奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
以前扮AI 宜家扮curry
都係因為香港多矮仔扮唔到rmbj入樽姐
最撚鐘意睇d連登柒頭面紅耳赤咁拗埋d既定事實
Lbj歷史第二 mj以下第一人
唔滿意咪同espn d體育記者 專家投訴囉
咁撚嬲做咩姐
唔似控衛,同佢係唔係控衛係兩回事

就算佢出場都係企pg位啦

而家基本上個個都打2-3個位置㗎啦

咁中鋒射三分,又唔係中鋒?

打法唔似 所以唔係
只要個框無大到,你射幾多球三分,個命中率都係差唔多,而家NBA因為三分出手多左而總得分泵大左,命中率有40%以上嘅人係無多到
連登不嬲都係人捧我反,人反我捧架啦要突顯自己與從不同啊嗎

Btw :唔係james fans
其實字母依家都仲好屈機
占狗個腦係簡單啲
喺佢哋世界入面波係靠一個人打晒
教練唔計 隊友唔計
反正你夠勁就應該要贏波入po
當然同樣嘅嘢返返去rmbj身上有第個標準
輸6個final好意思叫自己做goat
起碼Karl Malone 入咗名人堂,James同Curry未入
15果年就唔好提啦,playoff由頭打到尾,對家都全部都最少冇左一個主力
入得6次final好意思叫goat
發覺蝗狗好鐘意賴
對家有幾多巨頭 隊波有幾宇宙
但係就永遠賴自己無巨頭無隊友
計唔計巨頭其實係睇同沾狗做隊友定對手嘅啫
做隊友咪普通球星,因為沾狗仔要話吾蝗單核
做對手咪計巨頭,吾蝗單核打爆X巨頭
因為香港瘦撚多
真,受傷唔計啦
講緊連續幾年既事
19-23 5年 lbj 一冠 一次一輪 一次二輪 兩次無po
果2次都被人笑退化啦
再者 你攞個果時體能正值顛峰既新科狀元同個33-38歲既老人比?
同埋你肯答返11-14未呀
問親你你都答第二樣野 替照顧你果個姑娘慘
lbj點學 佢嗰種體格

屌你香港有人dunk到已經算屈機
goat就多數人地叫嘅
邊有人會自稱做goat
仲有冇 想再睇 真係得太監先會記得
咁撚多Big time moment 都係得4冠 真係要檢討下啦
刷子 捉到你啦 大陸仔
佢個人係咁,喺media講嘅嘢都係為咗搏關注出位
應該就同人品冇乜關係,MJ都係仆街黎
咁好年來敬佩MJ好波就大把,有冇見人讚MJ好人
連柏賓都對佢又愛又恨,拆伙之後兩條友都唔往來就知MJ份人唔方好得去邊
有咩點解因為佢真係one club man囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞