我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike

張圖上網有架喎
一開始已經講明係網圖 唔放自己圖
等埋呀貴嚟到,我哋三個人一齊離開,呀貴係26個歲左右嘅青年,望落幾親切,夜夜竟然向呀貴介紹我係佢嘅主人,我嗰下唔知點樣回應解釋,不過見呀貴聽完之後只係隨便回應,一啲驚訝都冇,我估眼前呢位呀貴已經一早知道夜夜玩SM同主奴。

真係好西利!話晒畀啲朋友知不特止,竟然連自己老闆都知!

到底要有幾咩程度嘅覺悟先可以做得出!夜夜呢個人開始令我覺得佩服。

「搭115巴士返去啊。」同呀佳分開咗之後,我同夜夜講。

我哋行去巴士站等車,雖然而家已經係夜晚12點,街上面十分冷清,只有寥寥數人,但係我都非常小心觀察視線範圍之內有冇熟人,唔夠膽同夜夜做出太大膽嘅舉動,始終呢一段關係唔係光明正大。

燈火昏暗,見到夜夜楚楚動人嘅表情,我向夜夜招手示意佢過嚟,然後指住自己個嘴。

夜夜會意,笑住咁行去我身前,哄埋我度,兩唇相疊。

「真係一隻乖貓貓!」我摸摸夜夜嘅頭做獎勵。

「哼!」夜夜笑住擰過頭話「我唔乖,你唔錫我就咬死你!」

夜夜真係一隻鍾意撒嬌嘅貓咪。

同狗狗乖巧聽話相比,夜夜呢隻貓奴嘅撒嬌又有另一番風味。

一陣間就要正式收復呢隻可愛嘅貓仔!

諗到呢度,內心又興奮又緊張。成世人等咗咁耐就係等呢一刻,終於一陣間就要收人生中第一個奴。我立刻瘋狂腦補幾十次,喺腦入邊確定所有細節唔會出錯。我事到如今應該已成定局啦!唔會有任何差池?唔知道啲新郎結婚行入教堂之前係咪都係咁緊張,我覺得而家嘅我同佢哋冇任何分別。只係儀式唔同,意義上係我心目中同樣重要。

我哋冇冠冕堂皇嘅教堂,有嘅只係一張普通嘅床,一個專屬嘅頸圈。

一定要做得最好!

等咗一陣,巴士就嚟到打斷咗我哋嘅「綵排」。我同夜夜上咗上層,我帶夜夜行去後排,後排一個人都冇。

換言之,我哋喺度做咩都唔會有人知道。

我叫夜夜瞓喺我嘅大髀上面,我伸手入佢內衣慢慢喺佢嘅乳頭上面打轉,挑逗佢。

夜夜輕聲嬌吟,又唔敢係巴士上面叫得太大聲,只好眯埋眼強忍叫聲。挑逗到佢耳根通紅。我見夜夜嘅身喺度微微顫抖,眼見差唔多啦,就將手拎出嚟,係袋入面攞咗一個玻璃肛塞,放係佢眼前。

夜夜見識過呢一個玻璃肛塞嘅恐怖,臉上露出害怕嘅表情。
呢一個表情真係百看不厭。

我將肛塞放喺佢嘅私處,喺陰唇之間磨擦,將佢私處嘅淫水沾上肛塞到,當係潤滑劑。

「嗚……」夜夜低聲呻吟,將頭埋喺我嘅懷入面。

我將肛塞移到佢嘅菊花,夜夜嘅身體抖一下,我毫不猶豫將肛塞塞入夜夜嘅菊花入面。

「唔!」夜夜忍唔住咁失聲嗌咗一下。

我即刻望住前面,冇任何乘客察覺,很好!

我雙眼繼續望向前方,冇理會到夜夜可憐嘅眼神,手指繼續不停按壓住肛塞嘅末端,不斷刺激住佢陰道嘅G點。

夜夜低聲嘅呻吟應該只有我聽到。

「爽唔爽啊?」我喺夜夜耳邊低聲講。

「爽啊主人。」夜夜低聲回答。

我係夜夜耳根吹咗一口氣。

「唔…唔好呀。」夜夜嘅聲音已經震緊。

我冇理到夜夜嘅求情,繼續刺激佢嘅G點。

凌晨12點,馬路上面已經冇乜車,巴士唔使20分鐘就到咗我屋企。

我停止手上對夜夜嘅刺激,叫佢起身落車。

點知佢踏前一步,一下失足,我即刻扶住佢。

「主人,我畀你玩到冇力啊。」夜夜調皮咁喺我耳邊輕聲講。

連續20分鐘刺激G點,我諗應該冇一個女仔可以抵受得住掛。

我扶住夜夜落樓梯,離開巴士。

我屋企就喺巴士站嘅對面馬路,我哋好快就到達門口。當然,今次我都一如既往咁檢查一次先叫夜夜入嚟。

見到夜夜泛紅嘅臉蛋同耳根,我知道佢仲發緊情,仲沉醉緊係啱啱嘅餘韻當中。

就係而家!依家係最好嘅時機!

尚木,去馬啦!
今晚更新咗新一集😍
#64 要圈養
https://www.penana.com/article/1438317
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞