港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
佢都要呀 佢係柒
但你地攻擊女司機
又唔諗下van仔錯到仆街
先打死火燈再揀轉左定轉右
我兩邊燈都有打架
貨van佬衰硬

雖然好唔抵
確認咗路面安全就唔會撞啦
撞咗即係冇確認路面安全
講緊打死火燈可以係前面好危險既情況
唔係見前車打死火燈就爬頭呀
Van仔佬心急一野抽頭踩油爬頭係柒,唔柒就claim爆T車女啦
T車女唔係淨係打錯燈所以比人撞,仲有慢車唔睇鏡冇留意有後車,右轉唔睇鏡唔睇盲點就直出
點樣幫得落T車女手啊
轉右係覺得果度會安全停泊路邊

俾多個解釋你
機件零件突然壞左
Tesla部車 會自動轉右
打死火燈提醒後車要注意
前車點都解釋都死火燈用意

但後車就真係幫佢諗唔到 見到死火燈
加速 唔打燈Cut線 翼線 爬頭 撞前車
真正馬路炸彈
其實唔會幫T車

但都唔會吹奏部貨van 100% 啱晒
而家唔係話要幫van仔佬,係T車女唔止打錯燈咁小事,點幫得佢落手
前車打死火燈就好心收慢睇定先逆線過啦,仲要叻唔切俾大油沖

村路大L把廢佬亂過馬路要打死火燈讓人行先,好彩今次係撞TesL,撞到個廢佬監都有得你坐
幾時有幫佢?咁宜家法律上就係後車錯,就係咁簡單
啲青頭仔好兩極 你屌T車女就話你幫van仔佬,屌van仔佬就話你幫T車女 好多時一隻手拍唔響
講咁撚多van仔乜乜柒柒 講經咩
問緊你轉右隻閪手係咪識撳死火燈唔撚識打右燈呀
其實年中唔小on9打錯燈/唔打燈cut
如果影住駕都告到佢地亂打燈cut線
我一定日日告啲傻鳩
但法律上真係吹佢唔漲
兩個都判不小心駕駛,自己攪點維修費!
架車壞咗
想慢駛入右邊小路唔好阻主車道
應該係不完美但合理嘅解釋
肇事者係邊個
撞人係邊個
van仔司機受到更嚴格既檢視先係正常思維

後車,踩住逆線,正面撞人側面
咁多元素撈埋一齊

無視上面d元素,而先走去檢視港女日常d鳩野,正宗小學雞思維,“老師佢都有講野”咁
成日見啲的士佬打死火燈落完客唔熄燈就抽右出嚟
單睇燈唔睇清楚架車想點多多車都唔夠撞
D廢老成亂過馬路錯得仲勁,撞翻幾件呀嘛
明明成件事你知佢收慢緊架嘛,你可以慢慢過好似之後架綠的咁嘅車速過有咩事咪dup 到囉。走去畀油叻唔切咁。如果架van 停到唔撞就可以較低個窗大大聲屌人,宜家咪柒曬囉
我覆緊人點解會有人撐得落T車女你就衝出嚟屌我然後話自己冇撐T車女係咩玩法
是咪青頭仔對號入座嬲豬
呢度邊有人撐T女,講緊佢打死火燈唔一定要停,更加無罪呀on9
上面隻case 貨車做左收慢同埋 前車停定咁制
只可以講貨車佬俾T閪陰到應一應
考車打錯燈可以係輕微錯誤,但係不適當超越物體就一定係嚴重錯即肥
有總結未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞