奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
當年由佢去熱火組隊個陣大部分媒體都有提過佢唔會超越到Jordan 啦,攞多幾冠又扮冇左件事係到討論有冇機會GOAT 發神經
攞到6冠都唔會GOAT啦 on99 移動王朝學人講GOAT
呢啲都唔算嘅話,nba都無咩人算巨頭
Curry underrated
終於有人肯講
不如咁講啦..rmbj成日俾人打頭打身打手都no call
原因係佢太大隻 E類contact 係佢身上唔計 ,,
咁佢可以點? flop 又俾你屌flop
唔反應大D /投訴 又俾人打頭打身打手又no call
不如鬥拎證據出嚟睇下邊個多flop
可能因為佢冇刷數據
果年點贏太陽?
Iggy都拎fmvp
你又點睇
佢>curry?

我淨係知kd無勇士體系
乜都證明唔到
Key ball派牌先叫控衛
咁Jokic 廢鳩都係控衛
個人歷史地位只睇個人數據唔睇戰績,你智商唔計80?
正想講以oneal呢個性格
睇獎同榮譽大過一切
點會講呢d野
樓主不如搵返條片出黎 想睇下
搵極都搵唔到
Shaq 講史蒂芬·庫里才是現役第一人

On9 又亂咁作 都咁多人討論
下,而家係講緊 Rmbj 係 flopping 上面拎到既著數多過 Curry喎,two wrongs don't make a right 邊個得益多d 咪邊個乞人憎 d囉

我當兩邊都 flop rmbj 拎到既雞絕對多過 Curry啦 仲有長期同d ref 係度 持續complain 肉撚酸到
全盛Howard勁過LBJ啦
我問你james 返黎之前呀柒頭
你就答人1516
盲定閱讀理解有問題
柒到睇問題都唔識

早兩場俾Jokic成身油痴落去影響佢精神健康先逼住要彈到9尺遠
早兩年無睇波?
波叔將太陽推到咩高度有眼睇
沾狗隊友從來冇超巨
超巨永遠係對面隊
咪就係話俾你聽curry clutch time有幾撚柒
夠唔夠膽鬥數下playoff big time moment?
咁Grizzlies個JJJ 同 Jazz個 markkanen算唔算巨頭 Jrue holiday又計唔計巨頭 咁今年占屎隊lakers咪得翻1巨頭?
係,無左沙白廢撚到世盃都攞唔到
籃球潮流變咗啦Ching,唔係key住個波搵隊友傳就係控衛,你望望所謂point god宜家咩地位
Curry上屆已經證明左啦
太陽0巨頭唔怪得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞