我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

559 回覆
77 Like 283 Dislike
第一次見面當然要展示下男主嘅威嚴。

「好啊。」估唔到夜夜咁爽快咁畀咗自己部手機我,性格直爽嘅女仔我最鍾意。

食食吓嘢期間,我同夜夜滔滔不絕,我哋咩都傾,一時係自己鍾意嘅音樂,有時係自己個人嘅生活。夜夜嘅性格爽快,我對眼前一個女仔又增加咗幾分好感。

食完晚飯之後,本身以為要分開,點知夜夜話「我未有咁快返去開工,不如陪我行一陣。」

荔枝角位於工廠區,今日又係星期四,條街得伶仃幾個人喺度流連,而家又係12月,寒風凜凜,吹過身旁難免會有一種冬天孤單嘅味道,不過身邊有夜夜呢個感性少女係身邊,我覺得好幸福,四下無人,街燈昏暗,我哋兩個並肩喺街度談心。

「我依家就搞緊呢個project。」我哋經過D2 Place門口,夜夜指住其中一張poster,內容係關於森林童話,每隔一排D2 Place嘅天台都會有唔同主題嘅佈景去吸引客人。

「我可唔可以去參觀下?」我問。

「今晚唔得啊,有好多其他人。」

反正我只係好奇問一句,結果係點我唔care。

我哋兩個都想清靜咁傾偈,慢慢我哋不如不覺行咗入冇人嘅內街。

「我屋企嚟依度返工好方便。」夜夜話。

「早知咁近就上你屋企啦。」我講笑咁講。

「下次啦,畀你抱下我隻貓。」

我哋靜咗落嚟,慢慢行,話題傾曬,沉默嘅氣氛有啲尷尬,好似淨係等緊我嘅一句。

我望住夜夜靠近嘅身影,決定鼓起勇氣。「夜夜,不如我收你,做你主人。」呢半秒,我拼盡咗我22年嚟嘅幸運。

依條問題,係我腦海入面預演咗好多次。

我咁大個人從來未試過表白,估唔到第一次就係收奴隸。

一問完,只係感覺到強烈嘅緊張感,時間嘅概念消失咗一樣。過咗一秒定一分鐘,我已經分唔到。我淨係知道,依個等待好漫長。

一定要成功啊!

夜夜窒咗陣,望住我笑住講「好啊。」

我唔敢相信自己嘅耳仔,冷靜咗一陣,再問「你願意?」

「嗯。」夜夜點頭。

萬萬估唔到,我22年嚟嘅期待,無數嘅追尋同埋幻想終於喺呢一刻實現咗!

太好啦!

夜夜應承咗!佢應承咗做我嘅奴!

我終於可以成為一位正式嘅主人!

夜夜應該幻想唔到係我冷靜嘅表面之下,內心係何如無比嘅雀躍,好想分享畀全世界知。原來夢想實現嘅感覺係咁。

不過我身為男主,唔可以表露興奮喺臉上,「不過要等你過咗我嘅考驗我先會正式收你。」

「好啊。」夜夜笑住講。

我應該冇露出任何失禮嘅神情啦?

興奮還興奮,作為一個主人應有嘅態度係要保持返。夜夜的確仲未通過我任何試驗,我必須令佢明白做我嘅奴隸唔係一件順手沾來嘅事。

等我慢慢收服你。

我哋沿着長沙灣道由D2 Place行到去長沙灣VTC,再向前就係深水埗,已經行咗好長嘅路。

「你幾點要返去啊?」我問。

「唔使咁急啊,行多半個鐘都得。」眼見前面有個公園仔,夜夜扯一扯我件衫話「不如我哋去公園坐低?」

呢個位於長沙灣嘅公園仔,地理位置非常好,可能因為夠偏僻,公園根本就冇人,公園街燈昏暗,四下無人,除咗冬風吹過樹葉嘅聲音,一啲人聲都冇,正係談情嘅地方。我哋沿住公園小徑,行到一張長櫈度坐低。

夜夜將佢嘅身體挨喺我到,近到可以聞到佢身上面嘅少女幽香。

係機會啦!人哋已經畀到咁明顯提示你,唔係唔出手掛?
有冇朋友幫手推一推post
出文
係機會啦!人哋已經畀到咁明顯提示你,唔係唔出手掛?

我係男主嚟架嘛,畀啲勇氣!

我伸手攬住夜夜嘅膊頭,輕輕一托佢嘅下巴「點啊?你隻貓仔想嗲我?」我問。

「係呀,我鍾意黐住主人,我屋企隻貓都係咁。」夜夜嗲聲咁講。

我大膽將另一隻手放喺夜夜嘅大脾上面。

夜夜用嬌嗲嘅聲音講「你咁樣會搞到我陣間返工濕曬。」夜夜捉住我隻手,但就冇移開。

夜夜好明顯係引誘緊我,不過我受!

如果我掂下佢就有反應,佢真係好敏感。

「有咩問題?你怕就除咗條底褲佢。」我邊講邊繼續將隻手向夜夜大脾內側上移。

夜夜冇反抗,另一隻手都捉住我嘅手臂,我將手伸入去佢大脾內側嘅私處,挑逗佢。

「濕曬啦我。」夜夜轉過頭望住我,嬌媚嘅雙眼十分動人,「搞到我好想做愛。」

「咁容易就想?」我笑住講。

「我好易發情。」夜夜好似以此自豪咁笑住答。

「睇嚟之後我要好好咁調教你。」

「嗚…」夜夜將兩隻腳夾緊,「如果今日唔使返就好啦。」夜夜語氣中帶有不少可惜。

我內心又何嘗唔係覺得可惜!仲要難得我鼓起勇氣!不過今日就當認識一下先。「冇辦法啦,下次啦。」我安慰佢,同時安慰自己。

我哋兩個雙雙依偎,唔理係咪有人行過,更何況夜闌人靜,喺呢個細公園入邊,最多都係得一兩個流浪漢,我哋唔係好介意。

我摸住夜夜纖瘦嘅頸講「等我買條頸圈畀你。」

「好啊,我要靚啲嘅。」夜夜開心到瞇起對眼。

我留意到夜夜左邊小腿有一片紋身,就好好奇咁問「畀我睇吓你個紋身。」

夜夜將左腳放喺我嘅雙腳上面,我揭開遮住佢小腿嘅長裙,見到佢小腿上面紋咗一隻黑色嘅野貓,黑貓拉長身體,黃色嘅雙眼望住我,準備張爪撲向我。

野性、神秘、危險。

同夜夜一樣。

捉住夜夜隻腳,細心欣賞佢個紋身,夜夜隻腳好幼,好似一用力就會揑爛,我要小心捧起喺手。

我輕輕掃過夜夜嘅紋身「好靚,我鍾意紋身嘅女仔。」

「我本身諗住炸咗成隻腳。」夜夜笑住講。

「我鍾意。」我將手伸入夜夜裙入面嘅大脾捏咗一下。

呢一刻嘅夜夜千依百順,有種講唔出嘅温柔。

「你除眼鏡畀我睇吓。」我話。

夜夜除咗佢副眼鏡,冇遮掩嘅臉蛋更加動人。我將頭靠近夜夜塊臉,近到我可以喺佢眼珠中見到我自己嘅樣,佢呼氣嘅鼻息吹到我嘅臉頰上,仲有半分我哋嘅嘴唇就可以互相觸碰,正打算錫落去。

我專登將身慢慢挨後,笑住望住夜夜。

「你引我!」夜夜對我嘅行為好不滿。

「係呀你忍吓啦!」我望住呢隻啱啱畀我收服嘅獵物。

我哋喺公園入邊坐咗冇耐,夜夜就話要趕返去D2 Place做嘢,雖然唔捨得,但只好起程返去。

行咗冇耐,夜夜突然間繞住我手臂拖住我隻手,我下意識望下身邊有冇熟人,確定咗冇熟人之後我先放心畀佢繼續拖住我。

估唔到夜夜咁主動。

「我唔會認你住㗎,你買咗頸圈畀我,我先認你啦。」夜夜話。

「好啊,我會訂一個獨一無二嘅頸圈畀你。」我又補充話「放心,我唔會好似其他人咁,我唔會走㗎。」依一句我係認真。
今晚更新咗啦!🫶🏻
#48 撒嬌
https://www.penana.com/article/1394877
見到呢啲情節就諗起之前做過嘅愛
所謂嘅男主好多都係呃蝦條
的確見好多係以主奴之名去呃蝦條

有4萬人睇啦!
多謝大家支持!
18頁繼續出文
今晚更新啦!🫶🏻
#49 三人行

https://www.penana.com/article/1394878
星期四晚出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞