我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

559 回覆
77 Like 283 Dislike
有排推喎
今日更新咗新一集🥰
#57 山頂嘅調教
penana.com/article/1420105
Sorry呢幾日有啲忙
聽日出返中環你
「不如我哋開個Twitter。」我講。

「好啊。」夜夜微微一笑。

上個月Tumblr發出通知,由下個星期開始,一切18+嘅內容會被禁止,明顯係要洗太平地,整理下Tumblr嘅健康風氣。

呢一個舉動自然引起好多用戶嘅不滿,唔止係貼色情帖文嘅湯主,亦有一眾嘅粉絲們。我係其中一個。所以好多post色情內容嘅湯主已經紛紛投入Twitter 繼續營運佢哋嘅生活分享,亦呼籲一班支持者轉向Twitter,費事當Tumblr正式「洗太平地」就一無所有。

有見及此,我依家開設Twitter係最佳嘅選擇。

「你開一個,我開一個啦。」我話。

夜夜開咗佢嘅Twitter叫「夜夜.The night」。

「點解你唔寫埋已有主?」我指住佢嘅Twitter簡介話。

「等你正式收咗我先改。」夜夜調皮咁講。

「你咁百厭,到時一定好好調教你。」

「我係咬人貓,咬死你個主人。」夜夜露出牙齒裝腔作勢。

「你咬我就掌埋嘴。」我搣咗夜夜塊面一下。

Twitter ,我改咩名好呢?就咁叫「尚木」?

我靈機一閃,輸入咗我Twitter戶口嘅名。

我post咗夜夜插住肛塞嘅相片,「新的貓奴,開始了肛調的新日記。」

我同夜夜互相follow咗大家,喺簡介大概打咗啲咩肛調男主之類,不過打咩唔重要。

重要嘅係,我一直夢寐以求想成為嘅推文主(指會公開分享調教過程嘅主),我依家終於成為其中一份子啦!

「隱藏的字母」,尚木。

一個改寫咗我一生嘅名字。

呢一晚我同夜夜緊緊擁抱入睡,我當然唔放過夜夜,見佢裸身喺我嘅懷抱入面,我雙手左摸右摸,搞到佢成晚全身發熱先入睡。

第二日我哋九點起身,同夜夜食個早餐之後就送咗佢去地鐵站。依加HKCC已經完咗sem,今日唔使返學,我返咗屋企休息,我叫夜夜返到公司之後就send message畀我報告。

「早晨,琴晚太攰所以好早瞓咗。」我WhatsApp小蕎,依家仲喺度上緊堂嘅佢當然冇即刻回覆我。

我打開Twitter,暫時剩係得六個人follow。

我決心要成為一個出名出色嘅Twitter男主,第一件事當然要增加follower人數,我知道好多Twitter用戶會留意自己所follow嘅推主嘅follower,再挑選一啲啱心意嘅推主。

於是我就一口氣follow咗30個出名嘅主奴推主,當然「野狼個奴」都喺入面,希望其他用户會留意到我。我揀咗幾張琴日影嘅相,諗住留喺幾日後先再出。

從琴日開始,我成日同夜夜喺Telegram通訊,我平時就用iPhone 5 SE同夜夜溝通,當我同小蕎見面嘅時候我就會收埋佢,所以佢冇發現任何古怪。只要好好隱藏呢一個秘密,我打算一直保守呢個秘密同關係,我彷彿係夜夜身上面搵到同小蕎之間失去已久嘅激情,每日送小蕎返屋企之後,我急不及待打開另一個部手機搵夜夜。

呢一段主奴關係最後會點樣收科?
呢一段主奴關係最後會點樣收科?

「你叫我交個心出嚟,如果我沉咗船咁點?」夜夜問。

「放心,我唔會令你沉我船。」我答。

「我同自己講一年內都唔會拍拖。」

「就睇吓我哋可以行到幾遠啦。」

其實我冇十足嘅把握,見步行步,反正係未來嘅事。可能我結婚就會結束呢一段關係,可能夜夜拍拖之後就會離開。而家我同佢只係想享受當下,未來嘅事就等未來先再處理啦!

反正我同夜夜嘅關係只係啱啱開始,依家諗咁長遠冇用。我投入主奴關係係打算做返真正自己而唔係煩惱。

今日我應承咗夜夜去陪佢整道具,當然我最期待嘅係接夜夜返我屋企之後發生嘅事。

我將今晚需要嘅道具先放喺我屋企入邊,準備出發前返一返公司。

突然間我手機響起,係我婆婆打嚟。

「喂!咩事呀?」

「你今晚返唔返嚟食呀?」

「唔翻呀,要返公司呀嘛。」我又唔係完全講大話。

「你有個包裹寄咗過嚟啊,咩嚟㗎 ?」

「我依家上嚟拎!」我興奮咁叫咗出嚟。

係我訂製嘅頸圈,等咗一個幾禮拜終於到咗!啱啱好今晚我約咗夜夜,我睇,今晚就係正式收夜夜做奴嘅日子!

我攞咗包裹,喺電梯大堂無人嘅地方打開佢。

頸圈係簡單嘅設計,一隻手指嘅粗度,純黑牛皮,中間鑲咗一個圓形嘅銅扣,用嚟上鎖。

一諗起呢一個頸圈係為夜夜訂製,獨一無二,嗰種佔有一個女仔嘅興奮就即刻佈滿心頭。

「今晚有個驚喜畀你。」我send咗message畀夜夜。

小蕎放學之後嚟咗公司,我哋公司最近喺度準備緊下年擴充生意,小蕎到咗就同我一齊跟住其他partner準備招攬人手計劃。

「我今晚要返學校開會啊,送唔到你返屋企啦。」我同小蕎道歉。

「又學生會?叫咗你唔好搞學生會啦!」小蕎語氣非常不滿。

「冇辦法啦,而家搞緊聖誕舞會,好多嘢搞。」我搵咗一個藉口,事實我哋真係籌備緊Christmas ball,一旦小蕎搵我其他莊員問起,都冇可疑。

「又唔送我返屋企。」

唔知點解女仔咁鍾意講「又」呢一個字,明明我成日都送佢返屋企。

習慣一旦建立咗就一發不可收拾。
收費色情事業?
咩意思?
推文
商業宣傳 連仔ban鳩佢啦
多謝支持
今晚更新咗一集💛
#59 偶像
https://www.penana.com/article/1420107
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞