港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
我日日揸緊喎
你一係gay 一係就低能 成個黃世柒咁 你響高速開100幾公里
咪急轉右睇下後面會唔會撞撚死你個笨柒
幾時渣前車急轉右 我要你行高速 我開架大貨車一野送你上路
笑死,一條逆線你同我講(正線,優先權
小朋友你唔好扮大人啦
屌你老母,你講得行100,轉右線又有車,即雙程線啦
依條逆線呀on9仔,即右面部車逆線行駛行100呀
你黎英國搵我?
咁我係咪應該停佢後面,落車
敲佢窗問清楚佢想點先抽頭
咁而家係前車出錯導致後車出錯
你一路講係後車錯,我咪又係可以話返你
你轉向唔睇後面做有冇車,就算後面有車出錯
都唔代表你可以轉向可撞落後車到,你前車一樣老不
Btw你諗清楚個順序點解會導致撞車先啦
Tesla最先係打右燈,無人會屌佢
下?真係唔識架wo
scotland大把路高速得兩條線 渣開d 小朋友道路 咪出過省就靜啦死基佬
你係咪當左張白卡係車牌

上面有人貼埋俾你啦
人地超車途中你唔好加速
俾人過先

你仲要唔睇右轉灣?
保持距離停車,肯定對方停撚咗,打右燈,睇清楚無對頭車。過線,保持距離慢慢過佢,打左燈,返去正線
咁簡單都要問,無考過車
岩岩先入完congestion zone 你想幾時死?
試下打死火燈轉右 一定爬頭俾油撞撚到你飛起
我係英國喎
出黎見個面丫
我好想知連登白卡咩樣
tesla轉右入路口 ->
tesla前面有障礙物 -> 即係打死火燈係為左停車
tesla前面突然有人/野豬亂過馬路 -> 即係打死火燈係為左停車
tesla突然自燃就嚟爆炸 -> 即係打死火燈係為左停車
唔好意思,前車除非向後退撞你,唔係佢唔會導致你錯
笑死,即係你無啦啦過逆線,定你行緊100可以轉灣呀,睇得頭d多
一齊撞死佢算啦 好撚尷 男人老狗渣車渣到咁 肯定成日俾d力架呠
救命啊
俾人恥笑都唔知
媽 真係好柒
你無撚病呀?後車超我車個責任唔係後車度,你訓撚醒未呀
根據你嘅 logic 如果T車打實死火燈 後車永遠唔洗郁啦T車可以隨時向右轉嘛
100公里 =62 miles
Countryside 周街都係啦 唔識渣車
平時去開超市開完菜返屋企就靜d啦死基佬
笑死,英國就算打錯燈,啲人都唔會咁無品加速撞你,仲扮喺英國
咁梗係逆線過車個邊錯啦,你有無車牌架
不如咁,你搵單案例後車撞前車係前車錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞