奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
所以證明體力好唔一定防守好
Lbj就係體力好得黎防守又好
屌,真係curry自己都應該唔會講自己防守好
個個都點名單打佢
佢又點名單打番人咁解
你真係唔識架wor 講trade me即係話晒俾全世界知你想走,trade value直插到低點架
我唔係想故意要judge呢樣嘢, 但係好多出名防守好嘅人都未入過,例如Ariza, matt barnes 呢D, 有錯請改
首先你要有隻Pippen既潛力先有可能操到 唔通你俾隻curry mj就可以操到變pippen咩
rodman有冇人要就有得拗,但唔=冇實力 係2回事黎
唉 我都唔敢提太多次
廢事講講下啲太監仔吹到11牛6巨
痴線你有睇今年playoff一定唔會咁講
淨係睇到chase blk其他方面完全睇唔到冇得救
如果占士去勇拎左冠
curry係咪都會吹到變普通料
鐘意LBJ 都係無乜品味同弱9智無乜分析力
點解又會拉咗去講mj,個topic都唔關佢事
全盛時期同今年playoff有咩關係?
咁老實講狀元都唔一定係巨頭既
但冇辦法唔睇佢 打左20年都仲係nba既頂尖水平 38歲好多已經退左休或者大退化出唔到埸 melo cp3 ai 03得返lbj一個
Bennett算唔算?
近例:病閪
curry就係體力好好但防守唔好既例子
上面三個唔算巨頭, 因為巨頭只有一個就係老占
控衛黎講其實算中上水平
不過身體質素唔夠都無辦法
因為打法差太遠
肥沃唔駛咁多外圍起動但donici 要做運球進攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞