港女揸Tesla打死火燈轉彎俾貨車佬撞,有冇錯?(2)

1001 回覆
4 Like 57 Dislike
佢錯囉
你假設錯,你要負責,因為你係後車
我想講之前有個巴士佬純粹逆線冇撞都中危險駕駛

雖然嗰個就雙白線

逆線真係嚴重啲,因為逆線係可以引伸好嚴重嘅意外
呢單野個賽果你有source? 好似無晒後續喎
想知法庭點判
而家邊架撞人, 邊架比人撞你都分唔清
你講得啱喎
草叢彈個人出嚟撞死咗係入你數,話知你幾安全幾慢

https://m.youtube.com/watch?v=z7kWXdP9vOU

例如啲連登仔最鍾意呢單,最後個女司機都係要坐監停牌
分得清呀

T車轉右撞van造成交通意外 無補充
官:俾多幾秒睇下就乜都唔駛假設
用側門撞人車頭

鞋面踩人鞋底d friend
會唔會係睇清楚get錯咗
對頭冇車
前車打死火燈想出
線都入晒諗住督油過
佢最錯就係成個過程快得濟
等都唔閪等就衝出去輸個車位輸身家

同埋我亦都冇話佢啱我話tes lun 錯姐
俾啱signal 打個右燈慢慢轉方死van仔佬唔讓你咩
有對頭車打撚住個右燈你停埋低最多都係俾人砵姐

Btw 1236我都有
衰衰地一架錢7我都有
調返轉你係咪未渣過車
香港啲搵食車同中港牌幾撚惡幾撚閪幾撚仆街你係咪唔知
架tes lun唔理最尾法官點判邊個啱邊個錯好
呢單意外佢自己申請返黎
咁點解係T車車側同貨車車頭撞呢?
而唔係貨車車側同T車車頭撞,兜到咁唔肉酸?
你條女拎對波非禮我隻手
逆線爬頭撞到人都可以全身而退
no matter what situation
如果有一個案例你舉到出黎我地先再傾
你地指鹿為馬為先
t車錯可以話van錯
咁大家唔要面講落去囉
我都費事覆你條柒頭

問野你又問返我 答又答唔出 車牌又無 入黎r吹水
邊個話teslun冇錯,可唔可以指出黎?
唔覺你有車牌,咁白痴都講得出,唔好意思,我日日揸車
其實t 車轉右前 2秒 已經無打死火燈
答晒你問題啦,有邊條我無答?
超車有責任睇清楚環境
兜唔到就廢事覆
在當時的情況,必會察覺有車輛在右方向前駛至

依到已經唔合理啦,逆線多數係睇對頭車,點會為意反而係有車係後面黎,講得依句已經證明條友無揸開車

btw 依啲不嬲通常都係兩個都告架啦
乜原來宜家爬頭就可以逆線當正線揸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞