。

我將肛塞遞喺夜夜嘅嘴前面,示意佢放入口,夜夜會意,乖乖咁將肛塞含喺嘴入邊,慢慢轉動,令肛塞盡可能咁沾上口水,夜夜清楚如果佢唔咁樣做,一陣佢就會好痛苦。

我好滿意將肛塞係夜夜口中拎出嚟,「擘大,抬起pat pat。」

夜夜輕輕抬起佢pat pat,分開佢嘅雙腳,我粗暴咁擘大佢兩塊臀肉,夜夜嘅菊花係我眼前清晰可見。

應該接下來嗰幾篇都係調教
又甜
20頁再出文
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞