奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
死太監你老母腦入水生咗你件腦癱呀
訓咗唔知
占狗18拎咗第一次三連霸?
應該係話oneal 係中鋒打法發揮到極致
真 mj 無柏賓淨係試過第一輪 柏賓無mj 入過第二輪
07 james 帶班連role player 都唔算既垃圾入finals
歷史擺在眼前 之後樓上有傻尻叫人睇多d 波
Mj 有巨頭隊友佢地又扮睇唔到 無巨頭隊友mj 連第一輪都過唔到啦 但lbj 試過入finals
話抱團果d 又攞克利夫籣同芝加哥/波士頓/加洲呢d 城市黎比
同吾皇比 龍王只係太監 wade只係跛仔 irving 無吾皇連地球係圓都唔知
仲唔係吾皇單核帶隊?
後生幾年有得諗
聯盟第一控就>curry?
咁cp3應該現役第一人
咁你答到我未呀柒頭
駁唔到就話人唔睇波既柒頭
難分真與假
果堆人對吾皇都只係幫過佢打波既契弟咋
DUNCAN 都係啦

學邊個係睇打得型唔型
唔係實唔實用
因為佢前期傷多過打
咩叫連候活都輸,當年全盛候活係NBA第一中鋒喎
占狗 irving kl ty都唔算super team
玩玩具都要論歷史地位咁搞笑
4萬分我皇自己搞一個聯賽
當年扮 TD 都日日射過百球刷板波架
雀屎你講漏左係中鋒荒下既第一人
如果用沾迷定律, first 3-peat pippen 你地都唔會當佢巨頭
MJ退休個年小氣到唔俾佢last play就唔出場俾人屌到仆街
連final 都入唔唔到根據沾迷標準冇MJ就冇人carry, 又係巨頭
同埋除左pippen 又有咩巨頭? horace grant?
second 3-peat 最尾個年pippen傷多過打
rodman 更加好笑 個時無一隊想要又係巨頭
又冇得分剩係識搶籃板, 同占士一隊一定俾人笑係籃領
你地覺得佢地係巨頭係因為佢地3-peat 同72勝
係用結果去證明佢地係巨頭 唔係因為佢地係巨頭先嬴
嘩 榮叔三姓家奴?
咁呢篇文作者幾姓
我有練過
占狗永遠都係話人哋巨頭,全部拎過冠既都靠巨頭,得吾皇冇靠巨頭
Duncan 唔睇波未必有人識 但Oneal 應該唔睇都會識打爆籃框兩次
on撚9

Bosh係熱火數據真係巨頭咩
Love係騎數據又真係巨頭咩

屌你老母咁計撚埋Oneal入Bos都係巨頭啦

吹到全力James 一文不值,不如翻18年重新睇過波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞