奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
似梅西多,冇咗沙白咩都冇
Curry迷夠唔夠膽數下career playoff big time moment
史上最大團
因為nba 兒子加上球權
BOSH 刷你老母, 你班垃圾近代占狗仔淨係識睇數據
當年靠BOSH協防同拉開空間
仲有成日提11年對公牛 靠Wade James 一波流收公牛皮,冇人記得當年BOSH 打爆Boozer
Boozer 賽前仲串鳩Bosh 偽巨頭定廢咁上下

利申:當年熱火fans
2020年隊湖呢?
講攻防一體點都係字母啦
點會聯想到jokic
Jokic進攻就真係無解嘅
O Neal 敢言撚
淨係講 flopping LBJ 已經冇資格做 Goat,
MJ 個種霸氣對抗對比 LBJ個種 whiny drama queen,係完全冇得比。

唔係話 Curry 有資格挑戰Goat,但以兩個都唔係goat 黎計,平心而論,睇咁耐波見到Curry 好多應該可以 3+1 都冇 foul ,而LBJ n次 flop 博到犯之餘仲成尻日complain,仲要經常天龍八步冇被吹,Curry 對比起來正氣好多,更莫講球場外人格,隔離已有post 長篇列晒 RMBJ有幾扮野、有幾柒,多次雙標 絕對唔係 keep it real。
我要駁你啲乜柒野
有眼睇波
個腦正常都知道1516 nba finals嘅Irving 就係巨頭

場均27.1分 g7關鍵準絕殺
冇Irving勇士可以4連霸咗啦柒頭
Ai球權多過curry?
其實個個把尺唔同無咩好嘈
講紀錄/成就James就點都高d
但講對籃球影響力就一定係Curry
發力既ad真正攻防一體
罰球都唔識入點叫攻防一體?
邊撚到有講輸比咖喱
以前遠射只係配角,不被重視,但Curry將遠射提升到一個新層次,佢係劃時代嘅。
算撚數啦 呢條友日日都唔同排名 之前話占士top3 而家又話差過curry
講真foj鍾意抱團我知,但原來D隊友星光到呢個地步真係嚇一跳
歷史地位睇打過幾多隊波?
人地人品關你睇波撚事咩
Mj又好好品咩?

利申:唔認同占狗係goat
屌你啦
柏賓冇mj 試過西岸決賽打到第七場輸畀湖人
點解要理你班傻閪haters 收唔收聲
好似係討論緊沾,你又想轉移視線
你反都有個普啦傻閪 2020年比kawhi搞鳩去到交易截止日前幾日先左執右執啲角色球員翻黎渣同埋你個隊蛹兩個mvp仲要係連屆再加埋David West 底薪痴冠 。咁都有可比性?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞