我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
夜夜無回應。唔知佢係塞緊定扭計。

過咗無耐,夜夜send咗條片嚟,係一條冇用限計(限時)嘅短片。我唔會貿貿然喺街到開嚟睇,費事路人用怪異嘅目光望住我。

我搵咗個空位,背脊貼住牆,確保四圍都冇人先打開短片。段片只有短短30秒,見到夜夜坐係廁所度,慢慢zoom近佢私處嘅特寫。冇陰毛嘅陰部已經見到有啲濕潤反光,夜夜纖幼修長嘅手指攞住粉紅色嘅塑膠聰明球,另一隻手撐開陰唇,慢慢咁放入佢嘅私處。

眼見佢嘅陰部被聰明球撐開,「唔…唔」,夜夜發出低聲嘅呻吟。𣊬間,成個聰明球已經沒入咗夜夜陰部,只係剩低一條長長嘅尾巴留喺體外,方便佢之後攞返個球出嚟。短片結束之前,佢仲用手指摸吓自己私處,冇諗到夜夜咁主動。

「收工問咗我先准除。」

「嘻,知道。」夜夜用調皮可愛嘅聲答我。

冇諗到喺三個鐘之後,夜夜竟然同我講佢已經除咗聰明球。

「我話要問咗我先準除㗎嘛!」我嬲嬲地咁講。

「我忍唔到嘛…」

我知道呢一刻一定唔可以就咁算數,唔係以夜夜貓奴嘅性格,一開始就放過佢,之後就好難將佢收得貼貼服服。

「我講咗要問咗我先!你唔聽話!」

「你又未係我主人。」

「唔得!我要罰你。」

夜夜竟然話:「好呀!幾時罰我。」呢隻小貓咪係到討緊我嘅懲罰。

「見面個陣一定會大大力打你pat pat。」

「你到底幾時先見我?」

我窒咗一窒,我想搵實調女奴,不過我仲未有心理準備。加上我係第一次搵實調女奴,又冇乜經驗,如果準備得唔好就會露出馬腳。

其實我都好糾結,依個係大好機會,難得夜夜主動要求要見面,我應該打蛇隨棍上!見面、收奴、實調,全部一take過上!

唔使心理準備架!約佢啦!

「依排忙啊!遲啲先,依家記住先。」我隨便推搪咗。

我最後都係拒絕咗。

約,係可以約。不過我始終係想有萬全準備,預備好晒,認識多啲先至約出街,至少成功率會高啲。

或者我只係淆底⋯⋯

「好啊!」夜夜又話:「我今晚上大人屋企啊。」大人係夜夜嘅SP。

我雖然早知道佢有一個固定SP,但嗰下個心都有啲不爽、妒忌。

「同其他人做愛都得,不過要戴套。」我知道其實阻止唔到夜夜,我只係想用安全套去分别我呢個「候任主人」同佢嘅SP。

「我之前完全唔用,真係要?」佢明顯係唔願意。

「係,一定要!唔用就唔理你。」我斬釘截鐵咁講。

「好啦!」

「乖!(摸頭)」

「嘻。」
準時第14頁有文
大家踴躍推post就出快啲
今晚更新咗新嘢💛💛
https://www.penana.com/article/

#35 用你的身體幫我清潔
死賤種
屌你老母人型豬畜生柒鳩頭
多謝支持
樓主有冇諗過出文

唔好意思
呢兩日去咗爬蟲展幫手,忙得滯
會出返文
自從上次網調之後,夜夜不斷邀請我出去見面,不過一嚟我要應付考試,二嚟我自問道行未夠班,所以就冇應承到。唔係我推咗,就係夜夜約咗人,所以我哋前前後後拖咗兩個星期都未見到面。

突然有一日,收到夜夜send嚟訊息:「之前有個人係 "Maychat" 搵我,我決定試吓,認咗佢做主啦。」

我睇完呢句說話,唔知點覆,内心有種講唔出嘅憤怒,不過始終要面對現實。

冷靜咗一陣之後:「你冇問過我就私自決定。」我淨係覺得夜夜冇尊重我。

「對唔住。」

「你明知我要收你,又認其他人。」嗰下只係覺得就到嘴邊嘅肥肉就咁畀人搶走咗,條氣真係唔順!

「咁你成日唔得閒出嚟。」

「你一啲都唔尊重我!」呢個女M真係超級貪玩,我已經嬲撚到唔知講咩好。

「對唔住呀!咁你可以繼續做調教師,調教我㗎。」

「考慮下。」我見夜夜咁講,其實已經冇咁嬲,不過心入面始終唔gur畀人搶咗舊「肥肉」,嗰下就log out咗TG。

頂!我都知喺自己衰架啦!就係因為我猶豫不決,搞到而家本身有機會順利收到為奴嘅機會,自己親手放棄!如果我勇敢啲,話唔定夜夜而家嘅主人就係我!講到尾,呢單嘢都係衰自己,諗深一層又唔可以怪夜夜,畀着我,對方一直吊兒郎當,猶豫不決,我都搵另一個人。

世界上冇如果,而家諗嚟都冇用。

反面夜夜而家幾點條件非常吸引。

到咗傍晚,我見夜夜仲未覆我,雖然内心仲有啲不爽,但呢兩個星期傾計同網調點都有啲感情,所以就開返Telegram send信息畀佢。

「做咩唔覆我?」

隔咗陣,夜夜話:「咁你未嬲完啊嘛。」

我又再嬲咗一吓:「你真係要畀我調?」

「嗯,你唔好嬲啦!」

其實奴若然有主,圈內嘅規矩係萬萬唔可以出手調教甚至搶奴,呢個係圈內嘅一個大禁忌。但係呢個風頭火勢,我又點會考慮咁多。心諗反正係我先「到手」,搶奴嗰個係對方,又可以小試牛刀,拎一次實調經驗。加上夜夜咁溫柔,我咩規矩都冇諗,禁忌乜乜柒柒已經拋到九䨝之外。

我知道如果今次拒絕,我連一絲機會都唔會再有。

「好呀!幾時?」

「就你啦!」

我打開手機嘅日曆睇咗睇:「就星期五啦!」

夜夜認主之後同咗佢主人實調,夜夜仲同我講佢嗰晚約咗佢主人調教。我聽到之後有啲不忿,不過冇問太多調教嘅情況,費事自己嬲,隨便講咗幾句野帶過咗就算。

可惡啊⋯應該係我出手同夜夜實調先係⋯我淨係得個聽字⋯

睇吓有冇第一樣要學習嘅嘢就係我要有勇氣踏出第一步。我始終害怕第一次,平時明明天不怕地不怕,去到呢啲緊急時候先嚟驚!

唔得!協你就輸一世!

去啦呀林!你搵咗成個月都係等依一刻!

當然,為咗嚟緊星期五嘅實調我必須做準備,每晚喺到睇網上面嘅調教文章,又特登喺網上訂咗新嘅調教道具,不斷喺個腦入面重覆預演同幻想實調嘅情節,誓要將每個流程同細節做到完美先滿意。

雖然呢幾日,我腦入面成日都諗關於實調嘅事,甚至冷落咗狗狗,但期末考試就開始,我仲未開始認真温書,冇理由去考「天才波」掛,實調事大,只係考試一樣好重要,我諗要去溫下書…

「你坐咗喺邊呀?」我問Tiffany。

「圖書館4樓啊。」

「4樓咁大,你坐曬呀?」

「4017啊。」

我沿住坐號行冇耐就搵到4017號枱,見到Tiffany坐咗喺到,4018號枱冇人坐,擺咗個粉藍色嘅書包,係Tiffany個書包。
今晚更新咗新嘢💛💛
https://www.penana.com/article/1379390
#36 排泄物喺更上一層樓嘅羞恥
15頁再出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞