我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
做咩事呀?
我即刻雙眼發光!

呢個好明顯係女奴求主嘅標題,我再掃,冇幾耐又見到「經驗主尋狗母」,我就知道有圈內人用呢個交友app搵partner。

太好啦!終於有啲曙光!雖然唔知依個交友app最終可唔可以幫我搵到適合嘅奴隸,但至少係個新希望,新地方。加上匿名交友,代表我有無限次試柒對方又唔知我乜水嘅機會。

既然係匿名,我冇顧慮太多,立刻改咗一個標題 ——「男主尋女M or 女奴」。

當然,我唔會守株待兔,我知道好多女仔可能係女M,只係喺現實中唔為意,佢哋唔會承認,身邊人亦都睇唔出,但可能其實佢哋心底裡可能係想搵翻個男S或男主。

所以我冇諗太多,我唔理對方個標題同BDSM或主奴有無關,只要係女仔開,我一一我撳哂落去,個app每次只限可以撳一個,對方會有15秒去考慮你嘅邀請。

當然冇可能一擊即中,我明白呢個道理,所以不斷咁發出邀請,好多拒絕,有啲就接受咗傾咗幾句就走。

我都唔係泛泛之輩,每一次對方離開聊天室,我就會分析透視對話嘅內容有咩地方出錯,邊一句可能令人反感,邊一點需要改善,慢慢修正我嘅對話內容。

我成晚就喺度不停咁撳唔同嘅標題,好似大海撈針,對我嚟講已經係一大進展,比起嗰啲一直無人問津嘅內地圈內交友app,喺Maychat雖然都仲係摸門釘,但起碼有人回應。

正當我撳到就嚟要放棄,正想上床瞓覺嘅時候,一個「17歲DSE考生」接受咗我嘅邀請!我當堂醒一醒。
樓豬 文筆咁差, 覺得可以用你問我答既方式, 好過扮大袋寫故
多謝支持
「Hi,你係女M嗎?」女方通常比較怕羞,我慣咗要做主動嗰方。

「係呀。」一個令人有希望嘅回答。

「你之前試過?」我用呢句試探對方嘅經驗,同埋問多啲對方嘅資料,分辨對方係咪男人假扮。

「未啊。」

「咁你又知道自己係?」要知道世上總有好多充滿好奇心又貪玩嘅人。

「鍾意畀人命令,或者畀人打會覺得好爽。」

「冇試過都知?」

「細個已經有睇啲片有幻想過。」

「我搵緊網調or女奴。」我直接入主題,時間就係成本,加上已經好夜,唔想浪費時間。(網調係指只有通訊app溝通,主方會畀任務奴方,完成之後如果對方接受到會影相或者拍片,證明自己有完成任務)

我覺得網調就好似網戀一樣,係FF,唔太真實。圈內有啲人唔承認網調係主奴關係,認為只係兩個冇膽識又要嘗試嘅小朋友喺度玩。但我知道自己冇經驗,用網調嚟吸收經驗係好事,反正冇人知道。

我個人認為無論係網調抑或真實調教都屬於主奴關係,前提係只要大家對嗰段關係夠認真。如果大家只係玩玩下,網調定真實調教係我眼中都係FF。

提出網調係基於我之前一次經驗,有一次喺BDSMC曾經拎過一位女M嘅Skype。可惜當時因為冇經驗,又怕,唔知點去開口,只係講咗一兩句就收咗皮,所以我今次先選擇提出網調。因為網調可以喺網上進行,對於我依個新手嘅壓力冇咁大,容易啲開口。當然,我心底都係期待對方會揀真實調教而唔係網調。

「嗯。」一個意義不明嘅答案。

我猶豫咗一陣,決定鼓起勇氣,「你想試嗎?」

對方顯示「正在輸入中...」

好緊張...唔知對方會講啲咩。可能下一秒對方就走,又可能下一句係拒絕我。

到底會畀個咩答案我。

我知道對方唔會立即回覆,打字需要時間。好彩隔住電話,對方睇唔到我又急又驚嘅表情,話曬都係第一次,總會有啲慌張。

隔咗一兩分鐘,對方終於輸入,

「可以。網調可以試吓。」

「yeah!」

太好啦!我等左依個機會好耐!我等左依句好耐!

依刻嘅心情真係好想大叫!

22年嘅期待同心願宜家終於有機會實現!雖然只係網調,唔係最好嘅答案,但成為一個網調主,起碼算係將半隻腳踏入SM圈子。
可以整個你問我答,畀大家問問題嘅
用咩app搵
返緊工lm晏啲睇
講故定真事啊?
似講故
真事應該好難記得咁仔細
問番你溝條女第一日,頭幾句對白係咩
你都唔會記得
第一個係Hmd
嗰陣時應該係出咗冇幾耐
你個feel似講故wor
你睇落去咪知囉
不過總有啲地方係有更改
睇落去你就知
Push
圖+文 is better
要保護當事人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞