奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
快啦柒頭
睇你點定義巨頭 見你認真討論唔同條弱智 我就認真答
每隊都有人特別好數據 但好球員 球星 巨頭 之間有明顯分別 要做到巨頭一定要有帶隊能力
數據好 好似千禧年初綠軍個walker 咁 數據好好都係綠軍icon 但從來無人話過佢係巨頭
入得nba 個個都係勁人 從來都係互相成就 但總有高低
Love irving 未黎之前 數據好好 但未入過po 當然身邊無好隊友係原因
但james 一樣情況下 佢頭4年 一次二輪 一次finals 當年佢仲係新秀
咁已經證明高低 從來無講過佢地廢 係果條廢尻係咁轉移問題
咁Foj靠ray gun救佢 靠短賽季 靠irving靠ad係咪全部唔計
我上面答左你
阿根廷冇選美沙
美斯贏得好辛苦
有佢個體質先講喇
Goat(六亞)
入po先叫巨頭
你呀媽教你?
幾時有講過03-05 james 係巨頭
原來你仲有思覺失調?
係你係咁講之前james 組巨頭 但你又話唔係巨頭
幾時有講過po 係唯一標準
本身都唔柒想覆你條弱智
但我覆左其他巴打 你就自己爬文啦柒頭
威啦威啦 知你個主子多好撚多moment啦太監J到冇野好J 係到J playoff big time moments 到頭黎咪又係得4冠
比你多過MJ又點
No one really check? this is content farm, couldnt find any source from ESPN
又見到有人吹奏KD 唔係唔俾你吹 但無可能吹到 KD>CURRY
你KD未投敵(勇士)之前 已經嬴咗2015嘅冠軍
(唔係講咩有傷病 果D藉口 傷病都係比賽嘅一部份)
2016年西決 正面打敗你KD 之後你投敵
2017-2018 俾你拎左FMVP 係因為你係勇士入面
(騎士個教練 已經講明 所有戰術都係針對 勇士CURRY)
之後CURRY喺年齡巔峰嘅時候 陪同球隊 經歷低潮2年
(俾著James同KD 一定就唔會留低啦)
最後2022年拎埋總冠軍,而KD俾人橫掃 4:0
仲同我吹 KD>CURRY ?
PS : 同埋 CURRY 喺冇簽 NIKE 架,係NBA唔簽NIKE 都有四冠。
皇朝一定係靠咖哩一個啦
個皇朝係成隊勇士建立而唔係咖哩一個人
比較唔該apple to apple咁比
咁講法 係咪每隊數據好d 既球員 唔睇其他野 一律叫巨頭?
Curry同Lebron啲fans根本一樣
輸波賴隊友廢
今年就係一個例子
一隊Poole KT廢
一隊AD Dlo廢
好野
弱智仔 自己作個定義就當係係公理?
點解一定要照你標準去定義巨頭
你出去開個post投票kyrie騎士時代算唔算巨頭睇下有冇人睬你?
Klay 同green都未退休 就算AD都唔一定入硬

反正西書就入硬
不如你出去開po 講11-14年既topic
內容講16
睇下有冇人屌柒你弱智?
今年係
16年齊齊屌鳩curry玩波玩走個冠軍
我又覺得冇話歷史地位要睇埋轉過幾次隊
雖係一般排得高既通常生涯高峰都係打同一隊波
但係張伯倫 oneal呢兩位都唔多算
公道講句今年湖人球迷都屌鳩吾皇射3分射到出局
咁MJ 6冠都有名人堂隊友 又點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞