我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

459 回覆
69 Like 245 Dislike
快手啦
「你喺邊呀?」我問。

「我到咗啦,喺停車場門口。」

我一邊向前行,一邊用Telegram嘅網絡電話打俾佢。

「嘟…嘟…」

我一路周圍望,一路向着停車場入口行過去。

突然間我眼角望到有位少女坐咗喺停車場入口隔離嘅防火出口地下,佢攞起手機放喺面隔離,「喂,我喺度啊。」

我嘅手機通咗,手機嘅另一邊傳嚟同一句說話。我停咗喺佢面前,佢都察覺到我嘅存在,抬起頭。我哋四目交投。

佢蹲係底下,單手抱腳,街燈昏暗,佢縮係一角,同灰色嘅大廈外牆對比顯得特別細小、脆弱。

一隻等待被人抱走嘅流浪貓。

冇錯。眼前依位少女就係一隻流浪貓。

睇過無數咁多套動漫,好多女主角都係獨自坐在街角同男主角相遇。

我放低手機,問「你係夜夜?」

今日。就係我哋相遇嘅日子。

「嘻。」佢露出一個嬌媚但係又有啲天真可愛嘅笑容話「係呀,你搵到我啦。」

夜夜企咗起身,拍拍屁股嘅灰塵,笑住行過嚟我面前。

佢身高目測同我一樣,着住一身深綠色嘅民族風上衣,黑色長裙,披住一件深啡色嘅披風,及耳短髮,下巴尖尖,面形瘦削,帶着金絲眼鏡,外型復古,清秀可人,望上去又有幾分成熟嘅氣質。

玩左成個月”maychat”,第一次約人出街,亦係第一次見到一個真正嘅女m企係我眼前。

OMG!冷靜啲!

其實係今晚約會之前,我已經喺相見過夜夜個樣,不過依家親眼再見一次,覺得佢比睇相仲靚,唔知係咪我有「女m加成」。

無論點都好,我非常滿意。

「你坐咗喺度點睇到你呀?」我笑住咁講。

「我好肚餓啊,要坐喺度。」佢邊講邊行到我身邊。

「去食嘢先。」我望咗一眼佢就行咗入停車場。

「好啊。」佢跟係我身邊行。

「我想食日本嘢,你O唔OK ?」我問。

「好啊。」

閒談之間已經行咗入D2 Place 2樓,再上一層全層係餐廳,總有一間啱心水掛。

2樓係賣衫嘅舖頭同埋有千奇百趣嘅精品小店,我最鍾意係嗰間買二手復古嘢嘅舖頭,小至70年代塑膠公仔,大至古董打字機,我成日會去嗰度尋寶。

「我成日鍾意嚟依度尋寶。」我指住嗰間古玩店。

「我都好鍾意啲懷舊嘢。」

我望住佢嘅衣着我大概估到。

「我成日會去搵啲特色嘅飾物。」佢又講。「凡係有趣得意嘅嘢我都鍾意。」

夜夜伸出左手,放喺我眼前,「呢一個係大人送俾我㗎。」手上面帶住一個黑色皮製飾物,一條皮帶套住手腕,中間有個指套套喺中指上面。

我一睇就知道呢一個係某法國情趣飾物公司出品嘅手帶。「幾靚呀。」

「你睇吓,可以咁㗎。」夜夜笑住咁舉起中指。

我一手捉住佢嘅中指講「大膽呀你,信唔信我剪咗你隻手指落嚟。」

「你呷醋呀?」

「我買返個頸圈畀你!」我兇咗佢一下。

「好啊!」
而家開始慢慢進入主線故事
今晚更新咗新嘢💛💛
一次過更新,由38集至45集!
已經訂閱嘅朋友可以一次過睇多啲!
睇快人哋24集
38-長洲計劃
39-遲到
40-踏上長洲之旅
41-長髮
42-漫遊長洲
43-第一次灌腸
44-phonesex懲罰
45-肛交
灌腸
做咩😂
今晚更新咗啦💛
#46 拜訪夜夜家
https://www.penana.com/article/1394875
聽日出文
收皮啦屌濕鳩講故佬
多謝支持
D2 Place 2樓得一間日本嘢,係大集團旗下嘅餐廳,眼見冇其他選擇,知道味道唔會有啲咩驚喜,但志不在食物,淨係想搵個地方坐低可以傾吓計。我同佢各自嗌咗一碗拉麵,仲嗌咗三文魚壽司share食。

「點啊?你覺得我同你想像中有冇出入啊?」我問。

「唔差,都可以。」

咁都好啲。

「你好鍾意文青Look?」

「呢啲係叫做田園風,你唔鍾意咩?」

「幾有風格啊。」不過我敢保證夜夜如果長頭髮嘅話會更加美艷動人。「你長頭髮會更加好睇。」我直接講。

「我之前係長頭髮㗎,你早五個月識我就見到啦。」夜夜撥一撥自己啲頭髮,「我同我男朋友嗰陣分手之後太傷心,想令自己重新開始過,所以我就剃光自己個頭,而家先生翻出嚟。」

「你幾大膽。」我露出佩服嘅目光,我相信有勇氣剃光自己頭嘅女仔並唔多。

「你唔鍾意咩?」

「唔係呀,依家幾靚女。」但係我腦海喺度幻想緊夜夜長頭髮嘅樣。

「估唔到你咁細個就做主人。」

的確,圈入面嘅男主普遍係有啲年紀,一般有30歲,一嚟比較成熟,人生閱歷比較多,二嚟有經濟能力去照顧女奴。我知道有後生嘅男主,但係為數唔多,最為出名嘅係一個內地網名叫做「Foxy」嘅主人。雖然佢得21歲,但佢啲文顯示到佢對調教非常有經驗同心得。我超級欣賞佢,時不時會睇佢啲文章。

呢個係題外話,最令我驚訝嘅係夜夜竟然喺大庭廣眾之下毫不修飾講出「主人」呢一個詞語。

「呢啲唔可以用年紀來衡量嘅,我19歲就開始玩。」心諗我都唔算係講大話,如果將我同小蕎嘅經歷計喺入邊嘅話。

「咁時你同你嘅奴係點㗎?」夜夜好奇問。

睇嚟佢真係唔怕係當眾傾呢個話題。

「我之前有過兩個正式嘅實調奴,最長係一年半,不過佢後尾去咗外國讀書就斷咗啦。」我唔夠膽太大聲,費事引起旁人奇怪嘅眼光。

當然,我嘅「經歷」都係我吹水出嚟。

「真係可惜。」

「所以而家就再搵。」我又問「係喎, "Maychat" 應該多人搵你㗎,你個標題寫到咁。」我試探一下夜夜。

「有啊,但好多都係狗公。」夜夜調皮咁伸脷,「要搵啱嘅都唔係咁易。」

「係,我遇過好多人,不過夾嘅好少。」我冇喺佢面前提及狗狗。

「你上個主人冇搵你啦?」我問。

「冇啦,搵佢唔到。」夜夜攞咗佢部電話出嚟「最近有個追我嘅男仔我拒絕咗,佢係咁send嘢畀我。」

我接過佢部手機,眼見某個男仔用Facebook message佢嘅千字文。我望咗望就話「死纏爛打嘅人最黑人憎!」我知道如果女仔拒絕咗,自己仲死纏爛打嘅話,對方只會更加認為佢嘅拒絕絕對係正確嘅。「咁你打算點啊?」

「冇呀,唔理佢。」

「Block咗佢,我幫你。」我伸隻手示意叫佢畀部手機我。

第一次見面當然要展示下男主嘅威嚴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞