我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

870 回覆
91 Like 381 Dislike
更新咁新一集😆
#90 心障
https://www.penana.com/article/1518324
我刻意係佢面前做準備嘅工作,等夜夜可以為一陣會發生嘅事加多一層恐懼。

冇等夜夜嘅回覆,用自慰棒頂住夜夜嘅菊花,佢緊張,菊花一縮一吸,好可愛。

「你放鬆啲,訓練左一段時間,可以入到啦。」喺夜夜嘅嬌喘下,菊花慢慢放鬆,眼見佢嘅私處已經洪水決堤,淫水拉絲滴喺地上。

我慢慢將自慰棒放入夜夜嘅菊花入面,慢慢抽插,仲將自慰捧壓低,啱啱好可以刺激到佢嘅G點,令夜夜不斷呻吟。

夜夜雙手拳頭握實,依個已經係佢僅有可以用嚟對抗刺激嘅方法。

好快夜夜習慣咗抽插,反而自動扭動屁股,配合我嘅動作,仲更加為我帶來視覺享受。

「爽啊?你依隻變態嘅貓仔。」

「爽啊~主人~」

我將遙控震蛋放入佢私處,將震動校到最微,目的係等佢習慣肛交嘅時候會產生刺激,將陰道嘅刺激感串連係一齊,到未來肛交嘅時候更加容易產生刺激感。

要將夜夜調教成為一個肛交都會高潮嘅性玩具。

隔咗20分鐘,我將自慰棒抽出嚟,上面己經染上啡色,全部都係夜夜直腸嘅排泄物痕跡。我將佢放喺夜夜面前,佢擰轉頭,逃避羞恥。

我又點會咁輕易放過佢。

我一手捉住佢嘅頭髮,逼佢直視沾滿左排泄物嘅自慰棒。

「睇吓,啲屎係你㗎,幾羞。」我恥笑夜夜。

「鳴…」夜夜露出含羞嘅表情,想避開唔望,但冇辦法,畀我捉住,只好乖乖接受。

性的確係對好多人嚟講一樣羞恥嘅事,不過排泄物係更上一層樓嘅羞恥,可以畀人望住自己仆野,唔代表可以畀人望住自己屙屎,兩者之間嘅高度係有天淵之別。

我就要將夜夜身體內最不可告人,最不能直視嘅野放喺佢面前。

我將自慰棒放喺一邊,要夜夜一路塞住震蛋,一路服侍我。

因為夜夜畀我綁喺櫈上面,佢只可以努力咁伸前個頭,好似沙漠入面缺水嘅人一樣,遇上久違嘅甘露。見到佢拼命伸前條頸舔住我條肉捧,真係好可愛動人。

我偏要整佢,當夜夜嘅口上功夫一旦鬆懈,我就一巴掌打佢塊面。

夜夜全程用依個辛苦嘅姿勢服待我。

隔咗一陣,我滿意退後身,摸夜夜個頭,然後畀咗一個深深一吻。

一陣一定要好好獎勵夜夜。

第二日起身已經十點正,夜夜十一點要返到公司,原本我哋要九點起身,不過經過琴晚大戰之後,我哋唔願起身,簡單梳洗之後,我就送夜夜搭地鐵。我返屋企更新Twitter之後就冇嘢做,學期已經完結,大把時間,眼前只有公司嘅事同學生會聯校嘅Chistmas ball要花心機處理。

「你幾多號放假呀?」我send咗訊息俾狗狗。老實講自從收咗夜夜之後,我的確冷落狗狗,係時候畀一啲任務佢。「你返到屋企同我講,畀任務你。」

返到公司嘅時候,收到夜夜嘅訊息,佢Send咗一張相,係夜夜嘅手腕,見到手腕附近有紅印,係索帶留係夜夜手腕嘅痕跡。

「而家仲痛緊。」

「主人錫返你啦,我呵返你啦。」我安慰夜夜。

「上次又係咁,今次又係咁,你根本冇愛惜我!」夜夜明顯發緊脾氣,連稱呼都唔理。

「我有愛惜你,放心,下次唔會。」

「仲下次!事不過三!次次都係咁。」
啱啱見到呢個POST
原本想追吓
結果要錢
不了
多謝支持
更新咗最新一集🖤
#91 解放
https://www.penana.com/article/1522127
我好似甩咗P
恭喜!
我內心有啲不滿,明明你當時係係享受緊,依家先事後追究,何況你當時冇叫安全詞。

「安全問題係主奴雙方嘅責任,當時你冇同我講,作為奴嘅責任就係將自己交畀畀主人,包括你嘅身體。如果有事,你講出嚟係你嘅責任,我當然係有責任愛護你,但係呢樣野係相向。」我理直氣壯地講。

唔可以一開始就認錯,一定要振一振主人嘅威氣,更加唔可以隨便道歉,免得滅自己威風,會令到夜夜日後更加變本加厲。

夜夜嘅狀態一直係輸入中,其實內心我都好緊張夜夜到底會認輸定係繼續講落去。要知道呢隻咬人嘅貓心情飄忽,成日陰晴不定,而且好有自己嘅性格。

夜夜隔咗一陣,終於回覆我。眼見係一段好長嘅文字,即刻唔敢撳入去睇。不過逃避唔係作為主人嘅態度,我吸一啖氣,撳咗入去。

「今次根本就係你錯,又唔愛護我,我雖然係你隻奴,但唔代表你可以唔尊重我,你連呢個都唔識,唔通係奴就可以隨便畀你傷害?兩次調教,你都整親我,之前同我講會慢慢嚟,結果都唔係。我搵主人係想有心靈交流嘅調教,主人唔係大晒,做奴可以卑微,但唔可以卑賤,如果你唔愛惜我,我仲有大把人錫我。」

夜夜覆完我之後就即刻離線。

我睇完訊息之後簡直係O哂咀!唔知應該點樣回應。自知自己要為夜夜嘅受傷負責任,咁樣道歉都會大削主人嘅威風。但如果死撐落去,又擔心會失去夜夜。

我啱啱先做咗主人唔夠一個月就遇到依啲問題!戀愛問題就話可以同朋友傾啫,我依家係主奴問題,就算有為知道我玩BDSM嘅事,我同佢分享,佢都唔會明白,更加唔使指意會畀到任何提意我。

面對主奴關係嘅難題,我只能夠靠自己。

如果有一班圈內朋友可以同我一齊傾依啲話題就好啦⋯不過依家講依啲廢話都冇用,眼前一定要盡快解決夜夜提出嘅問題。

到底我應該點做呢⋯

的確我係唔小心傷害到夜夜,只係在我嘅角度,夜夜如果對當刻調教有任何問題,需要立即提出,唔係好事後講,事後係大家一齊討論調教嘅內容有咩要改善,有咩感受,唔係夜夜單方面屌鳩我。

夜夜會覺得我作為主人唔夠關心佢身體係合理,回想我當刻真係冇check住夜夜嘅身體狀況,亦冇係調教結束後做好after care,好好檢查佢嘅身體,如果有立即做以上嘅行動,就唔使等夜夜返到公司先同我講佢受傷。

所以今次⋯係我失職⋯?

手指喺鍵盤上打咗啲字又刪咗,欲言又止,心諗既然夜夜已經離線,不如先畀自己冷靜一下,反正回覆都唔需要爭一時之快。

正要收起手機,好好思索對策嘅時候,突然「叮」一聲,係Tiffany傳來嘅訊息。

「我主人仲係唔接受我有男朋友。」佢唔知道我就係「尚木」呢個身份。

「如果要你喺主人同男朋友之間揀一個,你會揀咩啊?」我問咗一條難以取捨嘅問題。

「可能會同男朋友分手。」

其實可以估到,Tiffany同呀凱嘅關係唔算係親密。我呢個旁人由Tiffany日常對呀凱嘅態度已經可以知道。

「你決定咗就得啦。」心底裏係非常支持Tiffany嘅決定,因為我一直認為呀凱配唔上Tiffany。

佢哋面對嘅問題簡直係我同小蕎嘅反版,只係我係,即係男方,係作為「背叛者」嘅身份,係現今社會之中,女方遇到依啲問題係比較容易畀接受,IG成日有女話自己大食,但男朋友滿足唔到自己,好多人會可憐個女仔,不過只要係男仔講,一定畀人屌到飛起。

係呀,男女不嬲係唔公平。

其實依家同Tiffany傾,內心明白係因為解決唔到自己嘅問題,解決Tiffany嘅問題當係一個對自己嘅自我安慰。

「我睇咗你個Twitter啦,啲調教幾正。」Tiffany突然轉開話題。

我內心苦笑,啱啱先同夜夜嘈交,今次真係你睇人好,人睇你好。唔好意思沾沾自喜,隨便講幾句說話打發Tiffany。

今日小蕎無返公司,要返屋企陪媽媽食飯,已經習以為常,反正同小蕎平日嘅交流最多喺公司,而家有咗圈內嘅生活,當然恨不得自己一個。

我登入Twitter,睇夜夜嘅account ,見到佢嘅個人簡介冇孌,不過多咗一篇文章。

「身為奴,可以卑微,但不可以卑賤,主人如不愛自己,就不配當主人,三番四次地傷害了奴的身體,難道主人就一定是對嗎?沒有奴,他根本什麼都不是。」

我嚇咗一跳,估唔到夜夜竟然毫不留情,喺Twitter公開鬧我,公開我哋嗌交嘅事。
出咗最新一集🥰
#夜夜新屋企
https://www.penana.com/article/1524480
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞