奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
好多出名防守好嘅人都未入過,而lbj入到,咁都唔係證明到lbj防守好?
你又講得岩,打籃球黎講我都真係幾廢,不過多左好多人因為curry而狂射三分or狂練三分都係事實
所以curry個影響力算係好好好大
咁好似占士咁完約走value應該最大喇
想知完約走,原隊除咗空咗段cap space有咩value?
同埋,上面人地係講球員同球隊講想trade,等球隊可以去談判
你班太監就偷換概念成球員公開同傳媒講trade
完全都唔係同一件事,講撚到球員一想trade就會直接唔理球隊去同傳媒講trade me咁
You are right ar
不過叫後期有改善
你都白痴 1-3反cup打贏73-9含金量低過11年??
佢一睇就知冇睇啦
想問下Kwame Brown係咪巨頭
經驗累積左 點都有幫助既
占粉祟拜埋呢d人品咁差既人 真人都唔方好人
其實純粹三分收益大過兩分,又慳水慳力, 始終一場波,又要攻又要守,體力差d都收皮
戇鳩仔,呢個世界有樣野叫先簽後換
你上面話佢唔係冇人要嘛
我未同話你知當時佢真係無人要囉
佢俾人用will prudue 都trade 到係咪事實先?
同埋打到俾人棄用就係巨頭
有冇人話個時佢同海軍上將組隊係雙巨頭隊啊?

反而KI AD呢D球隊主力又唔算巨頭
我就真係唔知點先算係巨頭
依家我係講緊叫trade me呢單 唔好引開話題咁低質啦
16年係含金量係唔低
但係我諗除咗太監,冇人會覺得11年會低過16
kwame brown 有冇入過all star ? 有冇做過球隊主力?
佢入bulls個陣幾歲 ??同海軍上將組隊個陣係幾歲呀?拉埋黎講駁冇人知?
Ching 睇波係咪要check下個球員有冇衝過紅燈先睇?
73-9係歷史最好record,我諗得你先會覺得11高d
狀元唔算巨頭 咁咩先算巨頭?
你睇返
「但起碼都話trade me
比球隊有心理準備做交易
唔係話完約就响公開場合
話我將自己天賦帶去邁阿密」
佢如果係講球員公開咁講trade me,想知點會有「球隊有心理準備做交易」呢句
字都未識睇,講咩拉開話題
你知唔知佢捐左幾多身家出黎?
相輔相成啫
一個本身已經拎過冠軍嘅體系同班底
加上一個無解嘅進攻機器
KD贏fmvp絕對值得,冇佢勇贏冠冇咗易
但同時要有curry klay green先令到佢咁高效
佢93-94去spurs
95-96 去bulls
唔明你想講咩?
咁捐錢又唔一定叫好人嘅

不過睇打波姐,講埋人品係乜鳩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞