我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
下一篇加咗甜
「估唔到你條底褲咁小朋友。」

「係呀主人,主人唔鐘意?」狗狗真係好在意我嘅眼光。

「唔係,你表面越係純潔越好,咁做出嚟嘅嘢先會有反差。」

「知道主人。」狗狗繼續講,「其他人眼中我好乖架。」

「你係我眼中你只係一隻變態嘅淫狗,玩男人玩就會興奮。」

「唔係架⋯⋯」狗狗想反駁。

「咁你着返條底褲。」

「唔好啊!對唔住主人,狗狗係變態⋯⋯」狗狗聽到我咁講立刻道歉。

「點解?」我當然唔放過佢。

「因為狗狗想要⋯⋯要做變態嘅事⋯⋯」

「咁簡單?」

「仲有想畀主人玩⋯⋯」

「哦?」

「主人,狗狗係變態,諗到要真空,要聽主人話,就濕晒⋯⋯」

真係,狗仔係要教育嘅。

「主人,狗狗行到地鐵站,好多人。」

「你小心啲,有啲咩事立刻同我講,必要時要大叫。」我再三提醒狗狗,始終係佢第一次真空出街,我係要不厭其煩咁講多次。

「知道主人。」狗狗繼續講,「狗狗覺得佢哋好似望住我,知道狗狗係冇着底褲⋯⋯」

「佢哋唔知你係學服嘅底下,其實係一隻淫狗。」我唔放過狗狗,「你一定係濕哂啦。」

「係呀⋯⋯太刺激啦⋯⋯」

「一啲都唔刺激,只係你自己變態。」

「狗狗係⋯⋯」

「你依家係地鐵站入面,搵一個男人,望住佢,係心入面講『我係變態母狗』。」

⋯⋯

隔咗兩分鐘狗狗覆咗我「狗狗講完啦。」

「點?」

「狗狗覺得自己真係好淫⋯⋯未講完已經好似滴啦⋯⋯」

「我鍾意你咁淫,依個先係真正嘅你。你同我一樣,都係變態。」

「主人鍾意就好啦!」狗狗聽到我咁講非常開心。

「最鍾意。」

為咗令狗狗易啲適應自己一個真空出街,我冇再加重言語羞辱嘅力度。

狗加返屋企途中全程同我傾偈。我哋雖然冇共同話題,不過好彩佢鍾意煮飯,我哋交流咗一啲煮飯心得,同時了解佢嘅家庭背景。

佢老竇行男尊女卑嗰套,淨係重視佢細佬,如珠如寶,相反對狗狗就不瞅不睬。所以狗狗先更加希望考入大學,希望老竇可以對自己另眼相看。難怪狗狗咁渴望要入到大學,某程度上要得到佢老竇嘅認同。

今次嘅真空(指唔着內衣或內褲外出)任務,唔係啲咩困難項目,意在測試佢嘅羞恥心同對主人嘅信任,等她慢慢習慣真空,面對未來嘅任務。我亦刻意選擇放學返屋企呢個時間,第一次叫狗狗真空上陣,唔希望咁長時間,風險無咁大。

我都鍾意將TK視作懲罰,
要條女唔願意但逼不得已嘅情況下吱佢,
更加有征服感,
而唔係佢本身就享受比人吱
享受嘅可能唔係俾人吱
係畀個TOP懲罰或者玩弄嘅感覺
Sl 人 ut
我而家仲唔係好get到呢個字點解
詢眾要求,下一篇都加甜
今晚出
隔咗一陣,狗狗好快就返到屋企,「主人,狗狗可以着返底褲未啊?」

「等等。」我再覆:「你驚唔驚?覺得如何?」

「有主人陪住就唔驚,但係主人…」

「咩事?」

「狗狗頭先係條街度真係濕到滴咗落嚟…」佢附上一個掩臉嘅表情符號。

我噗一聲,笑咗出來,我轉用語音:「咁就濕到咁誇張,你諗下如果畀條街啲人知道咗會點?」我恥笑佢。

「嗚嗚… 狗狗頭先忍唔住,感覺到流咗落小腿。」已經可以可以幻想佢頭先嘅表情係幾咁怕羞。

「唔淮抹。」當然,我知道係冇可能忍到。

「狗狗冇抹⋯⋯狗狗覺得主人會想狗狗唔抹。」佢真係可愛。

「主人鍾意,你好叻。」估唔到狗狗嘅自覺性咁強,睇嚟佢係一個可造之才。

「多謝主人!」畀我一讚,狗狗立即表現得非常開心,果然係隻狗仔,鍾意畀主人讚。

「不過你要小心自己嘅安全。」我再三提醒。

「知道主人。」

狗狗嘅真空任務固然有趣,不過唔係今日嘅重點,頭先嘅任務只係前菜⋯⋯

「好, 依家要補番你上次犯規嘅懲罰!」

「知道主人。」

「罰你自己每邊pat pat各打20下,要打到見紅,一路打一路自拍,打完send畀我。」冇錯,狗狗仲差我一次罰未做,為確保身為主人嘅威嚴,一旦講咗要罰,就一定要罰。

「知道主人。」

隔咗5分鐘左右,佢send咗一段影片畀我。我抬頭望一望,眼見我啲莊員嚟得七七八八 ,就嚟到開會嘅時間,我就扮要去廁所。

我揀咗最入嘅廁格,熄咗手機聲,播放影片,眼見佢圓潤白滑嘅雙臀,抬起舉喺鏡頭面前,姿勢背對鏡頭跪喺度,明顯冇着到底褲,但係雙臀夾緊,見唔到佢嘅私處,壓低咗腰,塊面都冇入鏡。

佢將手撓到背後,「啪!」

「一。」佢嬌吟,一下清脆嘅聲音打喺佢自己嘅臀上,已經印上淡淡嘅緋紅。

「二。」手掌配合佢嘅嬌吟聲落下。

隔住電話可以聽到狗狗微弱嘅呻吟聲

啪!「三。」狗狗第三下已經忍唔住,影片入邊雙腿微微屈曲,企唔穩。相信打pat pat對佢嚟講非常大嘅刺激。

狗狗應該濕咗。我知佢開始發情

網調嘅打pat pat係一個好好嘅測試,可以測試對方喺自己落手嘅情況下會用幾大力,到底係選擇輕鬆捱過懲罰就算,定係會認真面對。

狗狗應該係後者,佢三下都用力打。

「四。」啪!打pat pat嘅聲音伴隨着佢打數一齊落下。

狗狗屁股上嘅紅印越來越深色,明顯見到佢雙腿越貼越埋,我知佢喺度抵抗緊刺激。不過可惜仲有16打pat pat要面對。

啪!「五。」

狗狗開始減慢佢每一下落手嘅時間差距,等自己有幾秒可以休息。

狗狗雙腿抖震,已經出賣咗佢。

啪!「啊…..!」狗狗忍唔住輕聲叫咗出嚟,「六….. 啊…. 啊…..」

單單錄影自己打pat pat就可以性興奮。

當然,我都扯咗旗

我同佢都係變態。

啪!「七,啊~!」年輕嘅嬌喘聲果然好聽。

狗狗屁股上掌印嘅紅色深度,隨着佢呻吟聲同腳雲嘅程度增加。

唔使一分鐘,狗狗就完成咗我「每邊pat pat各打20下」嘅懲罰,畫面剩低嘅只有佢已經企唔穩嘅雙腳,加上沉重嘅喘氣聲。眼見佢嘅雙臀各有紅色嘅印,由泛白染成赤紅,睇嚟佢有乖乖聽話用力咁打。

畫面好靚,唯一遺憾係,唔係我親自落手。

「痛唔痛?」我問。

「有啲啲啦主人。」

「你用手按摩下一陣就會消紅架啦,如果半個鐘頭之後仲有痛,你去搵一啲雪凍咗嘅嘢飲敷一陣。」

「知道主人。」

「下次再犯就唔止咁簡單喇!」我兇咗佢一下。

「知道主人,狗狗唔敢啦。」

「口講唔敢,但我肯定你一定會再犯。」我心諗。

我一邊幻想下次應該點懲罰,一邊走出洗手間行到學生會房。

「叮」一聲,有人send訊息畀我。

「唔睇戲啦,嘥錢,而家搞生意冇時間。」係小蕎嘅WhatsApp。

我內心輕輕嘆息,小蕎已經唔係第一次咁樣講,已經有半年冇同佢一齊入戲院,小蕎唔陪我,唔通自己一個去?我當下諗起Tiffany,但佢男朋友唔會容許佢同我約會。有為?我身邊啲男性朋友唔中意hehe入戲院,除非係一大班人。腦海入面飛過好多朋友嘅名,咁多朋友竟然連一個可以陪我去睇戲嘅人都冇。

如果狗狗同我有真實嘅主奴關係,唔知我會唔會邀請狗狗陪我去睇戲呢?我諗九成都會,可惜我同狗狗只係網調。

明明拍緊拖,都冇得搵自己女朋友去睇戲,唔知其他人係咪咁呢…如果小蕎陪多啲我,我又會唔會去搵奴呢?或者我問自己呢個問題,只不過係希望合理化自己收奴嘅行為。

推下
大家想唔想睇我講主奴嘅文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞