奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
你哋錯晒fo,關鍵唔係Irving勁定Curry勁,係要睇返時序。15年勇發圍之前啲人一定係將CP3同Irving排Curry前面。係果年勇奪冠之後,啲媒體將佢啲隊友全部升格晒做巨頭嚟幫LBJ果年組巨頭失利件事遮醜。
Spurs有kwahi呢個未來兩冠兩FMVP巨星所以算四巨?
正 好睇過打波
Curry fmvp輸lbj
佢唔洗抱團係因為有隻傻狗kd主動埋去啫
勇士如果輸多兩年睇下叻喱走唔走啊
如果tnt係佢開既 或者公開出個排名落埋oneal credit咁咪計囉
班名宿日都撚日都鳩up搵話題 fans咁認真做咩
講緊靈魂人物呀,如果你將Steve Jobs同Bill Gate去比較,你會唔會逐個department apple to apple 咁比較呀傻鳩
Espn邊個開
騎士都叫抱團?
但個皇朝4個champ得一個係咖哩FMVP
咁邊個核啲
Rodman係勁,但佢係雙刃劍,更衣室問題,場外麻煩多多,當年轉去公牛啲人都驚佢會搞破壞搞散隊波,係得MJ同禪師震得住佢,可以令隊友發揮潛能都係帶隊能力嘅表現,一個人點勁都打唔過5個人,一定要靠隊友幫手。
咪就係
KD降薪加盟又唔計咩
係就加埋22年先po啦
MJ 冇咩好討論
一定係Goat
勁到玩撚到悶唔玩轉行
同埋將籃球全球化
冇MJ NBA 都唔知做唔做到4大聯盟
不過當然NBA 有心捧佢將自己生意搞大嘅
當年有rules 唔可以eject MJ驚eject咗冇人睇
邊個開都阻止唔到佢哋排lbj第二 都係個句投訴話佢地唔識波囉 oneal世一識波
咁多gym 友,學牙牙炸炸打波有幾難
假設性問題無得講
事實上係無走
巴打起完底 有正野介紹 有番號
純粹講聲thankyou

有JR有champ
冇JR就西區都冇
Wade 勉強先係巨頭咋 你識條鐵咩
睇錯奧斯爾
冇 我都係想知點先算專家姐
公道講呀 oneal呢啲行外人識閪波咩
今個playoff都成日話佢體能會有問題
場場交足貨
個肥仔好古惑
MJ 6冠個時原來其他人已經入左名人堂
唔講真係唔知
嚟緊兩年,勇家贏唔到champ咖喱一定走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞