奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
佢幫俄仔食大約果d又唔計?

拿 佢唔跟球隊捱低潮我同意既 但我認為無問題

係你眼中呢個投機仔 一樣係邁阿密同克里夫蘭既英雄
贏就兄弟
輸就契弟
我真係喎啱喎啱入
James 迷把尺計係點
拿我就好客觀
Wade, Bosh, Irving, Love, AD絕對係巨頭
可以睇返我前面講幾巨打幾巨果個列表
run gun 腸唔係仲快咩?
樓上啲人真係痴撚線
巨頭係咪要拎過mvp贏過champ先可以叫巨頭呀
Wade拎過champ同fmvp
Bosh喺raptors係龍王
Irving狀元加騎士少主
Love係狼王加雙十機器
AD係pelicans第一人加當時最強PF/C之一
如果以上只有wade叫巨頭
以咁嘅邏輯,咁果時celtics都唔可以叫三巨頭㗎喇喎
你都on9 foj咪造就左歷史最高含金量既champ出黎
恕我孤陋寡聞,波爾多同祖記/皇馬同一個聯賽,法甲同意甲,西甲可以比?事實上好多真係忠心嘅球員即使去左第二個國家踢波,之後到有機會再轉會,都話唔想加盟返之前個聯賽入面母會以外嘅其他球隊。所以呢個比喻錯晒,唔通luka可以去nba仲要留喺皇馬咩,施丹個情況要比就同luka比。籃球同足球係兩回事,就算係美欺牙朗都唔能夠自己組團。
服左你,trade me都有得吹奏kobe迷
我幾時又話唔計呀,簽得大約即係承認隊入面有一定實力啦,唔好再話人地有巨頭自己無啦,乖
kyrie ad唔係巨頭
bosh love 垃圾 角色球員
wade勉強算1個
你要同MJ比?知唔知醜
MJ係公牛打咁耐
選秀之後留左差唔多十年 尾3年攞冠
第二次打三年打咁耐贏咁耐

LBJ係騎士打完約 走左 一個冠都冇
組隊番去打完個冠隔一陣就走撚左
https://youtu.be/U951kjBs7i8
你令我諗起呢個moment 好顛
正常人30歲最後一份大合同
……..有一定實力 同巨頭 兩樣野啦 乖

而且我無話過榮叔韋迪AD唔係巨頭呀下
你確定係邁阿密英雄
講真係都係Wade啦

不過啲FOJ迷
連Wade 唔係巨頭都講得出

我都唔知熱火迷點睇你哋
幾時有話比 你閱讀有問題
你話goat要付出更當 我咪問番你mj付出左更多d咩
你傻閪?
然後拉呢啲垃圾球員唔係抱團
反而勇自己養啲星出嚟就唔得
KD自己走過嚟你話太屈機
沾粉真係好撚癲
我確定 係

而且仲係N屆全明星票皇

19屆全明星

你睇下佢IG幾多follower 就知 詹黑一定係小數
講咁多做咩 樓主攞返source 出嚟先 我講咗第三次 等緊
唔比 你無啦啦攞MJ出黎講?
真唔知邊個先係智障
死雞撐飯蓋 唔知醜
由頭到尾我一句都冇提過占 你老母原來智障白卡
你自己睇返我啲留言啦,傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞