奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
太誇張啦
我反占 屌你老母
講成個生涯喎,當打個陣唔會差過lbj
首先我唔係吹奏trade me
但點都好過當打年做大佬嘅
咩都唔留低
就走去人地到

如果你唔想留定
點解唔同球會講

你係Kobe迷都知
Kobe曾經都想離開湖人
但起碼會同球會傾先
咁依家呢?
屌你唔撚使同佢地講 咁都有得盲反擺明白卡 湧狗見到篇農場文即刻高潮 真假都唔識分

https://youtube.com/shorts/brKRMJ1sdVg?feature=share
呢條就真sources Oneal 叫你班盲反shut up呀 聽到未
慘得過占迷講得出
見撚住樓上個占迷咁講 其他占迷即刻割席
條7頭唔撚見左人
熱火組完3巨頭,見wade傷同冇咁勁,bosh打得唔好,就返騎士即刻trade kevin love返黎又三巨頭
跟住Irving 走,love廢左,就去湖人,開頭話會帶班新仔打, 一年之後就換ad返黎

為贏波,佢做既野全部都合理,但佢咁樣拎返黎既榮譽真係可以同mj, kobe, curry, duncan比咩

我只係一個普通球迷,冇興趣J佢拎過幾多冠軍,mvp, 但我鐘意睇到curry 係隊波變差都冇走到,捱幾年拎冠軍多過lbj咁樣拎冠軍
C朗宜家就話西亞球王姐 巔峰個陣假假地都五年四座歐聯 外加個歐洲杯 統治力拋離RMBJ一大節啦
占狗都無帶隊拎champ都係垃圾
回咩應
之前我都無駁過嘴
冇話佢作
盲撐到咁既人存在係唔出奇
我無話過佢論點有問題 仲十分認同
都叫咗你哋兩班人嘈交咪撚拎td同mj出黎比 屌你
你拎The Big Fundamental同lbj比係咪搞笑
TD為馬刺降薪有討論空間咩? 人地由一生為馬刺奉獻你好意思話佢投機?屌你老母
老左點樣打橫行呀?你睇咁多年除左08塞之外有邊幾個老餅巨頭可以組團衝冠成功?你睇湖人F4就知啦,佢地想蝦都無力啦,所以佢地老左先去抱團無人怪佢地,個問題係FOJ咁後生就抱團,仲要用完即棄。隊友老左,傷左就走人,睇佢換隊就好似Leonardo換畫咁,每次都要條女25樓下,玩厭就換。FOJ就要30以下,Westbrook 算係打破左佢慣例,不過本身就唔係佢想要嘅人,本身想要kawhi,但kawhi唔想抱團想做佢對手多啲,再之後就Lillard, 但佢最後都留低所以先勉強接收Westbrook
淨係the decision 1 2 3已經唔洗respect呢條柒頭
我反勇都撐curry
有邊個人係後mj時代打到自己signature?
Logo shot射到全世界啲籃波有樣學樣
未計curry啲無球走位聯盟第一
唔食球權都可以打死你
常規幾多分都無用,
playoff >>>> regular
LbJ 生涯d 明星隊友多到數唔哂
但輸咁多次總決,真係要幾唔要面先成日自稱GOAT

Curry 係直程改變成個籃球生態既怪物,LBJ 都做唔到 LBJ 唔組團,一次冠軍都無。
照沾狗fans講,kd咁走都係值得respect
睇唔到睇唔到
喇叭詹收皮啦
仲有打𡃁仔 罷踢 做訪問唱衰球會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞