奧尼爾: 論歷史地位,占士未必能勝過居里

1001 回覆
814 Like 50 Dislike
字母哥屈左係邊?

無3分無組織 永遠靠嘅只係first step屈錯位
只係一個高大啲啲嘅Ben Simmons

點同Joker比

有身高 有3分 有防守 有組織 可以主控

兩球神仙金雞獨立
Lbj Ad守到盡曬 一樣穿針入網
佢仲癲過Notwiski

再者 關鍵時刻能力
神仙波有球係G4奠定戰局

反觀字母關鍵可以兩罰兩炒
高下立見

Joker 就算無怪獸級表現 一樣可以靠組織得分
十分認同,一直講緊個精神同態度,亦係占迷一直唔通嘅嘢
我即係想同你講 球員合約事宜係球隊管理做

唔關球員事既
頂薪
唔係老馮嫁
不過你冇額外既付出
憑咩要人額外咁敬重你?
你唔會明,因為你都唔係支持球隊
一句心態 就抹殺左球員背後努力
個個打得好既球員都背後努力嫁啦
得你占皇努力?
咁睇你個著眼點係邊度架者

我認為佢20年保養身體既紀律 絕對係後人模範

MJ都做唔到

當然 唔會認為LBJ>MJ
係得Ching 你咁好氣同d無腦占迷吵,一d邏輯都無,照佢咁講kyrie幼稚園個陣無帶隊拿過冠軍所以kyrie 都係廢
學咖哩講
I apologize for us being healthy
Mj 都努力 點付出更多 想知
詹就係20年高水準
已經下滑左幾年 仲係高水準 就係無其他人做到
仲有好似改咗例廢咗活塞既Jordan role
講講下連kt都變咗mvp級數
可憐kt連75大都入唔到
好彩都有占迷捧到klay mvp級
講保養身體 其實 Kobe LBJ MJ都算係咁

MJ中間都退過役 打公牛果陣都keep到
而打巫師果陣之前退左排
番黎已經同依LBJ同當年kobe差唔多大
算係咁啦
揦返咋沙走無咁痛
其實Klay 好可惜 未傷個排佢實力係歷史級射手
全盛KT
應該係3D位接近史上第一咁濟
就黎有一堆肥仔
係底線no look pass交波比人上籃
15-16年 kt green 都唔算星嗎
你check check數據好喎
你就真係唔明啦 邁阿密 克里夫蘭 主流意見係迷詹定反詹?
球隊管理唔係隊隊都勁,但球員有無盡力同隊友同舟共濟就睇得出份人值唔值得尊重

太多球隊大佬扶植名不經傳嘅隊友成長嘅例子,唔逐個講。占其實唔棄隊唔會有咁多人hate,講嚟講去都係占士無一齊輸,但一齊東山再起嘅果份氣魄
下下牛入去 學乜鳩 牛入去唔入就foul 街場邊撚到有呢支歌仔唱啊
ching 你可能啱啱入嚟
我地用James 迷把尺計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞