奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
我上面都有講,冇人付和我
防守數據呢
dame都係一人一城,咁歷史地位應該都高過lbj
講還講,唔好拎Dame出來講,
佢歷史地位應該高過Bradley Beal
兩個都一人一城代表
我懷疑下一個就係KAT

話唔定呢三個下年join lakers呢。
LBJ/Lakers通常都可以點石成金,
掉D冇乜人識嘅球員都可以換人d 正選/sixth man返來
始終一人一城就唔會歷史地位高d既,唔係一個成就黎
不過lakers點石成金就係錯覺啦,個陣kobe都冇星肯同佢一齊打波,佢退左之後都係一直玩自家培養dlo ingram ball randle不過全部失敗晒
lbj係自由身自己想黎,ad都係因為lbj黎佢先黎

dlo ingram ball randle 去咗第二隊都叫有D成就, 最弱dlo當年係nets都打到入all star
on9 你咁撚大反應做乜鳩
帶隊4年打勇士輸3場

點樣做GOAT..
唔通你真係覺得吾皇防守好好?
而家太陽點同宇宙勇比呀
而家太陽得booker勁炸喎
講curry>lbj個班人真係盲既
我覺得討論含金量無意思
歷史地位 只會計榮譽 獎盃
拉番遠d 都無人記得 80年代總決賽對手係咩陣容 係咪個個識晒咁濟先 個隊波d人有咩獎咁阿
大佬你攞個大傷過同埋17勇完全唔同嘅球隊比你會唔會話攞走咗KD嘅話今年嘅太陽勁過17勇啊
平台實力=/=個人實力
佢歐洲盃係全隊人努力carry佢上去
巔峰球員係成個盃賽最佳球員三甲不入得第7仲好意思講統治力?
都唔好講叫佢創造奇蹟贏宇宙勇,連少少還手之力都冇 冇記錯兩年都好似4:0
仲係到FF冇勇士會贏多兩冠
到火箭都未到佢啦
我有留言
Trade me=幫球隊 犀利

戇鳩 佢地有長約縛住走唔到渣

仲有,你仲以為牙dame 牙標真係忠於球隊呀

忠於鎂渣 你可以唔認同既 一定係愛到簽6000萬一年啦
其實Jamew Wiseman 有啲sad
勇士嗰時根本冇時間訓練,再加上勇士體系全聯盟最覆雜
要個高中先開始打籃球嘅James Wiseman 學得明
認真防一定好過curry先curry出名比人點名打
吾皇晚年係唔守 唔係唔守得

近兩年先睇波?
球員老左殘左冇晒價值俾球會拋棄就好正義??
lbj好恨騎簡佢咩?lbj俾邊隊簡中邊隊都會勁左好多,點睇都係lbj幫騎多過騎幫lbj
終於有人講呢樣
Game5 dllm華 jr 香波,只要curry一無球跑就開始捉腰
Game6仲可以吹到kt 4foul green5foul curry foul out
含金量最大,真係人唔笑狗都吠
今年kd幾歲?17kd幾歲? 有冇大傷過?
Foj一球追身block講一世咩
後生果陣入到防守一二隊都係靠體力
老左啲眼神防守不知所謂
講防守勁冇人會提起沾屎哥囉
最可惜係trade左賓神
反還反,反到講防守好過都好離譜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞