港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
前車示意停低 但突然轉彎
邊個撞邊個啊
方向燈裝飾黎架
你試下外國比差佬見到你唔打燈亂cut肯定pull over

扒頭點唔安全法 對向冇來車 港女又示意pull over
定係你想阻塞交通? 唔好得把口
睇完前面個post, 好多人考牌果陣係唔係冇學到如果前面死左火而又係單線行使,隔離線冇車而係安全嘅情況下可以打燈用隔離線過,呢個學車本道路指引都有寫考牌師兄都會講
行駛*
屌你,邊個車頭撞邊個車身呀弱智,咁都想兜

條女錯唔代表貨車司機可以錯,小學雞
Tesla 咪撞到囉 唔望鏡
要轉右點解唔靠右轉
靠路邊打死火燈預左你停低
仲要一野踩油cut過去 貨van點brake到
女人唔諗人 行路都行唔好
Tesla轉右先,之後先到貨車撞佢 ,係貨車撞Tesla
唔好兜得咁肉酸

人地打死光燈你就信,咪司機弱智囉,人地做錯唔係你可以打甩嘅理由
Tesla 咪撞到囉 唔望鏡
要轉右點解唔靠右轉
靠路邊打死火燈預左你停低
仲要一野踩油cut過去 貨van點brake到
女人唔諗人 行路都行唔好
Tesla轉右先,之後先到貨車撞佢 ,係貨車撞Tesla
唔好兜得咁肉酸

人地打死燈你就信,咪司機弱智囉,人地做錯唔係你可以打甩嘅理由
Tesla打乜野死火燈呀轉彎唔睇鏡?後面一早切哂線,望鏡點會望唔到
好彩後面架係van,26或單車仲唔俾你撞死
一野cut過去都人地錯
唔打方向燈都算 好心你行右少少block住條線 等人地知你意圖
你已經靠左停路邊再一野抽出去害撚死人咩
咁簡單唔洗打官司啦車身車頭
亮起危險警示燈(死火燈),靠左慢駛,隨後的輕型貨車司機也相應減速,當私家車差不多停下來時,輕型貨車司機將車稍為駛右,從私家車的右方超車,當他的車輛在雙程路分界行車線上向前行時,上訴人突然將私家車向右駛,

盲?
你真係弱智,佢係轉灣唔係cut線,而且隔離條線係逆線,前車轉灣,而條線係逆線要考慮後車過我頭?
返去考牌啦
死火燈靠路邊實知你轉右啦
你知唔知呢招叫咩 外側切西瓜式左轉 (人地左駕)
台灣形容三寶既名詞
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈
打死火燈 轉灣???
同官講你打死火燈轉彎啦弱智
一:死火燈唔代表一定停
二,人地打錯燈唔係可以撞嘅理由,講咗一百次,對方未停晒架on9,唔肯定停就扒頭即你錯
明明兩個都有唔啱,做乜拗咁耐好似一定一個贏一個輸咁

唔怪得連登仔對以巴衝突都係睇得咁非黑即白
你上高速咪試下打左轉右
肯定後車錯 不過同上帝講
用生命捍衛路權
邊條法例話打完死火燈一定要停先?
咁係咪要轉彎?
我可以寫包單講係貨車被判有罪
法例話打死火燈可以轉彎?
你做官死得啦
你都識講高速啦,高速兩條線都係向前
宜家隔離條線係逆線
話唔係逆線爬頭果班撚樣
我廢事你地睇唔到我覆第二個on9嘅回覆
Quote多次比你睇

3. 案發於一條雙線雙程行車的道路上。控方指稱,上訴人駕駛一部私家車,將到案發地點時,亮起危險警示燈(死火燈),靠左慢駛,隨後的輕型貨車司機也相應減速,當私家車差不多停下來時,輕型貨車司機將車稍為駛右,從私家車的右方超車,當他的車輛在雙程路分界行車線上向前行時,上訴人突然將私家車向右駛,令私家車的右前車身撞著輕型貨車的左車頭,並將它推前了一段距離後才停下。
你理撚得人定要點,你扒頭係你要確定唔會撞到前車,你撞到就錯,講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞