奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
原來duncan成個career得一個球季25ppg
依家隊隊9射3分又關curry事?
curry攞住支槍逼其他人9射3分?
012唔係哈登咩
真心定係假膠
其實閣下智商係咪有問題
從來無問你16年既事
你答我16年托柒咩
問你11-14年既野 你係咁答我16年
坦白講 同你講野已經唔係討論籃球問題 似去庇護工場探訪多d
人地問你11-14年既野 你係咁講16年 即係你自己都知11-14年既irving 咩料啦 你自己都認左仲自欺欺人
你不如去驗下個腦先啦
Curry 未比4分線佢
條友似有病
lbj又超咗kobe咩?
站於rmbj 自己立場
佢去到同curry比較已經輸咗
Ching真心?
屌你老母
而家個討論係lbj有冇同巨頭組團
我當11-14 ivrving尚未算巨頭
咁關16 Irving乜撚野事
照你計oneal 湖人3連冠係單核tim啦
反正高比前幾季都唔係巨頭
低能仔
巴打
籃球世界唔同咗喇
唔係好似以前咁睇有波喺手嗰個表演
而家多咗好多無球走動戰術配合等等更多講求整體嘅嘢
唔係詆毁Kobe 不過top10都未數到佢
咖哩已經比人討論可以係top10取代邊個
尊重Kobe
樓上有c兄解釋
點解唔比得?
curry偷咗你隻蝗3個冠軍
沾play off big time moment 咪就係靠Ray Allen 絕殺3分 ,Irving 單打Klay 一個轉身Clutch Mid Range , AD bubble 絕殺 3分
Curry 冇為隊友創造機會 嗯
冇助攻=冇 嗯
仲要排埋係Ja Trae green 後面
數據撚果然識睇波
Content farm但啱連登仔聽就唔洗fact check啦
kobe 5冠2fmvp 13次AS 11次一陣 9次防守一陣, curry 點超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞