奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
睇下用咩準則啦 計fame計獎既話奶沾點都贏既
但對籃球呢項運動既影響力既話curry一定大好多
射到個個名宿啲細路都學curry亂扔三分
齋講數據
西書都好多位贏curry 但咪又係完全無得比
佢唔係大傷兩年可能有

Holiday垃圾嚟,是但搵件g league體能怪都守得住波叔
Tucker垃圾嚟,底角三分街場執件都識入
Lopez垃圾嚟,是但執件7尺高佬一鳩樣
球隊唔用盡力trade人
其實嗰d球隊先係失敗
每隊波做到就應該盡力做
勇士15-16 冇傷? Curry first round 已經傷
Bogut 打打下又傷埋 又唔計?

自己組隊就得,勇士加個KD 就唔計?
Curry 唔撚係抱撚住g6 klay同Kd?組個宇宙隊
not1 not2 not3
Curry上年咪拎咗囉
請問占撚nba黃金時代係幾時?

咁樣推到現代nba champ含金量低
喺咪得占迷做得出

人無恥便無敵
果然有點嘅idol
就有點嘅fans
所以佢呢個冠軍對佢先重要
刷獎刷數據邊個夠佢黎
20年見贏波就刷數據 個年有睇波都知AD> FOJ
咪又係比佢刷返個FMVP 返黎
你搞返清楚邊個抱邊個先
咁點解占迷話有表妹嘅勇士係五星戰隊
完勝kd 有冇佢都冠
都有d 肥羌身型咁打既
贏就計 輸就唔計
打籃球係鬥個人數據定係鬥戰績?
過去10年只出現過勇士王朝,有無人提過有占士王朝?淨係呢一點就睇得出占士明顯低一級

占士俾盡未強化被Moses malone 之流
近年curry都唔係第一控衛咩? 2014開始每年都入 All-NBA 4次 1st Team 4次 2nd 1次3rd curry 唔係第一控衛咁邊個係? 你踩Lbj都唔好踩埋Curry啦
我淨係知kd 2連fmvp
數下邊個多啲名人堂 all star級隊友
咪知邊個組團囉

占撚
呢個唔係口講就係
fmvp就代表左邊個先係最重要
唔係講整季
唔係講整個playoffs
剩係講最重要final嗰幾場波
2023仲cp3 10幾年前就可能係
我淨係知kd未黎勇士已經champ左
Klay Green未draft curry已經打緊勇士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞