【喪屍】《末日東方之珠--- 淪陷香港後花園》

1001 回覆
222 Like 11 Dislike
出文未?

老豆
其實我成日都會幻想如果香港真係有喪屍會點 特別係睇完屍故會更加成日諗
啱啱練完波
等陣番到宿舍沖完涼就開始寫
今晚會出完先訓

玩咩波?
Volleyball
而家先沖完涼
睇吓一點前出唔出到
Volleyball
而家先沖完涼
睇吓一點前出唔出到

Volleyball
而家先沖完涼
睇吓一點前出唔出到

少少就算啦
儲一大遍出好過
一點啦一點啦 快啲出
好想睇埋就訓 聽日仲要番工
一點啦一點啦 快啲出

就得就得!!
Volleyball
而家先沖完涼
睇吓一點前出唔出到

少少就算啦
儲一大遍出好過

同意
61.

「好野黎喎,等我黎啦!」阿文一個箭步上前,將我手上既酒杯搶走一飲而盡。

「你……」郭江龍一時唔知應該俾咩反應,就算係再鎮定既人相信都會被阿文突如其來既舉動嚇親。

「阿龍哥真係唔好意思,因為阿Don佢天生呢,就對酒精敏感既,一飲就成身起哂風癩,嚴重起黎仲會休克,真係一滴都唔掂得架!所以由細到大都係我幫佢頂酒既,多多得罪啦龍哥。」阿文揖手做咗個請既動作。

唔識既人真係可能會覺得阿文為我著想得黎又好醒,竟然為咗幫我飲咗杯酒而作咗個咁完美既大話。但事實係呢個並唔係大話,我真係對酒精敏感。

「唔緊要,唔飲得唔洗勉強。」郭江龍邊坐低邊向皓榮使咗個眼色,一旁既娜姐亦都跟住坐低。

「今晚咁開心,我地一於唔好俾佢停!直接進入大家最鐘意既環節,Striptease dance!有請一班靚女出場!」皓榮一講完,現場所有男人都歡喜若狂,不斷歡呼拍手,有啲甚至仲拎起浮板,不斷敲擊地面。

場面十分混亂。

一個又一個妙齡少女從小食亭步出,身上既衣物淨係得胸圍底褲同水泡,帶頭既幾個充滿自信、搔首弄姿,而後面跟住既幾個就手震腳震,頭耷耷眼濕濕。

「Music!」皓榮拍一拍手。

一眾女孩一聽見音樂就開始跳舞。

話就話係跳舞,實質就係行埋啲男人,喺佢地身上面磨黎磨去,就連本身震緊嗰幾個女仔都模仿前面嗰幾個既動作,黎到我地身邊,不停撩開我地件衫,用十隻纖纖玉指觸弄我地既肌膚。

本身坐喺我地身邊既幾個女仔都不甘示弱,利落地將上衣褪去,苙落我地個頭度,陣陣體香傳入鼻腔,加上佢地溫熱既雙唇不斷喺膊頭既周圍錫完又舔,舔完又錫,難怪班麻甩佬咁high。

我望住眼前正準備將熱褲除低既Bonnie,諗住示意佢停止手上既動作。

但係我從佢既眼神中,見到既只有「飢渴」。

並唔係對肉體既飢渴,而係對食物既飢渴。

一般既脫衣舞,如果觀眾睇得happy既話,可能就會攝啲銀紙落啲脫衣女郎既胸圍底褲度,但係喺呢個泳池,喺呢個末世,銀紙自然由食物所取替。

啲男人將一塊塊方包、火腿、午餐肉攝入啲女仔既胸圍、乳溝,而啲女仔一見到啲野食就興奮到不得了,一邊將啲煙肉塞入口,一邊同「賞賜」食物俾佢既男人舌吻。

場面非常恐怖……

我地當然好想救班女仔,但係出黎之前,我一再提醒阿文、阿恆同家明,無論如何都要忍。

「大家冷靜啲,冷靜啲!唔好將辛辛苦苦賺到既糧食用哂啊!好戲在後頭,我地今晚返咗件新貨,保證皮光肉滑,青靚白淨!我地有請,純情小白兔!」皓榮拎住大聲公好大聲咁講。

一個震得好犀利既身影喺如雷般大聲既掌聲之下步出。

Cosplay用既兔耳,雪白到好似新咁既胸圍,白天鵝造型既水泡,十粒葡提子曝露於空氣中既玉腿。

臉上既淚痕清晰可見。

水汪汪既大眼不斷向我投來委屈、懼怕既視線。

泳茹……
一點啦一點啦 快啲出

就得就得!!

頂唔緊啦 聽朝先睇 慢工出細貨 加油樓主
Volleyball
而家先沖完涼
睇吓一點前出唔出到

少少就算啦
儲一大遍出好過

同意

唔知咁算唔算短
一點啦一點啦 快啲出

就得就得!!

頂啦 打完呢句即出post 分明唔俾俾我訓
徐左褲 唔好令我失望
一點啦一點啦 快啲出

就得就得!!

頂啦 打完呢句即出post 分明唔俾俾我訓

我出post在先
巴打早抖 扮工加油
徐左褲 唔好令我失望

你地而家睇到啦
唔係我想寫 係我寫甜真係唔多掂
徐左褲 唔好令我失望

你地而家睇到啦
唔係我想寫 係我寫甜真係唔多掂
啱啱做完嘢 有得睇啦
呢個甜加得恰到好處 甜得黎就唔覺係甜
呢個甜加得恰到好處 甜得黎唔覺係甜

老豆
其實我成日都會幻想如果香港真係有喪屍會點 特別係睇完屍故會更加成日諗

啊女
我都會 成日諗有屍黎既時候 我要點走 跳上邊到匿埋

老豆

啊女
我都會 成日諗有屍黎既時候 我要點走 跳上邊到匿埋

唔好跳上城巴就得

就比返樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞