我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

559 回覆
77 Like 283 Dislike
今晚更新咗新一集🥰
#54 開group
https://www.penana.com/article/1407742
我無聊瞓喺床度,下身一絲不掛,好無聊啊!放置都係主人挑戰耐性嘅一個項目,半個鐘百無了賴,我凍到匿入被竇入邊。

第一次做放置調教,其實係測驗夜夜對我嘅信任。要有足夠嘅信任同勇氣,奴先會放心畀主人放置唔知幾耐。所以我選擇左比較輕鬆嘅姿勢畀夜夜放置,始終我未完全熟悉夜夜身體,唔敢叫佢保持辛苦姿勢半個鐘。

我望住櫃上面白色嘅電子跳鐘,原來已經過咗20分鐘,我忍唔住耐性,走出房間。

夜夜瞓咗喺張櫈到,全身明顯已經冇曬力,放棄掙扎,放軟全身坐喺櫈上,任由轉珠棒喺佢私處蹂躝,胸口隨住夜夜嘅呼呼起伏,眼神瞇成一線,好似努力同痛苦對抗,但又好似係享受緊,櫈上面全部係佢嘅淫水,可以見到轉珠棒帶畀夜夜嘅刺激係何等激烈。

夜夜依個可憐嘅神態正正就係我嘅作品。

我忍唔住奸笑,平時睇AV見唔啲女優被放置到表情彷彿,依家終於可以親眼目到。真係好有成功感!

我停咗轉珠棒,解開夜夜,幫佢紅咗嘅手碗輕輕揉揉,令佢啲血液可以流通。

「你睇下,啲水流到咁,你好爽啦。」我冷冷望住夜夜。

夜夜好似驚畀我睇穿咁,但又唔夠膽移開雙眼,「唔係呀,我冇啊。」

「你就爽啦。咁我呢?」

夜夜聽到之後,立即湊近我嘅肉棒,想用佢嘅嘴服侍我。啪!我打夜夜一巴,「我幾時叫你用口呀!」

我拎走夜夜私處中嘅轉珠棒瞓喺梳化床,夜夜望咗我一眼,get到之後,佢爬咗上嚟,騎喺我身上,坐低。

「嗚!」眼見夜夜嘅私處慢慢含住我嘅肉棒。

我眼前呢個女人,竟然成為咗我第一個同我做愛嘅女人!我同小蕎從來冇試過插入嘅性愛,因為小蕎係基督徒,拒絕婚前性行為,小蕎亦係我第一位女朋友,所以其實我係冇任何做愛嘅經驗。

換言之,眼前呢個女仔,夜夜,就係破我處嘅女仔!不過當然我唔會同佢講,佢亦都唔知。

可能因為頭先已經突破左道德界限,夜夜幫我含嗰刻就過咗普通男女之間嘅身體接觸,所以夜夜破我處嗰下我反而冇太大衝擊。

話雖如此,第一次做愛真係震撼!

係對唔住小蕎架啦,乜嘢主奴同情侶係有分別到咗依刻講咩都冇用,我確實係同另一個女人上咗床。

不過事到如今,內疚都係廢,嚟到呢一步,已經冇可能返轉頭!

我將所有閃現嘅內疚的心情拋諸腦後,集中喺下身嘅快感之上。用快感去掩蓋一切違背社會道德嘅罪疚。

夜夜嘅一切動作好主動同熟練,騎喺我身上不斷扭動佢纖細嘅腰,用陰道內壁按壓住我嘅肉棒,努力服待我呢位「主人」。

夜夜係貧乳,冇豐滿嘅胸部,不過佢身上所有優點已經足夠補償呢一點。

我捏住夜夜嘅乳頭,「呀!」佢痛苦縮咗一下,不過又冇避開我隻手,明顯乳頭係佢嘅敏感位。

夜夜雙手撳住我胸口,借力扭腰,令陰道內壁好似喺度按摩我肉棒嘅感覺,夜夜條腰A4紙咁幼,對於我依個腰控嚟講,夜夜依個姿勢可以帶畀我最高嘅視覺享受,難怪咁多男仔鐘意逆騎乘,望住夜夜賣力扭腰,微微張口嘅陶醉表情,我分唔到到底係扮出嚟取悅我,定真係樂在其中。

我突然起身,將夜夜㩒喺梳化床度,我將佢嘅雙手壓係頭頂,身體壓住佢。

我錫咗落去,夜夜配合我伸咗脷,我哋嘅舌頭喺對方口入面瘋狂交纏,我冇介意佢啱啱幫我口交完。因為作為主人,要毫不保留接受奴嘅一切。

我哋喺梳化床上面纏綿交歡,將身體嘅熱情交畀對方,貪婪地摟抱,好似一鬆手對方就會離開。當然,做愛嘅過程我唔畀夜夜拎出肛塞,一邊做愛,一邊欣賞佢痛苦嘅表情。

最後,我獎勵夜夜將精液射入夜夜口中,佢表情興奮地用口接住,妖媚一笑直接吞咗我嘅精液。

今晚更新咗新一集😘
#55 歡迎加入失樂園
https://www.penana.com/article/1413682
我錫咗夜夜一啖,讚下佢今晚嘅表現。

做完愛之後,我哋一齊沖涼,之後瞓係床到。夜夜經過一夜調教,體力透支,依偎喺我懷入面,我環抱佢。

「我瞓啦,你做緊咩啊?」我見到小蕎WhatsApp我,我冇理佢,反正佢以為我已經瞓咗。

激情過後個腦冷卻返。

頭先我同小蕎以外嘅女人做愛⋯我竟然冇內疚,心中淨係有刺激同興奮。一切好似理所當然一樣,而家嘅自己好似係另一個身份,要隱藏呢個身份唔係難受,反而覺得好玩。

或者我真係個仆街。

到底有啲咩人瞞住自己女朋友同另一個女人做愛都會覺得內疚。應該真係要人渣先做到。

我知道BDSM圈入邊好多對主奴本身自己係有伴侶,到底依個做法係啱定錯,我依刻成為呢條問題答案嘅受益者。

我望住夜夜。

依家唔係思考依個答案嘅時候。

「你仲有冇痛啊?」我溫柔問佢。

「有少少啦。」夜夜笑住咁望我。

我輕輕摸夜夜個頭。

「你唔使做嘢咩?」

「聽日早啲起身做都得。」夜夜懶洋洋咁答我。

「你聽日要幾點起身啊?」

「九點啦。」

「咁早?」我習慣咗晚睡晚起,一聽到要九點起身,不禁嚇咗嚇。

「係呀,我要一早搬嘢去浸大,啲道具要今個星期搞掂呀,呢幾晚都要返去。」

「不如我嚟搵你啦。」

「聽日唔得啊。」夜夜窒咗下,「不如下個星期二啦,我要返去油油。」

「好啊。」星期二,正合我心意。

「今次係咩show啊?」

「我今次去幫啲師弟畢業表演姐。」

「畢業……」我若有所思,「我都未考完試添。」

「係喎,你仲係學生。」夜夜篤咗我個鼻一下。

「就嚟唔係啦。」

我打開手機,展示我啱啱影嘅相畀佢睇。夜夜好興奮咁接過手機,露出好奇嘅眼光。

「咁醜,影到我咁樣衰」夜夜怕羞咁講。

我湊個頭埋去,「唔醜呀,好靚呀。」

夜夜成隻貓仔咁挨係我度,一齊欣賞啱啱嘅戰果。
今晚更新咗新一集🥰
#56 散步
https://www.penana.com/article/1414922
不是
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞