港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
只可以講兩邊都大安旨意,港女唔知邊度學返嚟打死火燈轉右路口,揸慣咗以為所有後車睇得明,貨van以為前面打死火燈=停車,老憑抽頭過佢,事實如果前面係有人彈出嚟過馬路就死
對頭線黎
條命就自己嘅
唔睇路況就開門落車就係咁先
可以呀anal大哥 俾你身份證我睇 連埋lihkg名影相擺出黎
自膠
咁正常都打右燈啦唔係咩
係咁先如果真係車死咪又係要坐

死火燈打錯都係一個警示
佢諗都唔諗就抽頭
係蝕章啲

呢個速度對差唔多停定既前車抽頭
好難幫
即係你無,付費紀錄都唔敢拎出黎
市中心行得20你諗住加速撞我?
講得出依句要人信你
考車三手調頭前都要停定望三點再調頭啦
同埋死火燈唔係比你調頭用,你考車調頭都唔係著住死火燈啦
依家唔係話港女做得好不過van仔衰硬,如果前面係個呀伯橫過馬路死撚左啦
貨van 抽頭係無錯,但係佢停唔到撞上去就係佢錯,警察一定告佢,唔通有個人行出黎,佢唔收油照撞?
T 車打唔打燈都可以轉灣,除非T 車係撞貨van 車腰,依單好明顯後車撞前車,因快得慢咪呢d 囉

都唔知上面咁執著死火燈做咩,的士佬日日都唔打燈,話停就停,轉灣就轉灣,唔通你撞埋去又係你嬴?
因為T 車

試下掉返轉2部車就知
擺明想u turn啦一睇知你無揸開車尻噏
如果真係咁嘅情況Tesla會停定,後車係要衝出去奶都係佢自己on9啦,衰咗冇得怨

但而家係Tesla主動擰軚轉右喎,咁都有得拎埋一齊講?
佢右轉打死火燈係on9,但佢都叫打咗死火燈警告咗後車,等多貨車佬1-2秒咩事都唔洗發生啦
咁邊個話打死火燈就係轉彎
打咗死火燈即係話會停車,咁貨車佬爬頭係正常,打住死火燈轉彎超錯!
你有無車牌
幾時教過前車慢駛可以逆線爬頭
前車未停定姐係唔係死車
唔係死車又逆線爬頭
你話邊個輸
上面好多小朋友咁講
打死火燈轉右都做得出
應該係車房大贏家
你個車牌邊到淘翻嚟
autopay架傻閪 你係咪住山旯啦?未入過省 俾你張身份證我望望
打死火燈唔一定得停車呢個選擇
好多人打死火燈都係調頭,揸車見唔少
好多人轉灣亦都唔打燈,唔代表你撞埋去就係啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞