我玩咗BDSM七年,講吓入以來嘅經歷,勿相認

387 回覆
67 Like 206 Dislike
Push
第十頁啦
lm
今晚更新,小弟而家係街
lm
lm
我熄咗Telegram,打開WhatsApp,為咗以後嘅調教更安全,聽日一定要去做好準備。

我企喺旺角地鐵站C出口,眼見好多人出閘走上地面,我就要默默企喺原地,我望咗眼手錶,我已經等咗20分鐘啦…

「有為!有冇搞錯啊!我等咗你20分鐘啦!」我連珠發炮咁鬧眼前呢個白白害我等咗20分鐘嘅「好兄弟」。

「唔好嬲啦!」他唔要臉咁講:「錫啖補返數啦。」佢靠過嚟挽住我手臂,錫咗咗我塊面一啖。

「頂你!我已經遲,你仲遲!」我推開佢。

佢邊行邊講:「下次唔會呀。」妖!佢每次都係咁講。

算啦!我都慣曬,識佢10幾年,佢從來冇試過準時,我有懷疑過我遲到嘅習慣係咪佢傳染畀我。

閒談之間,我哋已經到咗先達廣場嘅側門入口,呢個旺角街知巷聞嘅手機「勝地」,四圍都係內地收售iPhone嘅地攤。

行入先達廣場,全部係售賣手機嘅大小商戶,牆上掛上唔同型號嘅手機,令人眼花瞭亂。

無錯!今日嘅目標就係要買另一部新手機!為免再發生上次喺餐廳發生嘅意外,我決定買一部只用調教之用嘅手機,一部畀我喺BDSM圈內用嘅手機。

「啲小米手機又幾平,但又唔想用大陸野。」我碎唸。望住小米手機嘅價錢,做備用手機的確好吸引。

「不如你試吓5SE啦。」有為拎出佢袋口入面嘅iPhone 5SE手機。

「得咩?好唔好用呀?」我望住佢手上嗰個外型比我依家嘅iPhone 8 Plus迷你好多嘅手機,外型好似玩具咁,令我唔太放心。

「又平又實用。」他笑住咁講:「你自己試吓啦,冇呃你㗎。」他啲口氣十足嗰啲sales。

雖然有為成日遲到又唔太可靠,但佢從來唔會呃我。

「喂,做乜無端端買新手機啊?」佢好奇問。

我把玩頭先喺售貨員手上攞嚟嘅iPhone 5SE,講:「因為安全問題。」

「吓?」

「一部係喺小蕎面前用嘅,一部就做私事。」我漫不經心咁講。

「哦,你個死仔一腳踏兩船!」佢笑我指住我講。
啱啱喺Penana更新咗最新一集
#30溫柔

https://www.penana.com/article/1359891
「哦,你個死仔一腳踏兩船!」佢笑我指住我講。

果然係識咗10年嘅好兄弟,我只係講咗一句就即刻揭穿我,第時結婚都要考慮吓搵唔搵有為做兄弟好,一陣喺我老婆面前爆曬我啲嘢就仆街。

「唔係呀,我唔會溝第二條女㗎。」我認真咁講。

「古古怪怪。」佢好奇咁望實我。

「好,就要呢部。」我將手機還畀嗰個店員。

我畀完錢就將我收咗網調奴嘅事一五一十話曬畀佢聽,我唔知點解會同佢講架,或者因為佢係我最好嘅朋友。我依家就好似個貪玩嘅小朋友,同人分享我嘅「玩物」,亦可能我只係想搵一個人嚟分擔我嘅罪惡感。

有為係第一個知我玩網調嘅人,如果我只能夠畀一個人知,咁嗰個一定係有為,唔係今日我都唔會搵佢出嚟同我買手機啦。

反正有為佢一直知我鍾意BDSM嘅秘密。

「林林你曳曳啦。」他笑住咁搭我膊頭,「咁都話冇一腳踏兩船?」

「奴係同拍拖溝女唔同㗎。」我嘗試解釋:「佢唔係女朋友呢種關係,主奴關係就係另一種存在,係你地未聽過先會覺得係好似食女咁,但事實上唔係。」

「咁你覺得可以並存?」

「點解唔得啫?你拍拖都唔會同你呀妹斷絕關係啦。」我諗咗諗又講:「好難解釋,網調同偷食係兩回事。」

係我眼中真係兩回事收奴同出軌真係兩回事,只係我唔知點解釋畀有為知。

「咁⋯你會唔會畀你女朋友知?」

我露出一個意味深長嘅笑容,「佢唔問我咪唔講囉。」

「咁我依家call你條女講啦!」

「你試吓囉。」

「哈哈!」「哈哈!」我哋喺度大笑。

返到屋企之後,打開嘅iPhone,down翻Telegram、Twitter、Tumblr等相關嘅程式,將我舊手機嘅Telegram帳號移去新iPhone上面。

「我轉咗新手機。」我send信息畀狗狗。

我未等佢覆就開咗Tumblr,依家終於可以光明正大喺手機上睇。

Tumblr除咗追蹤「野狼個奴」之外,我仲有留意一個叫「小桃的調教日記」嘅湯主。小桃係香港嘅女M。點解我叫佢做女M而唔係女奴,係因為佢冇固定主人,佢會徵求有興趣嘅用戶向佢提出任務,如果有有趣同吸引嘅任務,佢就會接納。簡單來講就係自我調教,而佢嘅文章全部都係佢任務內容同過程,有非常仔細嘅圖文詳盡。最重要係佢十分之重口味,係一位廁奴。

咩係廁奴?就係甘願做男性嘅廁所,深喉、吞精、飲尿之類不在話下,將主人嘅糞便尿液揸喺身上,甚至食屎。主人將佢糟蹋蹂躪,佢先會有快感。

而小桃正係一位香港本地難得罕有嘅廁奴,以食屎聞名,鍾意重口味嘅我自然係佢嘅粉絲。

可能有人會疑惑我點解會鍾意重口味嘅調教,鍾意食屎飲尿。因為排洩物一直畀人係最污糟嘅印象,身為人類最唔能夠接受,人可以對性愛冇羞恥感,但必須要會排洩有強烈羞恥。

所謂「靚女唔會屙屎」,我就冇聽過有人講「靚女唔會做愛」。排洩一向係人類世界嘅禁忌,係身為最原始嘅本能。將排洩變成性慾望,係一種超越禁忌嘅浪漫。當互相連彼此最污糟嘅事都可以接受,先係真正接納對方全部。

眼下咁多「湯主」,我到底要幾時先可以好似佢哋咁,喺SM圈大放異彩?始終狗狗係網調奴,我貿然喺Tumblr出post講我哋嘅調教故事,豈不是貽笑大方?
既然大家幫手推咗咁多🙏🏻
今日就出多啲字
更新返啲資訊👇👇

如果大家想睇快啲可以去我penana

Penana
https://www.penana.com/story/149642

你哋仲可以follow埋我嘅IG、Threads、twitter
嗰度有小弟嘅其他廢噏🤧

Instagram
https://www.instagram.com/sheung._.muk?igsh=OHhnZGZ0N2Nna3hs&utm_source=qr

Threads
https://www.threads.net/@sheung._.muk

Twitter
https://x.com/hkmmter?s=21&t=mmKp8EW1sHo6fiteZfUJnA

開咗個Telegram,大家有興趣可以入嚟吹吓水

👉 https://t.me/+Sfid9fv88Fw2M2E9 👈

歡迎入嚟問吓我問題,傾吓偈

對於我小說有啲咩意見全部可以入邊討論
我都會分享吓我BDSM、調教睇法

或者我喺呢個圈入邊嘅日常有趣嘅嘢都會分享吓
嗰度會有最新第一手資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞