奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
皇馬d歐聯西甲唔計
個個抱大腿
其實打波梗係想同d叻既打 有咩問題

其實係年代唔同左 而家既運動 為錢多過一切啦

D咩死唔死敵根本得啖笑
轉會無問題,問題係棄隊呀,睇啲唔睇啲

你有無見過有船長當船有少少壞時,會早過啲水手跳船?
1. 垃圾詭辯,冇興趣回覆
2. 因為FOJ當時無Ring,Wade本身已經有
合約完左 唔走得?

當家球星打到屎一樣咁果陣 球隊唔會想trade佢走?
Kg F4 都係生涯後期搏一冠
FOJ 全盛時期r埋幾個frd一齊打波 好似真係開先河
事實證明4》1
FMVP
08 綠軍係danny ainge trade晒成隊後生仔換返黎

04 湖人gp 同malone都過晒當打之年

Rmbj係當打之年同兩個一樣當打嘅星圍威喂自己組隊

分清楚個分別先
?農場文
組團就係組團 有咩分別

老就有光環? LBJ組AD你地又繼續罵?
走黎做咩,佢又唔係要做GOAT
天龍八步
合約完左去邊都有自由架啦 因為熱火有wade 佢就唔可以去?

組團又唔係佢權利 個個都可以組架啦
Kg 30-31歲=生涯後期博一冠
Lbj 30-31歲返家鄉幫手拎冠軍= 組團 垃圾
咁人地都一樣有自由覺得佢咁樣組團個含金量係少過單核拎冠軍架喎
無話唔走得,棄隊果吓唔好睇之嘛
我好接受占士轉隊追冠㗎,為自己為生意嘛,就好似啲基金佬為搵食先咁cheap我都接受到,但一提到高尚,講地位,輪都未輪到占士啫
鄧肯/司機降薪=偉大
LBJ降薪=投機
熱火又唔計?
我同意呀 所以你可以認為curry大過任何人都無問題

我認為同你認為都係主觀
咁你繼續高尚都係果句 你主觀覺得LBJ不如邊個邊個 都係無問題 每個人睇法唔同者
大部分真心黎 占狗仔係咁既質素
佢地信徒黎 FOJ係神明
不如攞咗個source 出嚟先 屌你老味攞啲農場文出嚟 成班反占高潮
咁我又真係認為手感仔歷史地位係高過rmbj

就算唔講打波 起碼人品都贏九條街先

利申 反湧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞