奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
佢直頭係現役帶隊能力最強但又最被低估嘅球員
你講得呢d證明你根本冇睇過今年既湖playoff占係點守波
你可以去check check Rmbj喺熱火騎士果陣嘅防守數據如果我冇記錯有一年佢係最佳防守球員唔知第二三名
Curry係後生到老都入唔到
唔係講lbj防守勁唔勁
而家佢係同curry比喎
全盛時期我都唔覺得佢防守好好喎, 除非你只計chasing block啦
5次防守一陣,1次二陣。體力好唔計
Game6冇green
Green跨人=禁賽

James 跨人=繼續打
睇下佢入左幾多次一防二防陣先啦
迪龍打唔到接應
雖然防守應該有用
個年d小城市老闆投票反對 咁樣真係唔洗玩
唔玩都係輸
老實講地理優勢真係幾重要
打波唔可以靠體力咁Curry果啲無球走位跑死防守者果啲又計唔計體力
比人搶左dpoy
但近年已經改變晒啦
kobe退左之後一直都冇星想黎湖打波 沉左好多年直到lbj 帶埋ad過黎先有返野睇
你就真係on9啦

好地地一隊波打緊,你無端端講trade me,咁原本諗住衝冠嘅計劃咪破壞咗囉,你賽季完梗有人出入㗎啦,你gm咪去諗點打造隊球隊囉

相反冇人會估到你冇端端話要trade me,我個隊球隊突然比你翹起啦,一定換到d適合嘅人/籤翻黎?

同埋講咩對原隊有咩好處,你想要咩好處阿? 咁你轉工又留咗咩好處比你舊公司?
自己睇下documentary la
反詹反到上哂腦就係呢d
成班傻人吹到curry防守好過lbj啦
體力好就防守好咁curry應該dpoy啦
Kobe 16先退 幾年者

應該係話Kobe晚年無競爭力 無人想同佢組隊
勝利球迷,我大curry最屈
個年Irving關鍵三分真係出哂水
你嘅水平廢 啲隊手都廢又攞出嚟講
平時mark人要踩係三分線㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞