我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

870 回覆
91 Like 381 Dislike

更新咗最新一集😍
#92 鏡前
https://www.penana.com/article/1526082
出咗最新一集🥰
#93 野花
https://www.penana.com/article/1526085
一來如果呢件事公開,一開始我喺Twitter辛苦經營自己男主嘅形象就會毁於一且,亦有可能影響我之後喺圈內嘅未來;二來夜夜言下之意,即係覺得我唔配做佢主人,加上佢嘅說話亦不無道理,始終身為主人,要為奴嘅安全同生死負上全責,而係今次嘅事件上,我的確冇負上責任。

既然真係有我嘅責任,再為左無謂嘅面子去堅持,反而會令我同夜夜嘅關係受損,留下不能收補嘅傷痕,亦唔係一個好主人應該做嘅事。

諗咗一諗,眼下只有道歉先可以挽回呢個局面,就係Twitter打咗篇文章。

「身為主人是有責任守護奴。對,主人不是絕對正確,我的確傷害了我的奴。我會為我的行為付上責任,真正的主人一定要承擔責任和錯誤,對不起。」

篇文tag咗夜夜,然後傳左訊息俾夜夜。

「對唔住,主人錯啦,可唔可以畀多次機會我繼續守護你?」夜夜隔咗一陣,終於上線。

望住夜夜不斷輸入中,心入面有啲驚,非常害怕佢會一走了之。

作為主人竟然怕⋯睇嚟離成為獨當一面嘅主人仲有好遠距離。

「如果你再唔錫我,我就走。」

心入面鬆一口氣,言下之意即係原諒自己。

「你唔會有機會走。」我之刻補返一句

「睇吓點。」夜夜又話「咬死你!」

「邊有咁容易,你捨得咩?」

「你唔錫我就捨得。」

夜夜應該係睇咗Twitter嘅文章,因為我嘅公開道歉先原諒我。

不過無論咩原因,事情告一段落就好,夜夜呢隻貓仔最重要係氹佢,「好啦,主人摸返頭啦。」又即刻轉移話題「你下星期有咩做?」

以後真係要再做好after care,喺調教之中花多啲心機同觀察力係對方嘅身體上,或者下次調教可以多啲問夜夜嘅感受,雖然話一個叻嘅主人應該識得透過對方嘅表情加身體變化去了解調教進度。不過我先係新手,就唔好係度懶勁。

「我要忙埋今個星期,之後成個星期放假。」

「咁不如我帶你去玩。」

「好啊,去邊玩呀?」一提到玩,夜夜立刻開心返。

諗咗諗,一定要搵一個唔會撞到熟人嘅地方,難得假期,街上一定會好多人,我又色心大起,唔想錯過一日調教嘅機會。

諗到啦!

「不如去長洲啦。」

「好啊,我成日去,可以周圍玩,去食嘢。」

「可以book埋酒店。」

「嗯。」

「Book間日租嘅。」我又話「你啲稱呼呀!」

經過今次事件,我知道自己作為主人依然係未夠班,對於調教方面未夠細心。其實上幾次調教都係自我感覺良好,夜夜叫我一聲「主人」就被沖昏頭腦,要真正成為一個獨當一面嘅男主,仲有一段漫長嘅旅程,雖然夜夜把口係叫我做主人,但我哋之間並未有羈絆,夜夜嘅心仲未歸向我,加上佢飄忽嘅性情,就好似一隻隨時會飛走嘅雀仔。

當下嘅內心覺得好冇安全感。

雖然唔同網調咁易走,但要走唔難。夜夜只要刪除telegram基本上係搵佢唔到。

由嗰日起,我就開始不由自主咁每日登入Twitter,去stalk夜夜嘅profile,驚佢突然唔知幾時會鬧情緒,改簡介,甚至唔認喺我嘅奴。

主奴真係一個雙向嘅關係,難聽啲講就係唇亡齒寒嘅關係,奴因為主人而存在,主人透過奴而證明佢嘅存在。缺少咗其中一方,關係就消失。冇奴嘅主,極其量只係一個S,主人嘅權力都係奴所賜予,所以我對呢個脆弱嘅名十分不安,因為我心知夜夜嘅跳脫,我手上嘅權力隨時都會消失。

狗狗覆咗我,佢今晚唔太方便做任務,我開始習慣咗冇狗狗嘅網調,就不以為意。

本來呢一個星期都冇同夜夜見面,明白佢嘅工作好忙,所以將注意力放喺下星期嘅長洲之旅,有成日嘅時間,就緊係要安排豐富嘅調教項目。

「有個叫Jam嘅男S搵我,佢話好欣賞我。」夜夜傳咗呢句訊息畀我。

「佢係邊個嚟 ?」心知女奴係Twitter好受注目,尤其夜夜呢位耀眼特別嘅存在,自然特別受歡迎。

我冇等夜夜覆我,就即刻登入Twitter search “Jam”,睇吓佢咩料。

「佢係馬來西亞嘅男S,夜夜有留意佢嘅文章,之後大家吹吓水,發現幾啱傾,佢話想畀任務夜夜。」

夜夜呢隻貪玩嘅小貓!不過有心諗既然對方係馬來西亞嘅男S,唔可以搞啲咩出嚟,就當堂放心左一大截。

夜夜有我依個主人仲係出面搵人調教佢⋯雖然唔係佢主動搵返嚟,不過佢的確對Jam嘅調教提議有興趣,如果佢完全面向我,根本唔會考慮對方提出嘅任何邀請,何況我冇事先批准佢搵人玩。

喺Twitter見到Jam嘅Account,冇咩調教SM嘅相,反而係一篇又一篇嘅調教心得,我幾感興趣。仔細閱讀之下,每一章都有佢獨特嘅見解,我深感佩服。

睇完高下立見,自己仲未夠班⋯要我寫返一篇有同樣高度嘅心得文篇,我知我100字都寫唔出。

「佢講咗啲咩?」我又認真咁講「唔准認其他人做主。」經歷過之前嘅事之後,不自禁擔心。

「放心啦,我唔會。」夜夜又調皮講「嘻,主人驚?」

正當我想回覆嘅時候,夜夜send做一張截圖俾我,係佢同Jam嘅對話截圖。

眼見Jam嘅對話好守禮,並無挑逗夜夜嘅意思,反而叫夜夜尊重主人。又叫夜夜唔好叫佢主人,佢只係一個調教師,內心不由自主產生好感。果然係專業。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞