我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
今晚更新咗新一集🖤
#80 大話
https://www.penana.com/article/1479539
今晚更新咗新一集😍
#81 一個小表演
https://www.penana.com/article/1482041
呢日我照常咁同小蕎講我約咗朋友睇話劇,夜晚可能覆唔到佢。

當然,小蕎冇懷疑我,我亦冇講大話,只係約會嘅對象係夜夜。

有咗上一次入BU嘅經驗,我未等夜夜嚟地鐵站接我,已經自己入咗去嘅大堂。

「你等等,夜夜好快嚟接主人。」夜夜Send咗一個message畀我。

隔咗一陣,夜夜喺遠處嘅走廊跳跳紮咁走過嚟。夜夜靠住我膊頭,用佢一如既往扮怕羞嘅招牌笑容望住我。

「我哋幾多點去睇話劇啊?」

「依家上去啦,差唔多㗎啦,我想去撞下啲朋友先。」夜夜攞出兩張門票,放喺我面前。

我跟住夜夜上去一樓嘅演講廳,呢度就係上次同夜夜朋友見面嘅地方,唔同嘅係,今晚成層企滿晒人,應該都係嚟睇話劇嘅觀眾。

「你喺度等等,我過去搵一搵friend先。」夜夜講完就走入人群。

沿路嘅人見到夜夜紛紛同佢打招呼,而夜夜不斷同唔同嘅小組傾偈。夜夜真係一個世界女,喺人群之中,佢絕對係一個閃耀活潑嘅少女。

我鍾意,我最鍾意收藏閃耀嘅嘢。

傾咗一陣之後,夜夜好開心緊返嚟我身邊「差唔多啦,就嚟入得去。」夜夜話。

「我未食嘢添。」我苦笑。

「陣間睇完我帶你去一間我好鍾意嘅吧食嘢。」

「好啦。」唯有係咁啦,依家已經冇可能攞外賣入去。

準備入場嘅時候,我拉住夜夜問「你今晚有冇乖乖哋戴住肛塞呀?」

夜夜扭扭拎拎講「唔制呀,今晚係專心欣賞藝術,要專心,戴咗會分心。」

「冇得唔制,我叫咗你見到我就要帶住。」我當然冇理夜夜嘅抗議。

「我哋一齊專心睇話劇。」夜夜明顯唔想戴住肛塞。

「唔得!依家入廁所戴。」我有啲嚴肅咁講。

「鳴…」夜夜雖然唔肯,但心知反抗唔到我,唯有乖乖哋入咗廁所。

隔左10分鐘之後,夜夜喺廁所岀嚟,返到我身邊。

「有冇乖乖塞到啊?」我係夜夜嘅耳邊細聲問。

夜夜唔出聲,怕羞點頭。

「乖囡,我哋入去啦。」我露出滿意嘅表情。

「衰人。」

我同夜夜雙雙入場,我哋嘅位置係後排嘅第五行,可以清晰咁見到舞台。

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

之前去黑盒子睇舞台劇,係四面台,好似紅館開演唱會,觀眾可以係唔同角度欣賞演出,當然個場細好多。今次唔同,今次嘅場地係正前方一面望住觀眾,個場大好多。不過我同夜夜坐嘅位置隔離都冇人坐,所以可以唔怕,做曳曳嘢。

「今日個話劇係咩主題啊?」我一路問一路坐低。

夜夜正想坐落去嘅時候,屁股啱啱掂到張凳,佢身體震左一下,然後輕輕咁仰高身體。

「個塞頂到啊,坐唔到。」夜夜把聲好似急到就嚟喊出嚟一樣。

好可愛嘅表情。

夜夜輕輕懸完坐喺凳嘅邊緣,然後遞咗今次話劇嘅場刊俾我。

呢一齣話劇叫《打字機》,大概係諷刺工人階級好似機械嘅工作同埋體制嘅不公,見到密密麻麻嘅劇目介紹,唔係好估到一陣嘅劇情會係點。我隨意睇咗幾眼之後,就放低場刊,專心欣賞啱啱開始嘅話劇。

「頂到夜夜個G點呀,好敏感..」夜夜攬住我手臂,把聲好嗲。

「專心睇話劇啦。」我細聲係佢耳邊講。

眼角望到夜夜不斷扭動屁股,嘗試將肛塞對佢嘅刺激減到最低。
更新咗新一集🖤
#82 狡猾小狐狸
https://www.penana.com/article/1492141
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞