我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

806 回覆
89 Like 363 Dislike
「唔!」夜夜私處被自慰棒撐開,口球嘅細窿立刻發出一聲悶聲嘅高叫,夜夜雙眼瞳孔放大,可以幻想到夜夜嘅痛苦同刺激。

我完全冇理到不停抽插夜夜嘅私處。

夜夜不斷轉動身體,經過我不停咁抽插,夜夜最後都放棄咗掙扎,開始轉為享受。

地下嗰一灘液體亦都分唔清到底係夜夜嘅唾液定係淫水。

我解開繩,放夜夜落嚟。夜夜一時企唔穩,全身挨落我身上,我抱住佢,慢慢坐喺地上。眼見夜夜手臂都係赤紅紫色嘅繩痕,我就輕輕咁幫佢按摩,令佢綁咗一段時間嘅位置血液流通。

Shit! 綁得用力咗。

「你隻手有冇麻啊?」我溫柔咁問。

「冇啊主人,係有啲痛。」夜夜回答。

好彩啱啱有及時解夜夜落嚟。

「你望吓個地下,你啲水整污糟曬。」我指住地下講。

夜夜怕羞咁將個頭埋喺我心口度。

「你下面都準備好啦。」我撫摸住夜夜嘅私處,奸笑。

我喺袋度攞出一副金屬手扣,呢副手扣操作好簡單,分別由兩個金屬環同一條鐵鏈組成,兩者分別用鎖頭扣住。我好鍾意呢個設計,因為三樣夾埋就可以組成好多種組合,唔似傳統手扣咁死板。除此之外,出國旅行過海關嘅時候亦唔會被扣查。

我用手扣鎖住夜夜對手,將佢對手反去背脊後面。再叫夜夜坐喺梳化床上面,將佢塊面貼住梳化,背向我,命令佢抬高屁股。夜夜嘅私處一覽無遺對住我。

「睇吓你下面已經濕成咁。」我一路奸笑,一路將我嘅肉棒插入夜夜體內,

「嗯....」經過我嘅一番蹂躪,夜夜又享受又痛苦地不斷呻吟。客廳就只係淨返夜夜嘅呻吟同喘氣聲同埋我地抽插肉體撞擊嘅聲音。

呢一晚係我同夜夜啱啱成為主奴關係嘅初夜,我當然唔會輕易放過夜夜,希望隔離屋唔會聽到我哋把聲啦。少女嘅汗水體香、呻吟聲、一絲不掛嘅肉體、成個空間充滿住肉慾。

最後,我獎勵夜夜吞我啲精液,佢好乖,自動自覺用口幫我清潔。

我哋兩個瞓係梳化床上面,夜夜一絲不掛瞓喺我懷裏,我輕輕用手摸佢個頭,欣賞呢位只係屬於我,百厭又千嬌百媚嘅女奴。

我深深錫咗夜夜一啖。

「個頸圈靚唔靚呀?開唔開心?」我問夜夜。

「嗯。」夜夜含蓄微笑點頭。

「又唔記得規矩!」我捏咗佢個乳頭一下。

「唔好呀,對唔住主人!」夜夜表情痛苦慌張。

夜夜嘅乳頭係佢最敏感又容易落手嘅位置,我決定每當佢叫錯一次稱呼,我就捏佢乳頭一下,慢慢令佢習慣呢個規矩同埋對我嘅稱呼。
今日更新咗新一集👍
#69 我可以打中你嘅內心嗎?
https://www.penana.com/article/1457314
喺連登賣廣告
應該ban啦
多謝支持
我都玩左sm7年以上
返工已經係種SM,我都玩咗幾十年了
咁香港好多人都都係😂
原來係前輩🙏🏻
偷圖怪
出咗新一集😆
#70 一秒天堂,一秒地獄
https://www.penana.com/article/1460609

「個肛塞送俾你做禮物啦!你每次見我都要帶住佢。」

「唔好啦,個塞好恐怖啊。」夜夜又露出好驚嘅表情。

「唔得,我已經決定咗。」

「我會偷偷地除咗佢,今晚就掉咗佢!」夜夜又百厭駁我咀。

「我咩啊?」我又捏咗夜夜乳頭一下,「冇得你除,你掉咗佢你就知死。」

夜夜怕痛,知道我決定咗嘅規矩就唔會改變,「夜夜今晚瞓覺可唔可以除啊?」

「考慮吓。」講完我就合埋左雙眼。

第二朝起身嘅時候,夜夜已經醒咗,對我笑,見到佢咁嬌美嘅樣,我忍唔住錫咗佢一啖。

之前我同狗狗甚至夜夜網調嘅時候,最怕係另一朝訓醒對方del咗chat,依刻真正攬住對方,再唔使怕擘大眼對方失咗蹤。

依家我已經真正成為一個奴嘅主人,仲係咁如此冇安全感…我距離可以自己獨當一面仲係差好遠。夜夜唔可以知道我冇安全感嘅依一面,否則我一定凌駕佢唔住。

我哋又纏綿咗一陣間,夜夜要早起返公司,梳洗之後,我送佢去地鐵站,因為掛住瞓覺嘅關係,連早餐都冇時間食。

「返到去,影張相俾我睇,先準除個塞。」

「好啦。」喺公眾場合我批准佢唔使講稱呼,費事惹嚟其他人奇怪嘅眼光。

「但係我上到地鐵坐唔到,佢會頂住。」夜夜好痛苦咁講。

其實我心知夜夜一旦坐低,肛塞個頭會頂到,然後會刺激到佢嘅G點。

「咁你企係到啦。」我笑住講。

夜夜知道我唔會改變主意,無謂再堅持,叫我錫佢一啖之後就走咗。夜夜唔會擰返轉頭,就同我一樣,頭也不回。我見仲有時間,就返屋企瞓咗一陣,呢個「秘密嘅星期二」,好似已經成為咗習慣。

另外,因為我同夜夜係實調主奴嘅關係,依家我好少畀網調嘅任務佢。當然夜夜成日犯「稱呼嘅錯」,呢幾日已經錯咗好幾次,我喺佢每次犯錯嘅時候都會記錄低,每記一次我會罰佢打10下屁股,夜夜而家已經累積左150下打屁股數。

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

我坐喺課室入面時不時會望住課室嘅入口。

呢日約咗Tiffany返學校溫書,離約定時間已經過咗半個鐘,但到而家 Tiffany仲未出現,雖然我自己一個人冇咩大不了,但 Tiffany冇同我講佢唔黎,而佢一向唔係「飛機友」,佢咁遲未出現難免令我有啲擔心。

我WhatsApp咗 Tiffany,佢冇覆我。

反正自己一個,不如返學生會室溫書啦…

我走出3樓嘅電梯,再轉角,突然一個身影彈出嚟,迎面撞向我。

係 Tiffany。

「做咩啊,你個飛機....」啱啱想話佢嘅時候,見到佢垂低個頭,一粒聲唔出,睇落去心事重重。

兩隻眼附近仲好似有一道黑色嘅墨水,等等,唔係墨水,係溶妝, Tiffany啱啱應該喊完嚟。

「發生咩事呀?」我有啲緊張問佢。

「冇嘢。」 Tiffany繼續低頭,好細聲咁講。

你呃我啊?明眼人一睇就知道有嘢發生,佢呢句「冇嘢」,又點可以打發到我走呢。

「因為呀凱?」

「唔好問。」 Tiffany輕輕拋低左呢一句,然後就打算轉身走。

我捉住佢隻手臂,唔畀佢走,「我見到你咁點可能唔問呀?」

「我同呀凱鬧咗交。」 Tiffany重新面向我,對住我講。

其實我已經估到八成,呀凱成日管住 Tiffany,佢哋鬧交只係遲早嘅事。

「做咩鬧交呀?佢咁錫你。」當然我知道呢種「錫」唔係邊個頂得住。

「好小事啫,我哋間中都會鬧交。」 Tiffany把聲大返少少,似乎只係強行平復返心情。

「今次係因為咩事嘈呀?」我追問

「我同佢唔係好夾。」

一聽就知道唔係呢個原因,只係佢唔肯同我講。

「唔會係佢搵咗第二個掛?」

Tiffany呆咗一呆,輕輕擰頭。

「不如我請你食晚飯啦。」我唔知應該點安慰佢,只好請佢食飯。可能食一餐飯就可以知多啲。

「唔啦,我同屋企講咗要返去食啊。」Tiffany 拒絕咗我。

面對Tiffany拒絕,我唔好意思堅持。我唔放心一個啱啱喊過嘅女仔自己一個走,就送 Tiffany離開學校去地鐵站。

依段路 Tiffany好靜,冇講太多野,我知道呢一刻我無論點安慰佢都解決唔到佢內心嘅傷感。我冇再追問佢同呀凱嘅事,佢依家需要清靜,只係默默送佢離開,而我亦冇心情返學校溫書,WhatsApp莊員交代左幾句學生會嘅事務就返咗公司。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞