奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
認真LBJ 就去新疆種棉花貢獻應該大啲,佢一個頂十個新疆人
睇好肥仔金塊皇朝

luka學埋晒佢偶像d衰野
屌,trade me好過完約走??
Ching 你冇撚嘢下哇??

trade me 係破壞咗當下個陣容喎 破壞球隊當時氣氛
LBJ直接上電視decision 羞辱騎士添
仲有咩我唔識插水 聯盟針對我
根本講唔曬
求其講幾個 無球 中距 拋投 防守 腳步都贏哂啦
果年其實真係配,curry得分係勁,但冇一哥既限制,Lbj 都係同curry 鬥爆咁制,果陣final戰術好多係4個拉開一邊比LBJ單打,係一哥出黎防佢令佢冇得到咁多分
睇個勢今日之內要開(2)
個年最班球迷暴動 燒波衫 上街
季尾trade咗班強力綠業入嚟又係垃圾?
防守?
幾時嘅事訓咗唔知
最高不嬲都係小牛個年
幾時輪到占狗

發現你哋班占迷好中意無中生有
唔係你話就係架師傅
身高高過
當年既人無乜大事都唔會轉隊...
起碼唔會轉投隊啱啱打贏你果隊先啦
咁易帝屌打MJ啦屌你老母
好撚搞笑 一方面吹奏FOJ 贏73勇
但另一方面又講到73勇冇KD一定輸騎
精神分裂?
16 Curry 無球又扯又撞又拉又打都唔foul
仲要一場比人格硬吹到6犯離場先贏

正常雞Full team,冇傷員,我夠可以話勇士100%贏啦
傻閪占狗仔
湖人唔係馬龍傷左結果未可知

衝唔衝到一件事 個動機係一鳩樣
FA人工冇留隊高架

頂薪球員提早叫trade me咪就係想下隊可以用「留隊」續約叫高啲

就算完約走人,母隊都可以同球員傾先簽後換,球員又可以高人工啲

如果FA利益最多就唔會咁多球星先簽後換啦
應該係
beat me if you can
始終一人一城就唔會歷史地位高d既,唔係一個成就黎
不過lakers點石成金就係錯覺啦,個陣kobe都冇星肯同佢一齊打波,佢退左之後都係一直玩自家培養dlo ingram ball randle不過全部失敗晒
lbj係自由身自己想黎,ad都係因為lbj黎佢先黎
咁LBJ 傳球,爆籃,上籃,抄截,block shot,傳球,籃板。防守勁過?腳步係咩先佢handling就勁,我冇乜見過佢腳步點勁
成日淨係識講宇宙勇有kd,望撚下太陽,加個kd咪一樣碌柒
個人能力點睇都係Lbj 高啲既
高度、重量、身體抗性、肌肉量、爆發力,持久性呢啲都計嫁喎
你都on撚9
trade完原隊起碼都換返d資產,籤又好球員又好
過約走對原隊咩好處都冇,白白冇咗個球星
占士下下過約就走,唔想叫球隊trade
係想去到下一隊可以留籤留資源去trade球星組團
畀你班太監講到咩尊重合約精神,都痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞