我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
我係矮仔,唔好意思
收第一個奴真係有啲緣份嘅
睇落去就知
lmlm
係咁,我真係會屌晒老母
alan 點呀
應該唔止你會
究竟咩係Alan?
有文?
推去我開始搵嗰度俾你哋睇
朝早嘅手機鬧鐘聲嘈醒咗我,今日係難得嘅星期日,如果唔係約咗人,我絕對唔會早過12點起身。琴日睇台灣嘅blogger睇到凌晨4點,宜家先9點半,個頭仲有少少頭痛,實在唔想起身,但我知如果陣間嘅約會遲到,我一定會好麻煩。

我拖住疲倦嘅身軀梳洗之後,求其食咗幾塊餅乾就換衫出門。西九龍廣場離我住嘅地方唔遠,由我屋企去深水埗只需要20分鐘。

深水埗嘅「紅蘋果」商場不嬲係年青人嘅聚腳地,五樓同七樓嘅格仔鋪賣嘅新潮玩物吸引咗唔少年青人,而今日同樣聚集咗好多年輕人,非常熱鬧,因為「紅蘋果商場」嘅溜冰場喺朝頭早9點至12點可以平價入場。雖然呢個溜冰場嘅規模唔大,但就引嚟唔少年輕情侶嚟呢度拍拖。

而我正正係其中之一。

「你又遲到。」我行近一名企喺玻璃欄柱,戴眼鏡及肩短髮美少女隔離,佢微微抱怨咁講,仲要向我嘟起嘴仔。

「遲咗十分鐘啫。」我一邊笑笑口講,一邊輕輕抱住佢。

佢叫小蕎,係我拍咗兩年幾拖嘅女朋友,19歲,細我三年,外貌上睇唔出小蕎只有19歲,佢對於流行同時裝冇乜興趣,冇性感衫,買衫嘅時候只會考慮可唔可以出席到嚴肅同端莊嘅場合,長期保持一個Miss形象。

的確,小蕎讀社工,外貌雖然唔係美若天仙,不過勝在佢眉清目秀,戴住金色大框圓形文青眼鏡,淺啡色及肩長髮。身材高挑,係女仔嚟講算高,如果大家kiss冇去就對方嘅高度,小蕎就會錫到我個鼻,搞到佢成日向我抱怨佢着唔到最鍾意嘅高踭鞋。

啲朋友成日問我點解溝個高過自己嘅女仔。咁又點,反正我唔介意。吹咩!我有個高過我嘅女朋友係我叻仔!小蕎而家外表係平凡,不過佢箍緊牙,相信之後會更加靚。

嗯,女大十八變嘛!

「十分鐘啫,我未食早餐就出嚟啦。」

「你唔識早啲出門口同起身㗎咩?」小蕎每次都好準時。

「陣間請你食返mum mum 啦。乖,唔好嬲啦。」雖然我知道佢唔係真係嬲,但小朋友要氹呢個道理我明嘅。

我哋邊傾計邊行去溜冰場,換完租返嚟嘅溜冰鞋,我哋手拖手行入溜冰場。其實我哋兩個唔叻溜冰,嚟溜冰嘅重點只係想享受兩個人手拖手喺冰場上翱翔嘅感覺,加上見到有特價就嚟湊下熱鬧。個溜冰場細細個,橢圓形,目測同一個籃球場差唔多大細,企滿曬人,其實冇乜空間。我哋費事出醜,就一路扶住欄柱溜冰,一路傾偈。

「你知唔知原來之前嘅人會將條黑色手巾或者鎖匙放係右邊同左邊,用嚟代表佢係S (施虐者) 或者M (被虐者)㗎?」我將琴晚讀到嘅小知識向小蕎分享。

我女朋友由同我拍拖開始已經知道我係一個S,雖然佢唔係圈內人,亦唔係M,不過佢為咗我都一齊嘗試咗好多唔同嘅SM調教項目。我非常尊重佢,知道佢好討厭婚前性行為,所以我哋一直以嚟依然冇跨越嗰一條線,只係用情趣玩具嚟調教。大多數收場係佢幫我口交作結。我知道佢只係為咗配合我,因為佢本身有啲性冷感,我們試過好多辦法亦解決唔到。

我愛佢,希望同佢一齊解決呢個問題,嘗試過好多唔同嘅調情用品,試過唔同嘅氣氛。為咗令佢慢慢接受SM,我同小蕎嘗試過一啲簡單嘅輕度SM,例如蒙眼,綁手等等,都未能夠令小蕎接受。後來佢讀社工開始忙,成日嚟唔到我屋企,男女之事就慢慢減少。上一次已經係1月1號啦。

10個月前嘅事!

雖然係咁,但我依舊不斷定期向佢注入SM知識,希望可以潛移默化佢。
「你扣條鎖匙喺皮帶度就係為咗咁嘅原因?」小蕎笑住講。

「梗係唔係啦,我不嬲都有扣㗎啦。」我用手撥咗一下腰間嘅鎖匙。

「咁你洗唔洗掛條手巾喺度到啊?」

「要呀,你幫我喺淘寶搵吓。」

「好無聊呀你。」小蕎反咗我一下白眼。

「我尋晚入咗個TG group,係有關SM㗎,入面全部都係圈內人,好多野睇。」我講得有少少激動,好似一個向人哋展示新玩具嘅細路仔。

「哦。」佢嘅回應似乎冇乜興趣。

「尋晚睇咗好耐…」我有啲興奮咁講。

「所以你掛住睇就夜瞓搞到遲到!」小蕎聽到我依句,好似係真嬲。

「唔係呀,唔好嬲豬豬啦…」我扮小朋友嘅聲音講,然後打咗她屁股一下。

「我話左唔好喺條街到咁整!」小蕎性格比較內斂,所以唔想係街度畀其他人見到。我唔認為有啲咩問題,只係情侶間嘅情趣。

「我唔中意咁。」小蕎認真咁講。

我環望四周,所有人係到專心溜冰,冇一個人望我哋。而我只係輕輕拍咗一下。我真係O咗嘴。又係咁。好似我做任何親密少少嘅接觸都係錯。

不過我同小蕎拍咗拖2年,已經習慣喇。

「好啦好啦,唔整啦。」我笑住拉小蕎溜到溜冰場中央。「啊!」佢細聲驚呼。

「唔怕啦!」我拖住佢對手唔使5秒穿越成個冰場,溜到對面嘅欄柱。

「懶叻啦你。」小蕎笑一笑,用手整理亂咗嘅頭髮。

見小蕎冇再嬲我當堂鬆返啖氣。

我繼續拖住佢隻手喺溜冰場上面快步滑翔,享受當下嘅歡樂,頭先嘅對話好似冇發生過一樣。
到夜晚,我送咗小蕎返調景嶺之後搭地鐵返屋企。路途幾遠,不過自從同小蕎拍拖之後,我每一次都會送佢返屋企。

翻到屋企沖完涼瞓喺床上面,望住床上嘅手提電腦,心思思打開咗有關BDSM嘅網址睇人哋嘅文章。因為我知道要成為一個出色嘅S同主人,一定要學習大量相關嘅知識,了解每一個調教項目點進行,有乜安全要注意、主奴之間嘅健康相處、點處理奴隸嘅情緒、調教完結後點做有效嘅事後照顧... 總之有海量知識要學。

我主要會瀏覽嘅網址有兩個,第一個係香港調教討論區,一個為BDSM同主奴而建立嘅本地討論區,入面有唔少學術性文章,我每篇都睇過唔止一次,最重要係討論區設有尋主尋奴區,唔少主奴係喺呢度搵partner。不過我冇試過,一嚟女M女奴嘅數量少,好難找到,二嚟自問功夫未到家,唔敢貿然去搵。

第二個就係Tumblr,其實Twitter都有,但Tumblr對用戶嘅限制比較少,可以post 18+嘅post,所以唔少嚟自世界各地嘅主奴都會喺Tumblr post佢哋嘅調教內容。當然仲有嚟自香港嘅主奴,我成日都會去「偷師」。望住佢哋嘅分享,我好想可以好似佢哋咁,擁有一個對自己千依百順嘅女奴,向大家分享自己嘅調教。我衰在唔知道由邊度開始入手。

奴,可以話係可遇不可求。

最吸引我嘅湯主(Tumblr用戶我哋會叫做湯主),係擁有萬幾follower嘅「野狼隻奴」,主人狼主同女奴小灰,佢哋嘅調教唔算重口味,但就十分浪漫,成日放閃講有幾愛佢主人,幾想畀佢主人玩弄。小灰更加係千嬌百柔,對狼主嘅忠誠令我睇到入神,心諗呢位狼主認真幸福。

我睇咗大量文章同post,總係唔知道應該點樣入手第一個奴我。要知道圈內人士係唔會教你點樣搵partner,問咗只係自討沒趣,現實更加唔會好似《格雷》一樣,有個女仔從天而降。況且呢套電影根本稱不上一齣BDSM題材嘅電影,更唔好講我冇《格雷》男主角家財萬貫,又高大靚仔,求其行出街都可以搵到女嗰種。真係知自己咩料啦。

我唯一途徑係一個內地專門畀BDSM交友嘅交友app,其實我心知係唔會搵到人,只係守株待兔,撞下彩。點都好過冇,起碼叫做有一絲希望。可能係自我安慰。我努力去學習同研究BDSM,一嚟我知道我冇錢冇樣,唯有用知識去搭救,二嚟就算搵唔到奴,研究吓令我感覺自己入咗圈都開心。

依種興趣只有自己知,冇辦法實現,好似一個好鍾意去旅行嘅人,冇得去旅行,只可以喺網上面不斷睇YouTube自high一樣。

搵唔到適合partner嘅感覺,好似全世界得返自己,好似52Hz鯨魚(佢叫聲嘅頻率比起一般鯨魚高,冇人聽到)一樣咁孤獨,冇人傾訴。

搵唔到奴隸嘅感覺,同少咗身體一部分一樣。

轉眼已經凌晨,深夜入面,孤獨嘅感覺顯得特別強烈。百無聊賴,我上咗App Store睇吓除咗嗰個內地app之外,仲有冇其他新嘅選擇。

手指不停喺手機上掃,冇一個App係適合,突然,「𠵱?」我目光停咗喺一個叫 "Maychat" 嘅本地匿名交友app上面。

呢個交友app聲稱係匿名交友,只需要輸入你自訂嘅標題,就可以等待其他人睇到你嘅標題邀請你傾偈。當然,如果你認為對方嘅標題合適,你亦可以撳入人哋嘅標題,對方一旦接受邀請,就入去聊天室PM。

我好似見到一絲光芒咁,反正我依幾年試過無數嘅方法, download過無數嘅app,唔爭在試埋呢一個啦!

我抱住話唔定會有意外驚喜嘅心情下載咗呢個交友app。

Maychat嘅世界入面果然存在住五花八門嘅怪奇標題,大部份係尋SP (Sex Partner),「30歲小鮮肉」、「15 cm長肉棒」、「一個月破了10個處女,你會是下一個嗎?」,當然亦都有一啲正常嘅標題,例如結識朋友或者傾心事。

「有人真係會覺得有女會為咗你寫15 cm肉棒嘅標題撳入去咩?」我心諗。

可能因為係匿名嘅關係,大家變得大膽,打破現實社會嘅道德枷鎖,盡情追求自己嘅慾望。當然有冇腦嗰啲就見仁見智啦,咩「15 cm長肉棒」就唔多加評論。

我繼續掃視唔同標題,突然,我嘅眼光停咗喺一個標題上「乖母狗找成熟主」。

我即刻雙眼發光!
有文
好睇
就入正題
第三頁出
Lm跟進
Lm
Lm
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞