【喪屍】《末日東方之珠--- 淪陷香港後花園》

1001 回覆
222 Like 11 Dislike
Molly澳洲個邊無事?
點解主角唔同佢講呢邊既事?
會唔會係殺Molly阿爸d人陷害?
Btw
好勁 幅畫你畫架?
Btw
好勁 幅畫你畫架?

澳洲冇事,暫時全球得香港有事,之前有一篇講到佢地上網check國際新聞,但係冇見到任何有關行屍既新聞。
主角唔同佢講可以有唔少原因:
1. 泳茹電話冇乜電
2. 博士死左太shock,一時load唔到要講
3. 講左佢可能都唔明,雖然佢老豆係研究殭屍蟻,但一黎佢未必知,二黎殭屍蟻冇出現過喺人類身上

畫係我畫既~但唔係好勁啫同埋畫咗好耐先畫好哈哈 我鐘意之前畫屍嗰幅多啲

Btw
其實我等咗有人同我討論劇情好耐
有人問野我先知我想傳達既野 或者我收埋既野有冇人發現到
多謝巴打
嘩 幅畫真係要比個like你
靚到以為你上網搵
留名等睇今晚又叫我訓先聽朝睇

俾吓面好喎巴打

有乜好笑?
lm
Btw
好勁 幅畫你畫架?

澳洲冇事,暫時全球得香港有事,之前有一篇講到佢地上網check國際新聞,但係冇見到任何有關行屍既新聞。
1. 泳茹電話冇乜電
3. 講左佢可能都唔明,雖然佢老豆係研究殭屍蟻,但一黎佢未必知,二黎殭屍蟻冇出現過喺人類身上

畫係我畫既~但唔係好勁啫同埋畫咗好耐先畫好哈哈 我鐘意之前畫屍嗰幅多啲

Btw
多謝巴打

幅畫原來你畫既
上面個幾幅都畫得好靚
因為你幾幅畫
幫到我追故有哂無個情況既image
好勁

仲有冇野收埋到?
睇左好耐都好似無咩特別野
主角個gip穿左窿 漏左野
都好似無咩特別
Btw
巴打係咪你都係外國讀書
畫到畫咁靚
留名
劉明
屌以為家明攬住主角 一見到女警就灰左

「6141276379,this is Doctor’s home number. 」

澳洲電話唔係咁格式㗎

利申澳洲JJ
加油,好睇
同期追緊的屍故哩個最好睇(唔計重制果個)
有甜係好,但劇情甜就夠。重甜會糖尿

我幾鍾意泳茹,無理由個個女生都萬能。佢正正常常顯得個故更真實。

活屍香江?

係,之前已經睇過。你個故同佢個故我都好鍾意。
好好睇

「6141276379,this is Doctor’s home number. 」

澳洲電話唔係咁格式㗎

利申澳洲JJ

可唔可以教我
我上網搵到既係咁既樣
但係又冇澳洲friend
Btw
好勁 幅畫你畫架?

1. 泳茹電話冇乜電

Btw
多謝巴打

幅畫原來你畫既
上面個幾幅都畫得好靚
因為你幾幅畫
幫到我追故有哂無個情況既image
好勁

仲有冇野收埋到?
睇左好耐都好似無咩特別野
主角個gip穿左窿 漏左野
都好似無咩特別
Btw
巴打係咪你都係外國讀書
畫到畫咁靚

臺灣算唔算外國
亂咁畫架咋~唔算靚
我又嚟啦
推一推
今晚要夜啲出文
11點先放學
推一推
今晚要夜啲出文
11點先放學

夜晚11點?
點解真係咁少人
好正啊
等你文啊
Push
去堂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞