奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
美斯 goat
閱讀殘障邊隻字有講佐敦
唔係加杜能組巨頭就一定贏到

杜能過NETS,太陽都輸得好慘
dame都係一人一城,咁歷史地位應該都高過lbj
奥當 拜林 費沙 慈世平全部垃圾
金塊將個二輪中峰養到MVP
Curry 咁嘅高度,帶波比人夾都唔傳就好易甩,同埋curry 跑到成隻狗咁唔一定拎波已經引到兩個夾佢
Mj有柏賓唔走
甘願做二當家啫
字母3分仲準過罰球,點會冇3分

除左罰球廢同成日超時之外可謂攻防全滿

師兄你試下Joker同字母公鹿同金塊掉轉打睇下點
好多原因嘅, 例如唔皇唔讀大學咪又打多幾年囉
咁佢坦克車身體質素好, 呢樣係肯定嘅, 如果講歷史最健康球員, 佢一定係排第一
冇錯唔係加杜能組巨頭就一定贏到
但kd 入勇真係好撚屈,五星宇宙勇
呢個級別嘅球星,球隊角度一定係提早續約,傾唔掂數先會拖到尾,所以知你無心續嘅肯定提早trade走你,等你完約走就得返空氣,所以你早啲講trade me好過去到最後先同球隊講唔續約。但公道講句球員角度好多時都係自由身時會攞到最大利益。只係FOJ做得太核突,又組團又直播做show
戇鳩
討論邊個球員勁d又要討論埋d隊友點點點
咁籃球係5個人打嫁啦你好撚難平衡到2隊d隊員同一水平再抽兩個leader出黎比較。
咁不如直接1on1討論邊個世一啦

呀到時又會話邊個老d 唔計輸
當年有Klay幫佢減輕左好多
呢兩年Klay唔生性先
curry越黎越容易比人夾
造就11年牛仔最高含金量既champ?
到時kyrie kd先係世一
傻閪
用控衛同小前鋒比得分
你講完出嚟都唔覺自己柒果下勁
個人能力
Lebron>curry
引領潮流
Curry>lebron
個人榮譽(冠軍,最佳陣容,mvp)
Lebron >curry
忠誠度
Curry>lebron

講歷史地位要睇你用咩準則去睇
普通嘅人都會睇個人榮譽

將來唔敢講
現階段curry仲係爭咁d
點睇jb 今年帶班垃圾黑八傳奇半隻腳入左final?
2015年騎士傷剩占士一個都叫真冠?
如果係FMVP就應該係比CURRY而唔係一哥啦。
09,10有湖人前場好撚堅,有拜林,奧當,加素同慈世平同阿里沙,紙面上都勁到痴撚線。
應該都係Joker贏
Joker係自帶進攻體系,令到隊友都有得入
字母係一個人做進攻

防守應該係字母大範圍協防好好多
但Joker去公鹿應該專心帶進攻就得
公鹿本身防守就算冇字母都係top
點睇kd棄雷next chapter?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞