我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
我覺得冇衝突
除咗某特定鍾意虐戀、虐心嘅bottom之外,所有bottom會希望得到主人嘅愛護
羞辱羞恥係你嘅慾望
關係同愛有好多種表達方式,用溫柔、用變態,嘅手法亦都係一種表達愛、支配嘅載體
相信冇人會希望畀主人長期羞辱,長期羞辱都會削減你對嗰個項目嘅刺激感,好似你坐過山車長期都keep住衝刺,感覺都會變淡,所以攬同錫我可能係你潛意識之中形成咗一個機制係畀你緩衝,等你自然保持刺激
當然,你仰慕主人嘅時候會想得到佢嘅關懷同親密接觸,亦係好正常嘅事
所以兩者唔存在衝突
世上唔存在一種關係永遠只係用一種互動模式呈現
Thx for sharing
諗起嗰種全世界得佢嘅感覺就好滿足,滿足佢就係滿足自己真係好興奮。
你會唔會出文分析每個奴係咩類型,鍾意點對待佢哋
係㗎,作為一個sub嘅心態,當然係咁👍
你指講吓係犬、貓、little、brat…之類嘅類型?之後都可以寫文講吓
係㗎
依家係學期中,每堂都有排山倒海嘅個人報告同小組報告,我亦唔例外。落堂之後,我同Tiffany仲有三個同學為咗討論小組報告而留校分工合作,我同Tiffany分咗喺同一組,當然呢個係我要求, Tiffany亦冇反對。

「你今晚搵完啲資料send畀我睇吓先啦, 我睇完啲參考書會同你講可以點搞㗎啦。」我同Tiffany一齊走向電梯。

「嗯。」佢點頭。

「你宜家去邊啊?」

「我約咗slichy去睇戲呀。」

「真係好,我仲要留低搞SU啲野。」我伸咗個懶腰。

「鬼叫你係P咩?」

我哋上堂嘅地點喺7樓,學生會室喺3樓,既然我同Tiffany都要搭電梯落去,反正仲有時間就陪佢吹吓水。

我同Tiffany喺電梯口分別後就自己一個走去學生會室,諗諗吓有一套啱啱上映嘅戲想睇,就WhatsApp小蕎:「我有套戲想睇啊,你邊日得閒呀?」

唔知小蕎會唔會應承同我去睇戲呢?有時心諗,明明我哋拍緊拖,行街食飯睇戲係基本動作,依家搞到睇場戲都要睇有冇運氣,呢啲真心係拍緊拖咩。

下午嘅學校反而係最冷清,朝早同入夜先係最熱鬧,依家大家唔係上緊堂就係返咗屋企,所以學校走廊非常冷清,搞到我好想快啲返屋企。

走入學生會室,眼見又有幾位莊員係入面hea緊,仲未到開會時間,我望一望手錶, 4:15pm ,我冇理佢哋,自己坐埋一邊打開Telegram,因為我有更重要嘅事要處理。

「你放咗學未?」我打開Telegram問狗狗。

又係調教嘅時間。有咗上次嘅經驗,今次冇咁緊張,我依兩日反而不斷問自己點可以再做得更好。果然調教係要經驗。一次生,兩次熟。

「放咗啦。」隔咗2分鐘,狗狗覆咗我。

「好,入廁所。」我簡單命令佢。

我琴晚已經要求佢放學之後唔好即刻返屋企,喺學校等待我嘅指令。而家4:15pm啱啱過咗佢放學時間一陣。

「主人,狗狗喺廁所啦。」

「你今日唔准着底褲返屋企,返到屋企先准着。」

「狗狗怕羞…」

怕羞係正常,尤其狗狗仲係一個新手,第一次自己一個喺條街度做任務當然係會怕。

「唔使驚,如果你驚,我可以一路同你TG,直到你返到屋企為止。」要令奴感到有安全感係十分重要。當奴覺得主人嘅任務安全,先能夠慢慢建立信任。

「知道主人。」無幾耐,佢send咗一張手拎住一條粉藍色波紋底褲嘅相畀我,背景明顯係喺廁格入面。

估唔到佢竟然咁自動自覺。

藍色波紋底褲⋯真係年輕細路女會着嘅風格,條底褲咁純情做嘅任務就咁邪惡!如果我喺佢面前睇住狗狗除底褲真空行出街,佢一定會緊張怕羞,個表情一定好可愛。

「估唔到你條底褲咁小朋友。」
咁我又冇睇男男
不如你話我知孌童點被社會認同
成碌柒咁
我好似冇講過要社會認同
更新了最新一集
#29終於可以一齊食早餐
https://www.penana.com/article/1359887

大家可以去睇吓
呢度原來慢過penana咁多
你突破咗盲腸
不過你哋推多啲,就會出得快啲
傷害到人就唔得
鍾唔鍾意玩bubugi?
我就最鍾意綁住啲女嚟吱
TK對我嚟講係一種懲罰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞