港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
好似有啲女人著得性感,之後被人姦,佢地不斷話啲女抵死
我地話咁唔代表可以俾人姦,佢地就發脾氣話無錯,記得叫你個女著三點式去印度
你都on99,停定再抽頭就唔會撞啦
港女以為打燈大哂。

就算佢打右燈都係錯!
1,誤導唔犯法,撞個個先犯
2,上面有圖,信人地個燈但唔睇人地部車有無停,你考車只睇燈唔睇人地停唔停?
3,又話過死車?對方都未停何來死車?
4,香港咁多案例,搵單前車打錯燈,所以後車撞前車無事嘅黎睇,唔係你就係鳩吹
快啲做啦,支持你日日做
無假設 睇片
收慢就以為人停車
今次好彩就撞到T 車
下次唔好彩就係T車前面跑個細路出嚟一野變肉餅
咁都唔撚係逆線?你全條線都揸右邊線啦咁 比你有需要時爬頭唔等於你唔撚係逆線
我冇話Van仔冇錯wo, 我只表述Tesla用死火燈有冇恰當,你唔係諗住認同Tesla打死火燈轉右?

唔好又屈我係van仔,反之,我一樣可以當你Tesla
你同Van仔講,同我講「你野野當佢死車咁你咪係馬路炸彈」擺撚咩

講咗"幾乎死火燈=停車", 你偏偏仍然屈我死火燈=死火,冇其他,咁事實上死火燈其中有包含死火wo, 先籠統定義佢係死火燈
Teslun+女人=原罪
事實咪人地唔係死車,你假設人地死車咪你判斷錯囉on9
逆線都要望足哂兩邊
如果唔係考車點解要左右擰頭
前面打左死火燈但冇停低, 唔算死車, van 仔就唔應該爬頭
100% van 仔佬錯
得啦做啦。個個警察見到信你咪得囉
「鬼叫你打死火燈咩
左右擰頭係開車同停車個陣,唔係揸揸吓轉灣,屌無考過鳩吹
其實如果停定已經表示佢有忍耐力
就唔會選擇抽頭
上庭個官問貨van仔「點解見死火燈你唔係減速睇定d先?」
貨van仔已經收得皮
佢唔係轉彎
佢係cut線,仲要係兩條
咁你又撐逆線超車唔撚打燈既職業司機?
乜撚野叫定義佢係死火燈

邊個定義?
你叫佢做死火燈但你有冇權定義佢?
而呢個所謂既“定義”又係咪啱先

要避免交通意外就係講緊要攞走呢d8成係就當佢係既思維

佢打死火燈幾乎代表佢要停,你當佢真係停衝埋去咪炒左

死撚淨把口
法庭唔係咁運作
一般都係睇邊個違法先
再去決定incident嘅liabilities
逆線黎架喎,即你想講佢想cut 線黎逆線行駛呀?
揸緊車做每個動作之前要擰頭望左望右再double check多次基本啦
巴打個牌鴨駕幾多take pass
咁有行人highway亂過馬路
我係咪正線可以加速
利申:支持行人無絕對優先權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞