奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
sor

奧尼爾隨即說了一聲『No』。他說詹姆斯是偉大的,但我不認為他是現役最偉大的球員,他(勒布朗·詹姆斯)雖然取得榮譽眾多,包括歷史得分王這一偉大成就,但他沒有證明過自己有麥可·喬丹那樣的獨自帶隊能力;他雖然手握四個總冠軍,但每一個總冠都是以抱團的形式獲得的。他也不是一人一城的代表,職業生涯似乎一直在尋找大腿,而後謀求總冠軍。

來源:https://coms.pub/article/1644015#8986
你攞返條一樣嘅農場文出嚟做咩
只可以講球隊管理好 球探有眼光
仲記得果年差啲係冇冠軍既FMVP,包攬左全隊得分助攻籃板抄截block shot第一
出年返鈕卡素見真章
英超球皇
扮明出黎引戰啦
兩次3巨頭+湖AD 已經閃到暈
你講乜撚

字母3分邊撚到有 成場可以一球3分都無啦

無戰術比字母用3分之外 咁點幫球隊攞分
佢入到都係因為咁啱啲人防佢兩分唔守佢3分

你搬啲數據嚟睇下先

條友3成3分都無打熱水一球3分都入唔到
係準就入幾球贏撚左熱水啦
啱啱上網唔小心睇到 3分%係playoff 係0%

巨乜撚野星仲屈 屈係攝腳到?
大把例子喎 波士頓3巨唔老
低能仔
KD 攞FMVP知隊波靠邊個啦
完美融入小球體系
嘩 打都未打就話一定騎贏 發神經
冇KD Final 係咪打勇都未知啦
肥=體能差

咁樣講中左9成唔會錯
其實占士送去新疆種棉花應該勁過新疆人
個人數據就可能高過curry
個人能力就末必lbj高
聽講你皇上得4冠
占狗d 冠含金量就高?
3:1 反勝含金量就勁過4:0 橫掃?

自己組隊super super team 贏人地仲好意思討論含金量 食屎啦
佢特別啲,不過你睇doncic肥撚咗完全跑唔郁
唔墊腳過唔到籃網啦
個人能力curry除咗三分同控球,好似冇咩勁過LBJ
所以咪話唔睇波既直接講 肥=體能差 就多數啱
FMVP 係因為CURRY 唔係NIKE
問心,之前細AI 你覺得真係配拎咩
仲未計勇士唔洗組巨頭都73勝 呢到唔係應該要表揚咩?
個年傷Curry 傷Bogut 又冇人提
占狗15年殘陣就提一世 好撚慘呢樣個佢個種包欖球權既打法 比咩隊友佢都係自己數據靚 隊友柒架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞