奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
到咗勇士klay green連名人堂都入唔到嘅人又變返3巨

反而bosh ad irving kl 唔叫巨頭

占撚
公平d講,16年係James 連續入波先追平勇,同後追block先有ki 3分
要咁多all-star做隊友先4冠4fmvp
笑死人咩
Irving 响James 騎士2.0之前,啱啱先2年生,啱啱先做球隊核心,就同你講前大佬返嚟。
奧尼爾果個時代直頭稱霸左啦
冇人可以比得起佢,高比神part佢都變左助手
今年未知係唔係嘅咁
唔知點解個感覺係易射D
好撚憎lbj
但klay green有機會上名人堂
最後個句係事實 不過唔好講出黎
講錯
榮叔唔係三姓家,係四姓家奴,癲峰期未過已經打緊第四間
奧尼爾我當響熱火係癲峰尾,嗰陣都只係三姓
榮叔仲勁
Irving 响James 騎士2.0之前,啱啱先2年生,啱啱先做球隊核心,就同你講前大佬返嚟。
我知道有人把他排在 歷史第二
但在我的排名 他連歷史前五 都不可能
他最多去到第6 僅此而已
這個人的生涯 經不起推敲。
職業生涯似乎一直在尋找大腿

沾屎

占撚:歷史第一大前係吾皇面前垃圾都不如
早幾年係火箭果陣就係 而家..
利申波叔fans
依家改名叫老人台了
上年都唔算carry奪冠?
拿 騎士既佢我真係覺得佢好勁 不過用一年表現就話勁過MJ?
同埋你同MJ比, 係同咩時間既MJ比較先?
MJ 88個年羸晒得分王, MVP ,最佳防守球員
拿我好撚客觀
MJ係GOAT根本無任何質疑
作為一個籃球員MJ比LBJ強亦係毫無疑問
從來討論LBJ都係討論佢係咪歷史第二人
同埋係咪穩入TOP 3
但連登仔講撚到佢TOP 20都唔入咁款真係人唔笑狗都吠
下下拎LBJ 6亞黎講
但除左2011係巨柒,同埋2014係平手而輸之外
根本2007 2015 2017 2018 都係大逆境波甚至絕境波
2007 2018 即使換MJ入去replace LBJ
我都幾肯定照輸FINALS
18年嘅 james都要俾人discredit
有咩好討論
kobe當年仲young
shaq係prime
shaq肯定大佬
同James 打之前絕對係巨頭

但組隊之後就唔太算了

呢個係James 先做得到
成班傻西盲反,18james都可以吹到打港甲一咁
點都係我皇贏啦
Mj呢啲兩次三連霸冇公信力嗰陣競爭對手咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞