我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

543 回覆
76 Like 277 Dislike
我送夜夜返D2 Place,我哋兩個依依不捨咁分開咗。走嘅時候我冇回頭,因為我唔可以令佢知道我嘅不捨,會影響我嘅身份。話雖如此,我內心都係咁回味啱啱嘅情景。

呼~終於可以鬆一口。

同夜夜分開後,緊張嘅情緒立即解放返。頭先我嘅表現應該冇問題啦?我不斷回憶頭先同夜夜嘅互動,諗下有冇任何野做得唔好。

緊張過後,開心嘅表情慢慢湧現。

嘻嘻,我終於搵到奴啦!

依家最緊要係要確保夜夜會認我為主。

返屋企第一件事就係即刻訂做頸圈,因為我知道當夜夜願意喺我面前跪低,接受我幫佢戴上頸圈,係確定咗我呢一個男主。

突然,小蕎個樣浮現係我眼前。

雖然我一早已經同狗狗玩網調,但網調始終係虛擬,仲未好感受到出去搵女嘅罪疚感。

不過頭先我同夜夜發生嘅事係現實發生,我同夜夜有肌膚之親係鐵一般嘅事實。我口講話主奴關係同情侶關係係兩回事,無奈生存左22年人,少不免受到社會普遍價值觀影響。瞞住女朋友同其他女仔約會、接觸,係真係有啲內疚⋯

好似又係有啲對唔住小蕎⋯

我硬係覺得小蕎會知⋯

「我啱啱見完客啦,依家返緊屋企,你喺度做緊咩啊?」可能出於歉意,我主動WhatsApp小蕎。

「啱啱做完教案。」小蕎答我。

「辛苦啦。」見到小蕎回覆我,我個心舒服返少少。

「我就嚟瞓啦,你聽日嚟接我放學好唔好啊?」

「好啊,之後食晏?」我一口氣應承咗,我好耐冇同小蕎食晏,佢主動邀請,我梗係即刻應承佢。

小蕎佢打電話畀我,我一邊搭地鐵返屋企,一邊同佢傾電話直至到佢瞓着為止。

因為要準備頸圈畀夜夜,我接下落嚟幾日專心喺網上面搵唔同嘅訂製頸圈。依家唔係訂製頸圈係指寵物用嘅頸圈,仲有咩地方會賣人用嘅頸圈呢?我係唔想係街到隨便買一個個啲粗製濫造嘅頸圈,夜夜係我嘅專屬女奴,梗係要訂製一個獨一無二嘅頸圈啦。

所謂嘅訂製頸圈就係特定為咗對方嘅頸圍而特別訂做,所以頸圈嘅大細只可以適合一個用家用,好彩我知道有一間內地皮製公司可以訂製畀BDSM嘅人用頸圈。

最後我挑選咗一個要用鎖匙先可以打開到嘅款式,黑色皮配上黃銅嘅鎖扣,夜夜好鍾意我揀嘅頸圈。

依家淨低鎖頭要揀,我揀咗幾款畀夜夜睇。

「我鍾意古典啲嘅。」夜夜話。

最後我揀咗一款古代嘅中式鎖頭,仲特登喺鎖上面刻上「夜夜」兩個字,喺鎖匙上面刻上「尚木」兩個字 ,意思係只有我可以打開佢呢一把鎖。

我問咗夜夜之後立即落訂,我哋約好咗下個星期二見面,不過頸圈至少要等兩個星期先造好。算啦,反正唔急住一時,頸圈對主奴關係上有好重要嘅意義,我個人係好重視收奴儀式。我之前成日幻想收奴儀式嘅時候好似封騎士一樣咁浪漫,所以我希望正式收夜夜為奴嘅時候可以更完美。

真係好期待正式收夜夜為奴。

到底會係點架呢?浪漫?認真?興奮?

我好似一個A0未拍過拖嘅小宅宅一樣,不斷幻想拍拖係點。

哈!真係諗到已經覺得刺激!
今晚更新咗啦!😍
#50 我係尚木 請多多指教
https://www.penana.com/article/1394879
Lm
「吓?即係你有兩個奴?」洛洛驚呼。

洛洛係我係一個WhatsApp動漫group認識多年嘅朋友,今日洛洛一如以往,單馬尾,長方形IT look眼鏡,長牛仔褲嘅打扮,打扮上一啲女仔feel都冇,我見洛洛刻意打扮嘅次數十隻手指數得曬,不過以洛洛嘅美貌同身材,又真係求其著都有仔溝嘅。

「喂!你傻咗啊?畀枝mic你好冇?」我將佢拉去舖頭嘅一角。

今日係我同洛洛所屬嘅動漫群組嘅群聚,我哋食完飯之後成班人一齊去行商場,小蕎其實都喺呢個group入邊。其實小蕎都喺個group入面,不過小蕎話今晚好忙,所以冇嚟到。

洛洛係知道我秘密嘅人之一,我諗住話畀佢聽,等佢可以幫我一齊「分擔」下呢個秘密,順便聽下佢意見。

我將我第一次玩”maychat”嘅經歷一五一十咁話曬畀洛洛聽,佢聽完之後隔咗一陣話「你真係一個仆街嚟。」

「同你一樣,都係半斤八両。」我笑住講。

「收皮啦你。」洛洛舉起左腳,扮曬要踩落我隻腳度。

「你夠膽同我講唔同?」洛洛嘅性格同佢衣著一樣,都係成個男仔咁。

「你信唔信我話畀小蕎知?」洛洛兇咗我一下。

「我知你唔會,因為你係我嘅黑洞,你同我係同一類人。」我笑住咁講。

洛洛同我一樣係雙子座,除咗同樣對變態嘅話題有興趣之外,佢仲完完全全繼承咗雙子座嘅特色 — 花心,佢每對一個男仔有興趣,將對方追到手之後,就會對對方冇興趣講分手。我哋唔介意畀對方話係「仆街」,因為咁樣反而係彼此嘅救贖,亦正因為大家都係「仆街」,先可以毫無保留盡訴心事。我成日話佢係一個「黑洞」,我會將我唔可以話畀小蕎聽嘅心底話同佢「訴苦」。

「我唔似你,我好專一。」我講。

「你邊忽專一啊?」洛洛反咗我一個白眼。

「嗱,我就唔會一腳踏兩船,只會有一個女朋友。」我好正經咁講。

「但係你收奴,咁又有咩分別。」

「奴同女朋友唔同。」

「總之你都係仆街嚟㗎啦。」

唔知點解洛洛講「仆街」呢兩個字,我唔認為佢係鬧緊我,仲覺得有啲開心,好似告解完之後罪可以得到赦免咁樣。

其實我覺得洛洛有潛質做女王,佢本身已經係女S,只需要輕輕咁推一把,推洛洛入圈內做女王應該唔難。本身BDSM圈已經係男盈女缺,

男女比例極度失衡,男主數量非常多,男m嘅數量比男S更多,女奴反而係供不應求,女S更缺人,有專業訓練嘅女王少之又少,所以先會出現收費女王,睇吓日本嘅收費女王十分出名,有啲收費女王嘅booking由年頭排到年尾,若果可以洛洛成為收費女王,應該會幾有趣,至少有多一個人可以同我臭味相投。

認識咗夜夜之後,其實內心已經當夜夜係我嘅奴,唔多唔少會冷落咗狗狗。諗返起已經幾日冇畀任務狗狗,我同狗狗反而傾多咗日常生活,有幾次我安慰同開解佢喺學業同家庭嘅問題。

今日我已經事前WhatsApp咗小蕎,講佢知我琴日至到今日下晝馬不停蹄咁温書,勁眼瞓,可能今晚會好早就瞓覺,費事小蕎佢打電話嚟我唔聽佢會起疑心。

因為,我今晚約咗夜夜,係我同夜夜第一次實調嘅日子。

好緊張!夜夜係一個有經驗嘅女M,如果唔做夠準備,恐怕會畀佢笑。
當係回憶從前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞