奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
渣巴張伯倫 係當年既 goat,只係而家既人只係睇近代野
你up乜鳩 人地講控衛 講個position入面curry近年最勁 你話乜撚嘢第一控
AD點解唔入得,塘鵝嗰陣破既紀錄都夠曬
而家講緊組巨頭緊係講緊組果時啦
你04年買樓會唔會俾14年既樓價呀
講保特跑幾快都係講十年前既佢 唔會係而家既佢啦

'關16 Irving乜撚野事'
但講16年既從來都係得你一個
你唔止弱智 記憶力都嚴重不足
我建議你儘快就醫
咁你係咪想鬥數先
你數curry 我數lebron
咪撚淆底呀屌你老母
你咪數 有乜好淆 on99
老實講Kobe點都有top 10嘅 我會擺Kobe喺6-8呢啲position啦
三巨一齊打波一定有人要犧牲球權數據點都會比單核帶隊下滑好正常 Bosh同Love要比球權Wade,Lebron / Kyrie, Lebron後自己數據肯定冇以前咁亮眼 Lebron係勁但唔好講到佢啲隊友呃飯食先得架
慢慢數,上面咪話左歷史地位lbj >kobe >curry囉
淨係講defense其實已經無討論空間
冇話係curry問題 只係講緊個幾年影響到全世界啲細路都係到9射3分 呢個係事實
後面個句唔知你up乜9
Bill Russell 11冠先係GOAT
好 咁你大大聲話我聽 16年騎士champ嘅時候kyrie係唔撚係巨頭?係唔係啊dllm
明明得佢自己提2016
真 佢上面仲係度柒緊
冇人會理
想知邊個係技術型講緊curry?
射術型呀嘛
唔係講緊佢冇技術 講緊佢射術係咁多樣技能裡面最勁
如果咁都歸類做技術 咁lbj都有技術
Kobe退休之後中意kd
無人否定FOJ能力
但唔等於Irving 唔係巨頭喎
佢新秀第二年就係All star
啱啱先開始做掌舵人,
執完FOJ爛攤子,
開始有起色,
就有條友話回家。

係咪全部球員做巨頭都一定要自己第5年帶隊入Final 先計,
咁好多球員都唔係啦,

curry 第六年先入Final唔計
Klay 唔係大佬唔計
Green 唔係大佬唔計

好KD第5年入Final 計

咁15-16年係得 LBJ係巨頭
16-18 係巨頭對巨頭
Curry既勁係改變左籃球場既風氣,而家香港街場多左幾撚多人射3分,鬥波我見人Chok哂樣射3分,多數都由佢射,佢地都真係可以球球炒…..咁你就知curry真心勁
蝗狗正常操作啦
贏波就自己隻蝗Goat
輸波就賴隊友
覆錯==
成個post得你兩隻傻鳩占狗互含
慘唔慘啲
如果curry簽既係Nike
聯盟可能一早轉捧curry
Foj轉黎轉去又做埋gm
Curry 肯定係勇士退休
好 咁你大大聲話俾我聽我問你11-14 你答我16 你究竟係唔撚係弱智? 係唔係呀dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞