我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
出咗新一集啦💛
#74 聚會
https://www.penana.com/article/1466192
經過幾日,我嘅帳號終於破左300人follow,每日平均有10個新嘅followers

夜夜喺認主之後嘅第二日,就post咗自己戴住頸圈嘅相到twitter

「主人買咗頸圈俾夜夜,夜夜依家係主人嘅貓貓啦。」

一個令我感到充滿佔有慾嘅post。

我一直唔明白點解啲人拍拖會想係咁post相放閃,原來依種公開嘅佔有慾、畀大家羡慕嘅感覺真係好爽!

嚟啦嚟啦!羡慕我哋啦!搵到parter係好幸福架!你哋恨唔到架啦!

我同夜夜喺Twitter入面有互相交流互相留言,我哋暫時唔係好出名,但我相信呢段路係漫長嘅。

因為我將兩部手機互相切換嘅關係,小蕎冇發現有啲咩異樣,我喺眾人眼中依然係一個專一嘅男朋友,加上小蕎本身好忙,一切好似冇任何事發生。

收咗夜夜後,我畀狗狗嘅網調任務自然減少咗,不過我依然會係佢面對困難同失意嘅時候開導佢同關心佢。

「你確定你女朋友唔知?」有為飲住奶茶講。

我放低正打算擺入口嘅叉燒,「暫時應該唔知,我喺佢面前唔會同夜夜TG。」

「估唔到你中學畢業之後就做咗花花公子。」

「咩呀,我好.….」呀瑜依家死仔明明仲花心過我

「專一呀嘛。」呀瑜反我白眼。

「小蕎依家好耐冇同我出街拍拖啦,成日話忙。」呢個或者係我合理化而家主奴行為嘅藉口。

「而家反而益咗你啦。」呀瑜笑住講。

「你呢?上次個Amy點啊?」其實我唔係話好想知,只係好奇一問加轉移話題

「我哋上個星期一齊咗啦。」呀瑜一邊食佢嘅叉燒湯意,一邊漫不經心講。

「恭喜晒。」「話咗你食女㗎啦」我平淡講。

「正呀,佢勁撚多水,又夠淫。」有為個樣好得意忘形。

不過點正都正唔過我嘅夜夜。

「拍得住羽soc個呀倩。」呀瑜又講。

WTF!我差啲忍唔住噴咗口入面隻太陽蛋出嚟。

「你食咗呀倩?」其實我驚訝啲乜,有為食女已經係正常事。上一秒依條友仲好意思話我花花公子

「唔好咁大聲。」不過有為臉上得意嘅表情完全冇收口嘅意慾。

原來係我身邊嘅人都係仆街,當然我自己係其中一分子。

突然,一個身影喺我面前嘅玻璃掠過。

係 Tiffany!

我驚訝咗一下,即刻放低餐具,喺個袋入邊攞出一張$100放喺枱面,再同有為講「有急事!幫我畀住先,陣間call你。」

講完就一枝箭跑出去。

離開餐廳之後,我東張西望,想搵 Tiffany嘅身影。

我眼角稍到 Tiffany喺對面馬路。

「呀林,咩事呀!」呀瑜喺後面追出嚟。

我冇理佢,沖左過對面馬路嘅行人路,靜靜雞咁跟喺 Tiffany後面。

我冇上前叫佢,只係默默跟着佢,其實我唔知跟住佢有啲咩用,只喺好奇心驅使下,隻腳不自覺咁向前走。

我一路跟係 Tiffany嘅身後,穿插喺佐敦嘅街頭,終於佢停咗係一條內街馬路嘅欄杆前。

我停喺佢身後大約10米,偷偷望住佢。
我開咗Telegram Send咗一個訊息畀 Tiffany,「hi」

Tiffany喺袋入邊攞出手機望一望,然後再放返入袋。

Tiffany冇覆我,不過呢個行為已經足以證明我喺"maychat”所認識嘅 Tiffany就係眼前嘅 Tiffany!

隔咗一陣,一架銀色嘅私家車停喺 Tiffany面前, Tiffany走出馬路,繞過私家車頭,坐上前座。

私家車開走左,我睇唔到司機係邊個,不過我敢肯定絕對唔係呀凱,呀凱絕對冇可能有私家車!

所以只有一個可能性,就係佢嘅主人。

私家車駛走我亦冇可能再追上去。

睇嚟今晚可能會有故仔聽。

唔知道 Tiffany嘅主人係一個點嘅人呢,我好有興趣想知。

估唔到人嘅轉變可以咁大,由一個怕羞仔變成老師父。如果唔係我要成為一個主人,我諗我唔會做到依個地步。你幾年前問我,我唔會預想到依家嘅我係咁。

「原來我個同學係人哋個奴。」我送小蕎返屋企之後迫不及待telegram夜夜,呢幾日佢要負責星期二表演嘅收尾,經常好忙。

「靚唔靚女?有冇我咁正?」錄音傳嚟夜夜好興奮嘅聲音。果然夜夜同我一樣貪玩。

「都可愛。」「佢苦惱緊同佢主人同男朋友之間嘅關係,佢主人話接受唔到佢有男朋友。」我再解釋。

「如果接受唔到一開始就唔好收啦。」「屌完人先話接受唔到,畀我就咬斷佢條j。」我隔住部手機都感受到夜夜嗰份恨意。

「我唔知佢主人係咩人,不過我識佢男朋友,遲啲出事我應該要同佢傾。」

「我呢?如果我有男朋友你會點?」

「你問過啦,我畀先算啦。」

「你對我唔好,我就去溝仔,我大把仔溝架!」夜夜唔忿氣。

「冇㗎啦,你係我㗎啦。」我又問「我聽日11點考完試,你有咩做呀?我嚟搵你食飯。」

隔咗一陣,夜夜覆我「我聽日要去深水埗買嘢,你嚟搵我食晏囉。」

「好呀,我完咗嚟搵你。」我再補充「你頭先嗰啲稱呼犯規,我每個會記低咗一次。」

「唔公平呀!嗚!」夜夜對我抗議。

我坐喺巴士嘅座位上,望住窗外嘅風景,因為小蕎嘅忙碌,我哋已經好耐冇正式咁拍拖,而家夜夜嘅出現,就好似出現咗一個親暱嘅對象。依份溫柔,我知道我遲早會沉迷,我可能會唔想返上所謂嘅正常生活。不過唔緊要,仆街啲講,活在當下嘛!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

呢晚 Tiffany冇搵我,就連我WhatsApp佢都冇覆,雖然聽日sem尾考試,但我估到佢而家唔係溫緊書。

我腦海入面自然浮現Tiffany成為人哋跨下之奴嘅樣。

一定好正!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

第二日考完試之後喺課室見到 Tiffany,見到佢嘅衣着同琴日一模一樣,明顯冇返屋企。

「你同呀凱點呀?」我行近 Tiffany身邊問。

「佢仲喺度嬲緊,同佢冷戰緊。」 Tiffany嘅表情睇落好平淡。 不過比起上次好返啲

「其實你同呀凱點解鬧交嘅?」我明知故問。

「佢成日管到我咁嚴,我唔鍾意,所以咪鬧交。」

呢個明顯唔係主因,不過我估佢唔會當面同我講佢同主人嘅事。

「同呀凱傾下啦,佢緊張你啫。」

一路講嘢之際,我哋已經行出左課室嘅門口,同學漸漸散去,有一個男仔企喺走廊。

係呀凱。

我見呀凱向住我哋呢個方向走,佢同 Tiffany一定有嘢要講,我當然會知趣咁離開。

但我偏偏唔會就咁樣走咗去。
又更新咗一集啦😘
#75 氣場
https://www.penana.com/article/1469289
我當住呀凱面前摸左 Tiffany個頭一下,同 Tiffany講「你個男朋友嚟搵你啦。」講完就準備走。

呀凱見到呢一幕,即刻加快腳步跑去我哋面前,拖住 Tiffany隻手,睥住我「咪撚搞我條女啦!」

「我邊有搞呢?」我笑住講。

「摸我條女個頭,你冇病呀嘛。」呀凱真係畀我依個行為激到五顏六色指住我屌。

我見到Tiffany企喺呀凱隔離,呆咗,唔知畀咩反應。

你呢個女朋友琴晚點止俾人摸頭,成晚做咗人哋隻母狗,你自己仲懵盛盛唔知,真係好笑。

「你冷靜啲啦,你睇吓,其他人望住你啦。」我講。

「算啦,唔好咁啦,我哋走啦。」Tiffany拉住呀凱隻手臂勸佢。

「真係冇自信嘅人先會咁大反應。」我笑住準備走。

「你唔好以為你係P我就唔敢打你。」呀凱凶我。

「你照顧下你條女先啦。」我指着Tiffany

我望住 Tiffany講咗一聲「幫咗你啦」就轉身走咗。

其實我唔知點解我要咁做,可能我內心只係唔忿氣呀凱有個女m女朋友,又或者睇唔過眼佢咁樣對 Tiffany,想滅一滅佢威風。我知道係幼稚,但係見到呀凱嬲到咁真係好爽。

我同夜夜坐喺一間深水埗嘅餐廳食飯,望到夜夜戴住嘅頸圈,嗰種強烈嘅佔有慾真係好令人興奮。

頸圈果然係重要嘅信物。

「你同你主人點呀?」「你同你男朋友點啊?」我分別用telegram同WhatsApp send咗訊息俾 Tiffany,當然兩個訊息之間係隔咗一段時間先send嘅。

「冇嘢啊,佢小朋友啫。」Tiffany用WhatsApp回覆我,不過Telegram就仲未覆,可能佢仲同呀凱一齊。

其實頭先我係有責任,但我非常同意「小朋友」依一句

我收起手機望住夜夜。

「做咩咁望住我啊?」夜夜捂嘴笑。

「個頸圈真係好靚。」我𢭃左一下佢嘅頸圈「點睇都唔厭。」

「我有分揀個鎖架。」

「知你叻啦。」我捏咗夜夜塊面一下。小蕎對我非常信任,只要我同夜夜唔係公開場合做過分親暱嘅行為,例如錫錫呀拖手等等,就算畀佢撞到,我都能夠解釋。

我突然醒起,問夜夜「你有冇戴住肛塞出嚟?」夜夜露出為難嘅神情,閃閃縮縮「冇...冇呀。」

我有啲嬲咁望住夜夜,佢畀我望到有啲心虛,我話「你死緊!我講咗每次見我都要戴住。」

呢啲習慣要係啱啱收奴嘅時候建立,如果唔係一且根深蒂固,就好難再糾正。

「我…我有帶出嚟!」夜夜向着我抗議。

「咁就啱啦,陣間有用。」我奸笑。

「你想點啊?唔畀你呀。」夜夜驚青望住我。

「你有得唔畀咩?」我向住佢笑。

「我收埋唔畀你!」夜夜調皮咁講。

我冇理佢,低頭食麵,反正我叫夜夜交肛塞出嚟,佢係冇得拒絕我。

食完午餐之後,我同夜夜喺深水埗「玩具街」漫無目的咁行。仲記得以前中學時期。我喺呢度上門補習,每個星期補習之後都會經過呢條街。我開始回憶中學嘅時光。

「以前細個我阿爸成日會帶我去灣仔嗰條玩具街嗰度行,嗰時我鍾意儲啲立體圖鑒、扭蛋同埋超合金嘅模型。」望住舖頭玻璃櫃入面嘅一個個模型,我又諗返起以前。
更新咗新一集啦😇
#76 原來聚會而家先開始
https://www.penana.com/article/1472993
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞