我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
其實我由細到大都知自己係S,鍾意BDSM(有幾細個開始知就唔講啦),突然有一日畀我收咗一個女奴….

我將嘅經歷寫晒出嚟,希望大家睇完之後會將呢個BDSM世界有多啲理解同認識

都會提及下啲圈內嘅事,好多你上網睇到嘅傳聞有啲真有啲假🙈或者比你想像中更加誇張

唔知你哋為咗睇甜,定獵奇

總之覺得好睇嘅就推下post畀我知 ,俾個正評,我會出得快啲
第一個Post 第1,3, 6, 9, 13, 17, 21, 25, 30, 32, 36, 40夠頁數會馬上有文!
多謝大家
圖呢?
眼前呢嗰女仔跪喺地上,白膩嘅頸上戴住一條黑色皮製頸圈,水汪汪嘅雙眼,淚水喺眼眶內轉動更加突顯佢楚楚可憐嘅容貌,完全係一隻失去抵抗能力嘅小動物。只能任人宰割。頸圈上嘅鐵環扣住一條冷冰冰嘅鐵鏈,而手執鐵鏈嘅主人,係我。

「你仲敢唔敢再犯?」我冷冰冰問,毫無抑揚頓挫更顯得恐怖。

「唔敢啦.......」她用懇求嘅眼神望住我,希望我放過佢。

啪!我一手打咗喺嗰個女仔臉上,「係咁樣回答主人㗎咩!」我怒目望着佢。

她焦急回答「唔係。主人,對唔住。」她個頭垂得好低唔敢直視我,驚再畀我打。

「睇嚟你依然係學唔識。」我一邊講一邊拎起放係隔離嘅皮拍,「再打多60下pat pat啦!」

「主人唔好!」我句說話啱啱講完,佢已經急住答,不斷擰頭。

我冇理到佢嘅求情,手上用力,將鐵鏈向上扯,個女仔失去平衡跌喺地下,我腳板輕輕踩喺佢頭上面。

「呀…!」

啪!啪!

我聽到門外嘅拍門聲,即刻將手提電腦合埋,「咩事呀?」我大嗌。

「咁夜仲未瞓。」係我老豆把聲。

「得啦!我就瞓啦。」我唔明點解世上嘅父母係都要打攪自己仔女深夜嘅自由時間,「你瞓先啦!」
多人睇嘅我先開
留名
點樣識
追落去你就知
有少少上文唔對下文
等文中
突然被人打亂咗思緒,內心當然唔爽,頭先精彩嘅想像瞬間飛出九霄之外。放心,我唔係喺度睇緊「成人動作」片,而係睇緊嚟自台灣某blogger嘅文章。冇錯,係一篇有關主奴嘅文章。

每一個人嘅心入面都會有一啲與生俱來嘅慾望,逃避唔到,拒絕唔到。有啲係正常,例如對長髮情有獨鍾,鍾意着絲襪嘅女仔,鐘意「眼鏡娘」等。

但有啲癖好係未被社會大眾所接納,例如同性戀、孌童、NTR等。

當中有一眾社群亦喺呢個社會入面神秘地存在。近期虐戀文化喺社會上變得多人討論,出現喺好多電影同小說之中,電視亦唔難見到佢哋嘅蹤影,或者好多人會覺得好變態。

冇錯,我係呢個社群嘅一份子,呢個社群就係BDSM。

我叫阿林,今年22歲,只係一個平凡嘅大專生文科生,唔係含住金鎖匙出世,身高更加連170未夠,外貌係喺西洋菜街一個招牌跌落嚟壓死幾十個嘅年青四眼仔,一生人入面冇乜偉大嘅成就,但我一直自認自己比其他人特別。

喺小學一、二年級嘅時候,睇到電影或者卡通片入面有女仔被壞蛋捉住,嗰個可憐嘅樣就令我覺得特別美麗動人,不自覺地興奮。當時我仲未好清楚點解會有依種感覺。直至小五、小六,幻想變得更加瘋狂,幻想點樣綁架女仔返屋企、想買一個美女返屋企做奴隸等等。

當然,呢啲只係幻想。
Lm等睇🤫🤫🚬
一碌落去就睇到

當然,呢啲只係幻想。
故事先啱啱開始,梗係要交代吓啲前設啦
同時我喺好奇心嘅驅使下開始接觸AV。當時仲係上大眾論壇搜尋成人圖片嘅年代。而我第一個搜尋嘅關鍵字就係「性虐待」。

直到升上中學之後,我更加確立我嘅性癖好,就係BDSM。甚至我揀AV嘅時候,只會睇呢個類型,因為我只有睇呢類型嘅片先會有性興奮,我並唔係單純為咗官能上嘅刺激同好奇,而相信係自己天生嘅性取向。

當然呢樣唔係咩風光嘅事,畢竟一旦畀人發現咗就會被冠上「變態」呢個污名,向家人同朋友又好難解釋,香港社會連同性戀都未接受到,更何況係BDSM。

中學時期有邊一個中學生唔會約一班朋友去屋企玩?有一次,我約咗一班同班朋友上我屋企玩,身為男校生,言談之間當然係不拘小節,傾吓啲私人話題都只係家常便飯。相信各位男士都最清楚一班血氣方剛嘅男仔會討論咩話題,況且係一班讀男校嘅細路,話題只圍繞一個字 —— 「女」!

每個男仔都會有自己嘅「秘密收藏」,我都唔例外,只不過我嘅收藏就真係秘密,輕則強姦情節,重則係重口味SM或者觸手,無一套係「正常」,我知道如果畀佢哋發現一定會「名留校史」。

「阿林,借你部電腦嚟睇下你啲收藏啦!」

其實一班朋友到訪家中,呢句說話一定會出現,我打開一個比較少人知道嘅成人影片瀏覽器,畀佢地自己搜尋。眼前佢哋搜尋嘅都係大眾,正常嘅AV,我喺隔離睇咗一陣,唔係話佢哋睇嘅片唔吸引,女優唔靚,只係吸引唔到我,企喺隔離都覺得悶。

「我嚟畀你哋睇下啲更加正㗎啦!」我唔知邊度嚟嘅衝動。當下我打開咗電腦入面嘅一個隱藏檔案,裏面全部係我辛苦搜尋嘅重口味H漫(色情漫畫),我冇為意,將電腦交畀佢哋之後就去廳繼續看電影。

「嘩!」冇幾耐房入面傳出歡呼聲。

「咩事啊?」我早就知道佢哋睇咗我嘅收藏之後會大驚小怪。

我一入房,見到我啲同學迫喺電腦面前,我擠入佢哋之中,睇吓究竟係邊一部H漫令佢哋有咁大反應。

「乜原來你睇埋依啲嘢㗎!」

到底「依啲嘢」係咩。

我望向電腦,見到佢哋打開咗一套叫【拷問館】嘅H漫,內容講述有兩個女仔畀一班蒙臉嘅怪人綁架拷問,【拷問館】係十分重口味嘅SM H漫。仲將女仔嘅手腳都劈斷吊起嚟,甚至挖眼出嚟,畫面係女孩冇咗一隻眼珠,血流滿臉可憐嘅樣。

「阿林,你鐘意屌眼窿。」佢哋懷著質疑咁笑。

其實我唔介意公開我嘅性取向,亦從來唔怕人哋眼光,我認為呢樣係我天生嘅取向,反而我會因為咁而覺得比其他人特別。不過我唔想同人解釋,驚麻煩之餘,大部份人都難以理解,我哋BDSM圈會叫佢哋做「香草人」。

我身邊啲朋友都係香草人,只有小部分朋友知道我嘅興趣,知道嘅人比一隻手掌嘅手指仲少,但經歷呢件事情之後,全班傳遍我係變態嘅流言。即使係咁,「我係變態」嘅流言我又冇太大嘅抗拒,甚至有少少享受呢一種「特別」。

時間一直過去,呢個秘密一直隱藏喺我心入面,呢啲畫面亦只能喺AV情節或幻想之中出現,現實冇可能實現。

直至我發現咗世上有一樣嘢叫「主奴關係」。
推,想睇下文
lm
Lm
跟住去到結局,好似叮噹暗黑結局咁樣,一切都係幻想
唔係,可以預告定
出到咁上下就會知道係真
Alan?
見到170 未夠已經唔想睇落去
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞