港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
你保持距離慢慢過佢咪唔會撞囉弱智,你理人地做咩啫,做好自己先啦白痴
我有你點先 即刻自殺? 咁我咪貼
一係聽日就出黎 zone 1等 我開架車黎撞你 你照咁做得啦 我有cam有保險等收錢
泛民唔係仲未辭完職咩?點解咁快唔開會?
https://lih.kg/2283128

唔通係五毛引戰呃人資料
我係外國渣撚左20年車sorry. 好common 唔代表逆線過會有線權,線權係前車全世界一樣
你貼我貼
我依個post有咩錯?
只係對你張死亡證有興趣
揸得車就醒少少 呢啲村路打得死火燈 9撚成係想搵路口入
撞撚咗無論告唔告得入都有排煩 咁簡單嘅道理都唔明仲揸乜撚嘢搵食車
先唔講law 唔law。乜大家學車時師父會教你用死火燈停車?
大家路邊停車唔係打左燈靠左咩
我對佢張英國白卡有興趣多啲
以你logic慢慢過,佢轉右撞我我都要賠喎
我逆線爬頭呀嘛
我點知佢邊一刻想轉右?
有 d 人楂車唔知點解係好似完全唔驚撞車咁
即無扮有
識唔識字呀,咩叫保持距離
佢打左燈你都可以expect 佢一樣係轉右. 本身逆線爬頭就唔係一個正常option,只係前面車落貨死火等車位之類先會用架ma
逆線爬頭撞埋點都唔啱,不過算啦,唔好加把口
我咪講緊依樣野,佢地成班罵條女打死火燈,所以合法撞佢
唔會貼俾基佬睇啦 手車成個師奶咁
平時去完超市買菜就返屋企果d撚樣教人渣車
唔打過同你撞到前車有線權兩件事黎,貨車死撚硬。大把人cut線唔打燈啦比人撞到咪又係自己7

五毛引個人資料?
呢度啲傻仔唔係咁講,係咁話條女錯
得得得。講咁多原來廢閪一條扮有車牌
你講乜?保持距離但又過佢?
我咪叫你開架車出黎 打死火燈然後轉右 我唔介意搵d力架送你上路
我想問依句有咩錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞